Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

arctica kaczuszka w centrum miasta dla Ciebie

ooo!!! Stasiek na saksach!!!... a myślałam, że łajza chałupy pilnuje, no zobacz;)

http://images37.fotosik.pl/804/55b366935ab1e5d3med.jpg

:):lol2::lol2:wykorzystał to ,że studenci jeszcze nie wyszli z szoku ,że dostali się na prestiżową uczelnię

nieeee... techniczni mocniej po ziemi stąpają:rolleyes:... facet po prostu wyjaśniał reguły gry i powiedział, że przyjmie każdy wynik pod warunkiem, że będziemy potrafili go udowodnić:lol:

Ps. trzymałam i we wtorek też nic nie robię:wiggle:... bo trzymam;)

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O ooo,pacz Pani...taki sam ,ma chłop rozdwojenie jaźni czy co?:wiggle:arctico ,Twój dom wygląda niesamowicie...niesamowicie cudnie ..i te zwierzyniec na piewrwszym planie ,no cóś pięknego:jawdrop::jawdrop:

a... będę miała do Ciebie Pytanie ,jako że jesteś dla mnie ekspertem budowlanym ,nam się płot rujnuje,ale lepiej wytłumaczę jak się podeprę zdjęciami,czyli w późniejszym czasie .Za chwilę przychodzą dziadkowie na urodziny wnusi,więc zdjęcia cyknę później

A we wtorek jeszcze będe żebrać o trzymanie kciuków , za dotychczasowe serdecznie dziękuję:):hug:.

Beatko strasznie mi miło, że tak mówisz... o moim domku, dziękuję:hug:

od jutra bierzemy się za elewację, mam nadzieję, że będzie jeszcze ładniej:lol:

Chętnie podpowiem jak będę w stanie pomóc oczywiście:wiggle:... ten "ekspert" to na wyrost trochę:oops:... samorób raczej :rolleyes:

no i

STO LAT DLA ZU!!!

Dziewczyny baaaardzo Wam dziękuję za wsparcie...:hug:pewnie bez kciuków było by gorzej niż jest;)nas razie trudno powiedzieć ,czy poszło dobrze czy nie ,bo odpowiedzi w necie są tak sprzeczne ,że chyba nie ma co zaglądać,by się bardziej ni denerwować .No cóż ,ogólnie Młody napisał nieźle ....początkowo był nawet dość zadowolony ,ale później pojawiły się wątpliwości co do niektórych zadań . Ogólnie była ta matura dość trudna ....niestety ,jestem w temacie i niektóre zagadnienia były bądź co bądź na poziomie akademickim .Kuśwa ,w końcu to nie są egzaminy na studia ,tylko matura ..Nie poszło synowi źle ,ale liczył na więcej...z zamkniętych zadań dużo ma dobrze ,o ile można ufać odpowiedziom zamieszczonym w necie ,natomiast w otwartych wszystko zależy od klucza ,kto to będzie sprawdzał.W tej chwili tak naprawdę liczymy na to ,że podciągnie chemią ,tam przynajmniej jest konkret i będzie wszystko jasne ,czy odpowiedzi są dobre czy nie?Wybaczcie mi chaos wypowiedzi ,ale jestem strasznie wykończona tymi ostatnimi dniami ,a dzisiejszym w szczególności .Musiałam bąbnąć sobie trochę wina celem odreagowania .Nie wiem ,jak ja wytrzymam do tego czerwca?

jo@no a Twojemu Młodemu jak poszło ,jakie ma odczucia?

Za życzenia dla Zu serdecznie dziękuję ....:):) kupiliśmy jej w końcu tę trampolinę i szaleliśmy ,by się odstresować...to jest dopiero pojęcie ,śpię na materacu ,a dziecku kupuję trampolinę?:lol2::lol2:

My mamy takie same odczucia;)Jak wyszedł to powiedział,że wszystko super, była trudna ale napisał. Czytając odp w internecie zaczął nabierać wątpliwości;)Masz rację wszystko zależy od klucza, zobaczymy.....Młody cztery godziny jeździł na rowerze (ostatnia miłość to BMX) nogi poobijane ale odstresowany:):)

Angie,masz rację ....sypialnia może poczekać ,a zachwyt w oczach dziecka -bezcenny:)bidulka tak się wczoraj naskakała ,że padła jak przecinak:)

jo@nno,czuję taki niesmak po tej biologii.Żal mi syna ,bo w sumie tej biologii się najwięcej uczył.Liczymy w tej chwili na chemię .Trochę punktów będzie miał za fizykę ,ale fizyka honorowana jest chyba tylko na dwóch uczelniach.;)wszystko tez zależy jak ogólnie ludzie napiszą....

Dorzucę jeszcze co nie co w temacie "wszystko po dwa razy".Bo jest to,okazuje się moje motto życiowie ,okazuje się .Wyobraźcie sobie ,ze nawet ta głupia trampolina nie jest tą ,którą zamówiłam . Przysłali mi tańszą w cenie droższej ,bo ....pani ...pomyliła się .Tylko kuśwa ,mąż z synem w upale przez pół dnia ją skręcał i co teraz ,znowu mamy ją rozkręcać?Zaproponowali zwrot różnicy ,ale co mi po tym ,jak to nie jest ta ,o którą mi chodziło .Tamta była z lepszą siatką i drabinką ,pokrowcem .:bash::bash:a ten model zamówiony prze ze mnie ,będzie dostępny dopiero w sierpniu .Niezła kicha co?Ale nic to ,zniosę wszystko ,byleby tylko syn nie musiał dwa razy do studiów podchodzić .................................................

Dorzucę jeszcze co nie co w temacie "wszystko po dwa razy".Bo jest to,okazuje się moje motto życiowie ,okazuje się .

:lol2::lol2: Beatko nie martw się- tak już czasami bywa :hug:Choć mnie też przeraża coraz częściej niekompetencja ludzi w różnych dziedzinach:jawdrop: A może zwróć to trampolinę i zamów nową gdzie indziej?;) Do sierpnia przecież dalekoooo

W tych nerwach to nawet nie zauważyłam ,ze 'okazuje się " napisałam dwa razy w zdaniu...:lol2:aga zrobimy tak jak mówisz,w poniedziałek przyjedzie kurier.Jeszcze dzieciaki się jutro wyhasają na urodzinach córki .Kupimy w innym miejscu ,a mnie tylko ciekawi ,co będziemy zmuszeni w następnej kolejności wymieniać?:);)

Betako, ja sie tylko pochwale ze material na roletki juz mam, zaraz bede mogla sciaganc z pulpitu Twoja kuchnie i wstawic moja:)

sciskam, nie boj boba Babo chlopak sobie poradzi z ta cala zawirucha maturalna....strasznie mi przypominasz moja mame:) Boze jak ona sie stresowala ta matura, jakby mogla to uczylaby sie ze mna!

Bardzo dobre posunięcie;):)

Bądź dobrej myśli Beatko, że już nic nie będziesz wymieniać:lol2:

Interpunkcją się nie przejmuj, ja też czasami walnę byka stylistycznego jak jestem padnięta lub się śpieszę:p:oops:

Trampolina była wczoraj w 100% wykorzystana.Dzieciaki się wyszalały do woli .My wczoraj mieliśmy nasiadówkę u znajomych i jako strażnika ustawiliśmy babcię(moja mamę) .Mama do dzisiaj jeszcze do siebie nie doszła:lol2:towarzystwa bezstresowo wychowywanych trzynastolatków ogarnąć nie mogła.:)