Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

a ja w sobote jade po taka laweczke :) i utargowalam ja za 50 euro :) :)

http://www.leboncoin.fr/ameublement/189965650.htm?ca=12_s

i takie krzeslo dla kolezanki z PL :)

http://www.leboncoin.fr/ameublement/189954719.htm?ca=12_s

Andżi bardzo ładne te mebelki wyszukałaś.... fajnie by się wkomponowały do sypialni.

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Też byłabym dumna z TAKICH samosiejek :wiggle:, a wrzosowisko jak najbardziej będzie posowało do brzozowego zagajnika :). Z tą energią to się zgadzam w 10000% oczywiście , wiadomo że ona pochodzi od drzew :rolleyes:.....zdjęcia , o które prosiłaś są już zamieszczone na stronie ,możę choć trochę przybliżą wizualnie Twoją wizję.....

Dziękuję Ci .Już pędzę pooglądać.

Dopiero doczytałam, ze kupiłaś wideodomofon, a już go oddajesz...:lol2:

:)

:lol2: u mnie to nic nowego ,chyba Cię to aż zanadto nie zdziwiło?:lol2:

Jest za bardzo nowoczesny ....zaufałam ślepo gustowi elektryka ,a okazało się ,że chodzimy po dwóch różnych biegunach.Zamienię na taki w mosiężnej obudowie.Parametry i funkcje ma takie same,a cena tez podobna.

Hej!!!

Wpadłam na chwilkę podpowiedzieć, że jakby co to zawsze można zasłonki na lewą -podszewkową stronę powiesić:lol2:...

i jeszcze.... kiedy ogród?????... bo łysawo przy tych ładnych kosteczkach:lol:

Arctico, no te zasłonki mogą mieć jeszcze kilka zastosowań,,narzuta w sypialni,ręcznik kąpielowy...:lol2:A co do ogrodu ..poczyniłam pierwsze kroki .Porozmawiałam z gościem ,żeby mi wyrównał teren i zlikwidował perzowisko.Nawet nie chcę słyszeć jakim sposobem ...Niby tylko rozmowa ,ale zawsze to krok do przodu...