Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beauty,

Obejrzalam tę wannę i myślę, iż najbardziej , moim zdaniem, elegancka i praktyczna zarazem jest opcja z marmurową opaską przechodzacą w blat i pasem nad wanną oraz drewnianym wykończeniem boku wanny wraz z szafką w taki sposób, by szafka "zniknęła", zlała się z obudową.

Bede z ciekawościa czekac na twoje wybory i ich efekty.

Pozdrowienia z morską bryzą :D

Bardzo mi przyjemnie Inez ,że zajrzałaś do mnie .Tym bardziej się cieszę ,ze w pewnym sensie pomogłaś mi dokonać wyboru ,co do obudowy wanny. Wczoraj ,przy okazji tematu kuchennego ,rozmawiałam ze stolarzami również o tej zabudowie, z tego samego drewna zrobiliby mi jeszcze witrynę i szafkę pod umywalkę .Robią rzeczy piękne i nietuzinkowe,tylko jest jedno ..ale :kasa .zobaczę czy mój budżet będzie w stanie to zdzierżyć. :cry: :cry: Twój dziennik odwiedzam systematycznie ,będziesz miała cudowny dom,przemyślany w najdrobniejszym szczególe i życzę ci powodzenia i doskonałych ekip ,bo marzenia Inwestora to jedno ,a fachowość wykonawców ,to drugie.Najczęściej jedno się z drugim kłóci :cry: :cry:

Dzięki za świeżutki powiew,przyda się taki wiatr w żagle

jak zwykle, najpierw napisze a potem sprawdze :oops: w dzienniku piszesz ze drzwi jutro - no coz poczekam :D

Drzwi będą jutro montować .Siedzę jak na rozżarzonych węglach ,czy wszystko pójdzie dobrze.Dzisiaj stolarz podjechał z kawałkiem drewna ,aby sprawdzić ,czy kolor mi się podoba i PODOBA MI SIĘ jak cholera,wyszedł dokładnie taki jak chciałam.Jutro się okaże ,czy tylko kolor mu się udał? :o :lol: Boże ,co tu zrobić ,żeby jakoś te temperaturę wytrzymać,chyba znowu sobie kielicha strzele i pójdę spać ,bo inaczej chyba nie zasnę.Jak tak dalej pójdzie,to przez tę wykończeniówkę popadnę w alkoholizm. :lol: :lol:

Gratuluje zakonczenia waznego etapu z kuchnia. Kurcze juz sie nie moge doczekac, Ale bedzie show, szampan sie poleje i moze znowu zaprosisz na kawe do swojej nowej kuchni.

Tymczasem nerwowo ogryzam paznokcie czekajac na drzwi, oj bedzie sie dzialo. :D

Szampan będzie się lal strumieniami i orkiestra do białego rana ,to nic ,ze od razu stołu nie będzie .Ugościmy się na podłodze :lol: :lol: Ciekawa jestem Twojej oceny drzwi .Nie wiem tylko kiedy je obfotografuje ,gdyż córcia moja tańczy na Międzynarodowym festiwalu i wozimy ją codziennie ,wrócę pewnie późno .

O rety :o Jeszcze trochę i bym przegapiła :-?

Cudne, w ogóle brak mi słów na temat wykonania :o :o :o To nie stolarz tylko artysta jakiś :o :o :o A kolor, niesamowity!!!

Gratuluję Beatko, teraz już dworek wygląda jak prawdziwy DWÓR!!!!

P.S. Stolarza to chyba ucałowałać, co??? Ja bym chyba tak zrobiła :oops: Normalnie jestem w szoku, z podziwu oczywiście :o :o :o

Mówię wam dziewczyny ,ze i ja jestem w szoku ,bo nie sądziłam ,ze on mi takie cudo odstawi. :lol: :lol: jak tak dalej pójdzie ,to będziecie mnie wysyłać na odwyk,bo się znowu ululalam.Od dzisiaj kocham wszystkich stolarzy :lol: :lol: :lol:

Wiadomość dla Moni -w swietle jest dokładnie 65cm,ale spokojnie sie przeciskam

Mówię wam dziewczyny ,ze i ja jestem w szoku ,bo nie sądziłam ,ze on mi takie cudo odstawi. :lol: :lol: jak tak dalej pójdzie ,to będziecie mnie wysyłać na odwyk,bo się znowu ululalam.Od dzisiaj kocham wszystkich stolarzy :lol: :lol: :lol:

Wiadomość dla Moni -w swietle jest dokładnie 65cm,ale spokojnie sie przeciskam

wczoraj padłam z wrażenia :roll: :D wspaniałe te drzwi :D

a z tym przeciskaniem serio mówisz, czy bez przeciskania da się wchodzić?

dołączam do prośby dziobaka - proszę o całość domku na fotce :wink:

Dzięki Wam miłe słowa,od razu nabiera się powera do dalszych prac :wink:

MoniuSwobodnie wchodzisz ,bez zmiany pozycji na boczną:D .Wcześniej wielokrotnie testowałam przechodzenie u sąsiadki ,która ma w starym domu też dwuskrzydłowe i w świetle tylko 55.Wcale nie było żle.,wiec sobie pomyślałam ,ze jak będzie 10cm więcej ,to już jest komfort.Tę szerokość udało sie osiągnąć przy 140cm ,tylko dlatego ,ze nie sa montowane we wnęce ,tylko na zewnątrz i otwierają się również na zewnątrz.bo jednak te pianki ,samo drewno bardzo dużo zabierają cm.Z mężem wczoraj stwierdziliśmy ,że z tymi rozmiarami sa bardzo zgrabne,szersze , o takim kształcie wyglądały by jak wrota ,albo jakieś kościelne.Cyknę foty calego domu trochę później,bo wczoraj z wrażenia o tym nie pomyślałam

Dziękuję wszystkim za odwiedzinki i oczywiście za pochwały :D :D Te drzwi ucieszyły mnie niezmiernie,bo wyszły dokładnie tak ,jak chciałam,.co nieczęsto się zdarza przy budowie domu .Emocje powoli opadają i trzeba rozmyślać nad kolejnymi pracami.Wkrótce spodziewamy się otrzymać bramy garażowe,drzwi i okno do budynku gosp.W następnej kolejności gres i glazura. :wink:

A wydawać by się mogło, że to okna są najważniejsze... a tu całkowite odmienienie wyglądu domu :o Niesamowite, jak dom nabrał dostojności, wyrazistości i normalnie widać najpierw drzwi :o :o :o :o

Beatko, ty to potrafisz wszystko dobrać :o :roll: Aż się boję o swoje serce jak będzie kuchnia i łazienka :D

http://img44.imageshack.us/img44/8789/p1010768.jpg