Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Obraz piękny i z pewnością będzie pasował do wnętrza.

Szkoda, że przegapiłam zydelek, ale tak już jest, że albo się intensywnie pracuje albo siedzi na forum ;)

O jak miło Dorotko ,że wróciłaś!!!Ciekawa jestem jak tam u Ciebie prace postępują .A co do obrazu ,to przymirzałam się do dzieł tego malarza już wcześniej ,ale zawsze ktoś mnie ubiegł .Wreszcie się udało .Zobaczę ,czy obraz tak samo świetnie będzie wyglądał w rzeczywistości .Jeżeli tak ,to może jeszcze coś sobie dokupię.

Amtla bardzo ładna ta gondolka i chyba dość duża? a cenę może pamiętasz?

Moniu ,obraz jest z allegro.Ciekawa jestem , czy w realu tez będzie taki ładny?jeżeli mnie zadowoli .to wybiorę sobie coś jeszcze tego autora.A kostka? fakt ,niesamowicie cieszy.Myślę ,że już te najbardziej kosztowne etapy budowy mamy tym samym za sobą.

Agawi,zydelek sprzedałam koledze .Przynajmniej nie straciłam ,bo w przypadku odesłania sprzedawcy musiałabym ponieść koszty przesyłki

Beatko wykończona kostka wygląda obłędnie.....a moje "jeszcze" sprawne oko ;) dostrzegło piękny brzozowy zagajnik booossskkiii aż chciałoby się położyć pod tymi brzozami :). Ile daje uroku wykończeniówka, a jeszcze jak trawką zarosną te placki między alejkami to dopiero będzie bajecznie.... Szybciutko wysiewaj trawkę.....:wiggle:

Beauty, superaśnie wygląda teraz domek, brama, kostka....wszystki się ładnie komponuje...

A karteczka na gondolce pokazuje cenę 995,- zł polskich. to chyba sporo jak za taki mebelek ? Ale w tej samej cenie były i krzesła w tym sklepie - więc całkowicie zgłupiałam. Krzesła tylko stylizowane na stare...

Beatko wykończona kostka wygląda obłędnie.....a moje "jeszcze" sprawne oko ;) dostrzegło piękny brzozowy zagajnik booossskkiii aż chciałoby się położyć pod tymi brzozami :). Ile daje uroku wykończeniówka, a jeszcze jak trawką zarosną te placki między alejkami to dopiero będzie bajecznie.... Szybciutko wysiewaj trawkę.....:wiggle:

Te brzózki to nasza duma.Muszę przyznać ,że od początku budowy urosły niemożebnie .To są samosiejki,cały czas sobie wmawiam ,że ta energia ,która mnie rozpiera to jest czerpana od nich..W każdym oknie od frontu mam piękny brzozowy obrazek,którego znajomi mi zazdroszczą.Teraz planuję tylko na takiej maleńkiej polanie utworzyć wrzosowisko i między brzozami gdzieniegdzie ,bliżej chodnika posadzić derenie.Po środku jeszcze nie wiem ,co będzie,ale raczej dziczyzna.:Dbo ja nie lubię uporządkowanych ogrodów.Przy bramie obowiązkowo będą bzy i kaliny.

Beauty, superaśnie wygląda teraz domek, brama, kostka....wszystki się ładnie komponuje...

A karteczka na gondolce pokazuje cenę 995,- zł polskich. to chyba sporo jak za taki mebelek ? Ale w tej samej cenie były i krzesła w tym sklepie - więc całkowicie zgłupiałam. Krzesła tylko stylizowane na stare...

Mimo wszystko ładna ta gondolka.a cena! teraz to ja już naprawdę nie wiem ,czy to jest tanio ,czy drogo?

No tanie nie są,ale coś fajnego można wyszperać .

http://www.farmakolonialna.pl/wyprzedaze/1/meble-kolonialne-meble-drewniane

niby wyprzedaż..

Noo fajne, ale ceny wyprzedażowe wcale nie zachęcają :mad::(

Ja swój zydelek mam z tego sklepu- może go znasz? Też obecnie wyprzedaże:lol2:

http://www.innemeble.pl/

Bo to pewnie takie wyprzedaże na niby .Swoją cenę i tak muszą dostać.:)Do tego Twojego sklepu już się wybieram pół rok.Najbliższy niestety mam w Poznaniu.

A ja narzekałam jak zimą musiałam tam jechać na drugi koniec miasta...;)

Kiedyś planowałam tam kupić meble to jadalni i salonu, ale przy tych cenach to chyba poszukam czegoś tańszego...

No jeszcze zobaczymy, cały czas się rozglądam:) Ta Farma Kolonialna, jest chyba jeszcze droższa niż Inne Meble.

Noo fajne, ale ceny wyprzedażowe wcale nie zachęcają :mad::(

Ja swój zydelek mam z tego sklepu- może go znasz? Też obecnie wyprzedaże:lol2:

http://http://www.innemeble.pl/

takich wyprzedaży nie lubię !!!!!!!!!!!! powinni mieć zakaz używania - Promocja !!!! bo tylko nerwy człowiek szarpią ;)

Te brzózki to nasza duma.Muszę przyznać ,że od początku budowy urosły niemożebnie .To są samosiejki,cały czas sobie wmawiam ,że ta energia ,która mnie rozpiera to jest czerpana od nich..W każdym oknie od frontu mam piękny brzozowy obrazek,którego znajomi mi zazdroszczą.Teraz planuję tylko na takiej maleńkiej polanie utworzyć wrzosowisko i między brzozami gdzieniegdzie ,bliżej chodnika posadzić derenie.Po środku jeszcze nie wiem ,co będzie,ale raczej dziczyzna.:Dbo ja nie lubię uporządkowanych ogrodów.Przy bramie obowiązkowo będą bzy i kaliny.

Też byłabym dumna z TAKICH samosiejek :wiggle:, a wrzosowisko jak najbardziej będzie posowało do brzozowego zagajnika :). Z tą energią to się zgadzam w 10000% oczywiście , wiadomo że ona pochodzi od drzew :rolleyes:.....zdjęcia , o które prosiłaś są już zamieszczone na stronie ,możę choć trochę przybliżą wizualnie Twoją wizję.....