Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A wydawać by się mogło, że to okna są najważniejsze... a tu całkowite odmienienie wyglądu domu :o Niesamowite, jak dom nabrał dostojności, wyrazistości i normalnie widać najpierw drzwi :o :o :o :o

Beatko, ty to potrafisz wszystko dobrać :o :roll: Aż się boję o swoje serce jak będzie kuchnia i łazienka :D

Masz racje ,teraz to już wygląda jak prawdziwy dom. Z tym dobieraniem ,to nieraz jest tak ,że cos sobie umyślę ,przelecę kilka wersji i mimo wszystko wracam do pierwotnej myśli ,która okazuje się najlepsza. :wink: A zanim dojdę do fazy kuchni i łazienki .to i moje serducho znacznie się osłabi .Najwyżej będziemy się razem leczyć :lol:

Graham Thomas - piękna, zdrowa angielska róża (rośnie do ok.1,2mwys.). Warto ją mieć :wink: Jesienią można je kupić w OBI pakowane w kapers.

Na pewno będę na nią polować ,bo baaaardzo mnie urzekła.Codziennie oglądam swoje ,narazie nic sie nie dzieje ,robali brak i zapowiada się obfite kwitnienie. Jak do tej pory zakwitły mi miniaturowe,a pozostałe lada moment.Nie obeszło się niestety bez strat po tych ulewnych deszczach i wichurach,parę gałązek się połamało. :evil: :evil:

cześc! cos wieczorkiem skrobnę ,bo właśnie w tym momencie montują nam bramy garażowe i dzrwi do budynku gosp. :wink: Okna niestety nie będzie co bardzo rozeźliło męża .Mialo się wszystko zegrać,bo okno wykonuje inna firma,, a tak ,to koniecznie musi przyjść facet od alarmu i jakieś czujki już zamontować.,bo możemy zostać bez drzwi :wink: Ja dochodzę do siebie po wczorajszej wizycie u kuzynów :lol:

Beatko cieszę się że różyczka wpadła w oko :wink:

Ciąglę wzdycham do Twoich drzwi :D............piękne!!!!!!!!!

My w przyszłości też będziemy zamawiac bramę garażową właśnie z tymi szerokimi pasami.

A elewacja superek.Piekną dardulka wyszukała.

Żeby było śmiesznie i ja taką planuję(złamaną biel,ecru,kośc słoniową) :wink: Mężuś ma za zadanie wyszukac tynk o ziarnistości piasku bo taki sobie zaplanowałam :lol:

Pozdrawiam i czekam na dalsze porcje fotek :D

Ps.A na tym ostatnim zdjęciu elewacji co to jest? Jakiś duszek? :wink: