Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale tutaj nowości :D

Firany zapierają dech w piersi.......kolor, materiał i ogólnie całość obłędna.....a co do lambrekinu zdecydowanie prosty ;)

Łazienka nabrała dostojności, fajnie to ze sobą się komponuje (ale muszę przyznać , że firaneczki kupione na ARTEGO też mi się bardzo podobały ).

Nie mogę się doczekać całej wykończonej łazienki, na pewno będzie cuudnieeee.

Pięknie! Te zasłony w salonie przekonują mnie w kierunku tafty... U jakiego sprzedawcy kupowałaś?

Monia , taftę kupiłam na allegro, u ego sprzedawcy

http://allegro.pl/tafta-jednokolorowa-wys-2-9m-24-kolory-nowosc-i1559092468.html

Mają tam dość duży wybór kolorów ,ale najpierw niech Ci przyślą próbki. Nie jest to te sam gatunek tafty we wszystkich kolorach,czego nie widać na zdjęciach.Za całość materiału ,a ty będziesz miała porównywalnie zapłaciłam 900zł.Resztę też kupowałam sama,taśmy ,podszewkę.

Ale tutaj nowości :D

ale muszę przyznać , że firaneczki kupione na ARTEGO też mi się bardzo podobały ).

Nie mogę się doczekać całej wykończonej łazienki, na pewno będzie cuudnieeee.

Firaneczki wylądowały w sypialni ,tam na razie panuje zdecydowanie sielski klimacik ,więc pasują jak ulał.:)

A do łazienki pozostanie zakup wieszaków.kinkietów ,chciałam jeszcze jakiś fotel i miałabym ją już z grubsza z głowy

Utwierdziłam się w przekonaniu, że lambrekin tylko gładki, Beatko :) Nie mogę się napatrzeć na te Twoje zasłony:rolleyes::rolleyes: PIĘKNIE!

Te łazienkowe też są cuuuudo i nie mogę się zdecydować, który materiał wybrać do salonu- taftę czy atłas?;)

aga obydwa materiały są fajne ,ale ta tafta salonowi nadaje lekkości .Naprawdę w realu to super wygląda.

Beauty,

aha, te łazienkowe roletki-firaneczki superaśne...

Wydaje mi się ,że dobrze zrobiłam ,bo w przypadku ,kiedy ktoś stoi przy drzwiach wejściowych( nie zawsze brama jest zamknięta),to przynajmniej nie będzie mnie widać dzięki tym fałdom do połowy .A jednocześnie ładnie prezentują się okna od zewnątrz.

Beauty,

dzięki za zdjęcia!

Przyznam, że zasłony są obłędne, cudowny wielotonowy, wielowymiarowy kolor, świetna faktura i ta lekka poświata!!!

Nie wiem, co Ty od nich chcesz, że są tylko ładne, a nie piękne?:)

Dla mnie są cudowne!

No i cena baaardzo fajna.

Ja się bardzo cieszę,że udało mi się dokładnie ten odcień znaleźć po miesiącach poszukiwań, a dzięki Twoim zdjęciom widzę, jak będą i u mnie wyglądać:)

Edytowane przez Anjazzielonego

Beauty,

dzięki za zdjęcia!

Przyznam, że zasłony są obłędne, cudowny wielotonowy, wielowymiarowy kolor, świetna faktura i ta lekka poświata!!!

Nie wiem, co Ty od nich chcesz, że są tylko ładne, a nie piękne?:)

Dla mnie są cudowne!

No i cena baaardzo fajna.

Ja się bardzo cieszę,że udało mi się dokładnie ten odcień znaleźć po miesiącach poszukiwań, a dzięki Twoim zdjęciom widzę, jak będą i u mnie wyglądać:)

Aniu ,one też mi się strasznie podobają ,ale uwierz mi te prawdziwie tafty są jeszcze piękniejsze .Tylko cena zwala z nóg.Zapomniałam Ci odpowiedzieć co do długości - otóż dodałam 30cm do faktycznej wysokości i uważam ,że tak jest optymalnie.W tej chwili zdjęłam jescze opaski ,bo nie mam jeszcze haków i nawet bez nich zasłony wyglądają fantastycznie.A co do wyboru koloru -to ja bodajże 1,5 roku przymierzałam się do niego .Pierwszy raz go zobaczyłam w salonie Grange i od tamtego czasu szukłam zamiennika w rozsądnej cenie .I udało się.:)