Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hurraaa :wave: To czekamy na prezentację :lol2::D

ps. A kiedy będą zasłonki w łazience?:cool:

Też się cieszę ,bo tak "w duchu" to jakiś niepokój był ,żeby się znowu nie rozczarować.Już wiem na pewno,że jeszcze kupię z dwa obrazy tego autora .Najgorsze ,że trzeba te obrazy licytować i już kilka bardzo ładnych przeszło mi koło nosa.Mąż na Wielkanoc wybiera się z córką na Podlasie ,to może do niego wstąpi .On mieszka w Siemiatyczach.A zasłonki ?trochę się to szycie wlecze ,bo krawcowa ma teraz multum pracy ,ale do Świąt na pewno będą .Jeszcze zamówiłam takie firanki imitujące roletki w kolorze ecru .Ale to już w studio .Liczę na to ,że zasłony do salonu tez będą wlrótce ,bo z pozostałego materiału muszę jeszcze uszyć lambrekiny.

Też się cieszę ,bo tak "w duchu" to jakiś niepokój był ,żeby się znowu nie rozczarować.Już wiem na pewno,że jeszcze kupię z dwa obrazy tego autora .Najgorsze ,że trzeba te obrazy licytować i już kilka bardzo ładnych przeszło mi koło nosa.Mąż na Wielkanoc wybiera się z córką na Podlasie ,to może do niego wstąpi .On mieszka w Siemiatyczach.A zasłonki ?trochę się to szycie wlecze ,bo krawcowa ma teraz multum pracy ,ale do Świąt na pewno będą .Jeszcze zamówiłam takie firanki imitujące roletki w kolorze ecru .Ale to już w studio .Liczę na to ,że zasłony do salonu tez będą wlrótce ,bo z pozostałego materiału muszę jeszcze uszyć lambrekiny.

No tak znowu te licytacje :bash: Nie znoszę ich. Nigdy nie ma gwarancji, jak się na coś napalę;)

Ale jak mąż pojedzie, to może kupi coś osobiście?

A na zasłonki czekamy cierpliwie- na pewno będzie pięknie :wiggle: Święta już niedługo...

Aniu, nie poznałam Cię!!!śliczny avatar!1A zasłonki ślimacza się przeokropnie .Mam taka nadzieję ,że w tym tygodniu już będą.Pani ma bardzo duzżo pracy ,a te moje są też bardzo pracochłonne.Pozostanie mi jeszce uszycie lambrekinów z pozostałego materiału,ale to już pewnie po świętach.

Monia,Agawi mam nadzieje ,że się wszystkie nie rozczarujemy:)muszę zajrzeć dzisiaj do tej krawcowej ,czy ją czasem maszyna nie wciągnęła ,bo coś nie daje znaku życia:)...

aha26 .w sumie nie wiem ,czemu zdjęć nie widzisz ..;)ja je widzę,ale mimo wszystko zapytam technicznego ,jak wróci ze szkoły

Obraz baletnicy cudny, czyli córcia dostanie sobowtóra :lol2:

Mam nadzieję ,że córcia się ucieszy..dzisiaj polowałam na kolejny obraz dworku zimą .Niestety ,aukcję przerżnęłam...może Monia mnie przebiła?:Djayu mam skrupuły ,kupować nie kupować ,a mój m pojechał naprawić samochód ,stwierdził ,że naprawa wyniesie zbyt dużo iiii...kupił nowy,samochód ma się rozumieć. .Ma się ten gest ,w szczególności ,kiedy śpi się na materacu .. :):)

Zuza będzie zadowolona z prezentu :)

Co do kinkietów i dodatków....to ja kinkiety dałabym w takim kolorze co górne oświetlenie, a ustrojstwa na ręczniki raczej..... to już sama niewiem.... też kusiłoby mnie na chrom.....to Ci chyba wcale nie pomogłam soorrki.....:no: a jak chrom na ustrojstwach to i kinkiety też, które widzisz nie zadzierająć nosa do góry.... ( tak jak na lampę ) i zdecydowanie chyba chrom ( co za plątanina słów )....a powiedz chrom polerowany czy szczotkowany na tych kranach jest???? i lepiej wstaw jeszcze raz zdjęcie to nam się przypomni :hug:

Edytowane przez Juszczakówka