Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mój też pedant - chodzi i wszystko zamyka;)

A bezpiecznych miejsc to chyba już nie ma... U nas w zeszłym roku też były jakieś włamania w okolicy- na szczęście nas ominęło tfu tfu

Wiadomo ,że na złodziei nie ma skutecznego sposobu ,ale mimo wszystko trzeba być czujnym...

U nas grasowała szajka ,co potrafiła podczas 2-godzinnej nieobecności gospodarzy ,obrobić dokumentnie domy...prawdopodobnie już wpadli...

Wiadomo ,że na złodziei nie ma skutecznego sposobu ,ale mimo wszystko trzeba być czujnym...

U nas grasowała szajka ,co potrafiła podczas 2-godzinnej nieobecności gospodarzy ,obrobić dokumentnie domy...prawdopodobnie już wpadli...

2 godziny, to rzeczywiście rekord :o

U nas na razie mało mebli to nie wiem co by mogli wynieść... :lol2:

Chociaż wcale nie chcę tego wiedzieć...;)

Właśnie nawet moją znajomą tak załatwili....pojechała do Media po pralkę , nie było jej dokładnie 2 godziny i po powrocie zastała obrobiony dom z kosztowności ,laptopa,sprzętu ...mało tego- w wiatrołapie leżał sobie młotek ,na wypadek jakby za szybko wróciła...

Beatko, jakieś horrory opowiadasz...:jawdrop: Będę bała się zasnąć... http://www.matrax.net/forum/images/keny/boje_sie.gif

To jeszcze trochę dołożę ...Jeszcze innych znajomych po prostu uśpili wycinając dziurę w szybie i wpuszczając jakiś gaz usypiający ...

Tu mój luby by triumfował, bo ja protestowałam, ale on się uparł i założył wszystkie możliwe czujki w domu- i na gaz i stłuczeniowe... każda z nich uruchamia alarm.

Jak stolarze montowali drzwi, to się jedna nawet uruchomiła od nadmiaru oparów z kleju... :lol2:

nie ma sprawy ,przecież mi sie nie śpieszy....:) A bramę moją widziałaś?

oczywiście że widziałam :) jest bardzo elegancka !!!!

ale słyszę że bedziesz robić staw - bardzo dobry pomysł, my ze swojego jesteśmy bardzo dumni a poranna kawa przy stawie to chwila przecudowna !! mój mąż rano od razu leci do stawu i nie zaśnie jak mu nie powie dobranoc ;)