Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dziękuję Madziu:)Bardzo się przydadzą .Niby jestem o niego spokojna,bo w sumie mądry chłopak z niego i zdać zda ,ale czy to mu wystarczy aby się dostać na studia???? teraz w domu ogarnia tę bilogię ( bo tego najbardziej się obawia),robi zadania maturalne na 83-85 %,ale to jest rozwiązywanie w domu ,na luziku.a jak dojdzie stres?? No co będzie ,to będzie...

Dzisiaj doszły buteleczki ,są ładne ,ale trochę malutkie .Mają 15cm wys.,ale coś tam już się zmieści

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy dostanie się na studia...? Myślałam, że będzie problem, ale nawet gdy w pierwszym momencie miejsc zabrakło, młoda dostała się po kilku dniach gdy ludzie w końcu zdecydowali się gdzie tak naprawdę idą. Żeby nie narobić sobie kłopotu trzeba zapisać się na kilka kierunków i dopiero gdy jesteś już pewna miejsca, wypisujesz się z tych ,,niechcianych" :cool:

Będzie dobrze :yes:

Czy dostanie się na studia...?Żeby nie narobić sobie kłopotu trzeba zapisać się na kilka kierunków i dopiero gdy jesteś już pewna miejsca, wypisujesz się z tych ,,niechcianych" :cool:

Będzie dobrze :yes:

Gosiu,szkopuł w tym ,że synuś w ogóle nie bierze pod uwagę jakiś alternatywnych kierunków.Będziemy się logowali na kilka uczelni w kraju, a w najgorszym przpadku będzie cały rok w domu przygotowywał się ,by ewentualnie poprawić maturę.Własnie w tym rokiu będzie masakra z tymi poprawiającym ,( w samym liceum syna zadeklarowało się 100osób),gdyż w ubiegłym roku ogólnie kiepsko wypadła biologia w skali kraju.No nic ,jakoś to będzie

Buteleczki bardzo fajne SOM:) Szkoda, że takie malutkie... masz rację- coś tam wlejsz- zawsze to lepsze niż plastikowe;)

Jak sprawy- udało Ci się wszystko załatwić Beatko?

No własnie malutkie , cała zawartość szamponu na pewno się nie zmieści...

A sprawy ,można powiedzieć ,że coś tam załatwiłam .Napiszę Ci wieczorem

Edytowane przez Beauty

Beauty, doskonale rozumiem Twoje zdenerwowanie. My chyba bardziej to przeżywamy niż nasi chłopcy....tak przynajmniej było u mnie.

Chłopcy mają chyba większy dystans do tego wydarzenia jakim jest matura....

W tym roku odwdzięczam się ściskaniem kciuków...na pewno pomoże.

Beauty, doskonale rozumiem Twoje zdenerwowanie. My chyba bardziej to przeżywamy niż nasi chłopcy....tak przynajmniej było u mnie.

Ja z natury jestem straszna panikara ,ale staram się przy synu opanowywać .Na szczęście on po mnie tej głupiej cechy nie odziedziczył...

Za kciuki serdecznie dziękuję...Całe szczęście ,że idę do pracy to się trochę odstresuję ,ufff

Taaa... u mojego też wszystko "spoko"... a matce się wrzody odzywają:rolleyes:

też będę trzymać, daj cynk kiedy;)

Beatko, Ty taka skoczna babka... po co Ci trampolina????:rolleyes:;)

Taaa... u mojego też wszystko "spoko"... a matce się wrzody odzywają:rolleyes:

też będę trzymać, daj cynk kiedy;)

Beatko, Ty taka skoczna babka... po co Ci trampolina????:rolleyes:;)

No właśnie , ja już przez tę maturę to nie tylko wrzodów ,ale i zmarszczek poprzecznych się nabawię.:)Najbardziej newralgicznym przedmiotem jest biologia(10tego) ,o resztę się nie martwię,chociaż jeszcze nie wiadomo jak będzie z polskim,Dopiero by było!!! aspiracje wysokie , a tu niezdana matura z polskiego:D

A propos trampoliny ,to gdzieś tę energię muszę rozładować ,bo mnie w końcu rozniesie:lol2:nawet już się wzięłam za malowanie "lokalu"mojej 'działalności gospodarczej"( actak po cichu ,to chcę kupić córce na urodziny ,bo z niej też jest taka skoczna babka:))

Oj, Beatko doskonale Cię rozumiem konkurencja jest bardzo duża.Też żyję w stresie a młody spoko .....albo tylko udaje;)Dobrze że jest tydzień przerwy między biol i chem.Będzie dobrze trzymam kciuki :)

To ,rozumiem ,Ciebie też to czeka?To w takim razie i ja trzymam mocno kciukasy ,żeby naszym dzieciakom się powiodło...a do jakich miast syn będzie składał papiery?

Tak,też mnie to czeka :)Papiery składa Lublin,Warszawa i Białystok na lek.Chociaż ciągnie go też na stom zobaczymy.Staram się nie panikować bo widzę że mnie obserwuje.Stres może przyblokować ...... w razie czego też za rok;)nie chce iść na prywatne i chyba ma rację .A syn gdzie składa ?

Syn składa na kilka uczelni,oprócz Warszawy.Nie ukrywam ,że chciałabym go mieć jak najbliżej Poznań ,Łódź.Do Poznania się ciężko dostać ,tam tylko biorą pod uwagę biol o chemię ,natomiast w Łodzi jeszcze fizykę.Syn już ma tak dosyć tej nauki ,że praktycznie to już się cieszy ,że się ta matura zaczyna...a ja to wolałabym przespać ten maj i obudzić się jak juz będzie po wszystkim.Oczywiście staram się jak mogę ,by to zdenerwowanie mu się nie udzieliło i bardzo mnie to cieszy ,że on podchodzi do tego na luzie.

...a jeszcze o Tiramisu pytałam, że siem przypomnem:wiggle:

Aniu,według przepisu agawi jeszcze nie robiłam .Planowałam na święta ,ale miałam sporo innego ciasta ,które oczywiście w całości nie poszło,a to miało być w rezerwie.Ale w ogóle to już robiłam ...kiedyś tam .....,trzeba pamiętać ,by kupić twarde biszkopty ,bo w przeciwnym razie zrobi się ciapa.No i fajnie jest też od razu wkładać do pucharków ,wtedy będzie bez krojenia.Komponenty w lodówce są i czekają na córkę .właśnie wraca z tatuńciem zza morza:)