Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ooo taaaak! Ławeczka cudnej urody..Widziałabym ją w sypialni...a swoją drogą jakoś nie mam ostatnio weny wnętrzarskiej;)przeżywam.....maturę .

W mojej sypialni też ją widzę:rotfl: Ja też nie mam teraz weny wnętrzarskiej- za ciepło;) Zdecydowanie ogród gorą:) A maturą się nie przejmuj. Zda, zda- jestem pewna:cool:

Masz rację ,chyba jest za ciepło.Dzisiaj to taki jakiś kryzys miałam, ,że ciężko się było ze mną dogadać .A synuś ?am nadzieję ,że zda ,tylko na ile ?i czy to mu starczy by dostać się na studia,tym się najbardziej martwię.

Właśnie chciałam napisać, że egzaminy na studia to już poważniejsza sprawa, ale fakt maturę trzeba zdać dobrze.

A jaki kierunek synek wybrał?;)

No właśnie ...była matura a na studia zdawało się drugi egzamin.Nie wiem ,może teraz jest łatwiej bo chociaż stres jest tyko jeden.Ale ciężko jest z biologią ,żeby trafić w klucz odpowiedzi;)Ja się oczywiście bardziej stresuje od Młodego,on zdadecydował ,że na żaden inny kierunek nie idzie ,w razie jakby mu się nie udało ,to za rok poprawi maturę .

TO JA TEŻ TRZYMA KCIUKI......:yes: za MŁODEGO (masakra jak pomyślę co mnie jeszcze będzie czekało i ile nerwów, egzaminów przede mną ...).

Butelki efektowne i przydadzą się w 100% ( nie wiem jak u Ciebie, ale u nas dużo idzie soli, płynów do kąpieli [a niektóre są w takich obleśnych pojemnikach ], po przelaniu, przesypaniu będzie wydlądać świetnie. :)