Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Bardzo dobry pomysł! Będą jak znalazł na rocznicowy prezent. ;) Zrób tylko losowanie, kto je ma kupić:lol2:

Jak tam maturalne nerwy? Mam nadzieję, że lekko opanowane:)

Rocznicę mamy we wrześniu ,to jeszcze mam trochę czasu ,by rodzinkę "urobić".:D

A nerwy za chwilę się skończą. We środę jeszcze zdaje ustny angielski a dzisiaj- polski. I z tego co widzę ,najbardziej nerwowo syn podchodzi do dzisiejszego .On nie lubi takich publicznych wystąpień ,a ma nadawać przez 15 minut :)

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tez mam nadzieję,że będzie dobrze .Wspieram synusia oj wspieram :)Co do alternatyw ....to nie wiem,jak zaczniemy się logować to zobaczymy.Mieszkam w mieście akademickim więc mamy wszystko na miejscu. Syn myślał na początku o biologii i za rok poprawić maturę . Teraz mówi o analityce medycznej lub farmacji żeby'' złapać atmosferę'';) wojsko ich nie ściga więc mogą zostać w domu:)Jeszcze mamy polski ustny i ang rozszerzony. A teraz biorę się za łazienki bo hydraulik wchodzi za dwa tygodni a ja w lesie.Pozdrawiam serdecznie

Wypisałam wczoraj długiego posta i mi wcięło...chyba przez burzę....więc piszę jeszcze raz

jo@nno myślę ,ze trzeba być dobrej myśli ,ogólnie matura była bardzo trudna,ale na te studia kogoś przyjąć muszą .mijmy nadzieję ,że to będą nasze dzieci. Mój syn twierdzi ,ze w razie niepowodzenia zostanie w domu i będzie się uczył biologii.Faktycznie mamy to szczęście ,ze wojsko nie czyha ,więc rok może sobie w razie czego odpuścić..Ustny polski wczoraj zdał ,nawet nieżle ,a ten egzamin chyba najbardziej syna stresował...angielski to już weźmie "na luziku" i po maturze...

Dylematów i wyborów łazienkowych nie zazdroszczę ....pamiętam jak mi się w głowie kotłowało ,bo za wiele rzeczy mi się podobało a na coś w szybkim tempie trzeba było się zdecydować.

a sanepid? no cóż ,aja to taka trochę czarownica jestem ,że często sobie coś myślami na głowę ściągnę ....ale może dobrze ,że sobie pomyślałam i pomalowałam gabinety ...kobitki nie miały się do czego przyczepić ,chociaż sprawdzały nawet ,czy woda w kibelku spływa:lol2::lol2:

juszczakówka ,jak patrzę teraz na to zdjęcie ,to mi też bardziej podoba się ta grubsza ramka.Myślałam żeby stworzyć galerię -jedna grubsza i ze cztery mniejsze po bokach ,co Ty na to?

madziu ,tę wypasioną szczotę za zawrotną kwotę kupiłam w BRW.Często od niechcenia wpadam do tego sklepu i zawsze coś tam od niechcenia kupię..Były w promocji ,wciśnięte w jakiś kąt..

Zuza,ależ pisałam Ci ,że rureczka pasuje ,tylko nie ma komu jej zamontować ...wkurzam się ,bo wiele rzeczy czeka w domu na powieszenie...chyba rezultat będzie taki .że sama wezmę wiertarę w rękę .W końcu wiertarki mi obce nie są:wiggle::D

Dzień dobry -

Zdecydowanie do tego typu łazienki dałabym grubsze ramki. Są bardziej eleganckie i pasują do stylowej łazienki. Te cienkie bardziej pasowałaby moim zdaniem do wnętrza nowoczesnego, ewentualnie mogłyby być gdyby były jasne. I nie mieszałabym jednak tych grubości ;) I czy na pewno te ramki muszą być ciemne? Nie będzie za dużo ciemnych akcentów? Rozważałaś kupno ramek jasnych albo w kolorze antycznego srebra?

Szczotka super :)

Edytowane przez tutli_putli

Dzień dobry -

Zdecydowanie do tego typu łazienki dałabym grubsze ramki. Są bardziej eleganckie i pasują do stylowej łazienki. Te cienkie bardziej pasowałaby moim zdaniem do wnętrza nowoczesnego, ewentualnie mogłyby być gdyby były jasne. I nie mieszałabym jednak tych grubości ;) I czy na pewno te ramki muszą być ciemne? Nie będzie za dużo ciemnych akcentów? Rozważałaś kupno ramek jasnych albo w kolorze antycznego srebra?

Szczotka super :)

Witaj Tutli w moich progach .Przyznam się ,że i ja po cichu do Ciebie zaglądam.... ciekawa jestem jaki ostatecznie kierunek wybierzesz w urządzaniu swojego domu ,bo kusi Cię nowoczesność ...jak się zdążyłam zorientować. Powiem Ci ,że zadałaś mi nielada zagwozdkę z tym antycznym srebrem ramek...o tym nie pomyślałam ,a kto wie ,czy nie lepiej by wyglądały....tylko gdzie takie ładne ramki dostać?

Wczoraj mi się pomyliło i napisałam w dzienniku, przepraszam;) Już skasowałam:D

Wklejam treść mojego pytania, na które już otrzymałam odpowiedź;):lol2:

"a ile tych ramek chcesz mieć?

gdzie taką wyczesaną szczotkę kupiłaś? super jest"

madziu ,nie musisz przepraszać ,ja w ogóle nie zwracam na takie rzeczy uwagi. Coraz cześciej zastanawiam się ,czy nie lepiej było by zamieścić swój wątek w galerii .W końcu budowa się już skończyła

Beatko, wiem że pisałaś ale znaleźć nie mogę, więc jeśli możesz to proszę jeszcze raz:)Twoja boazeria ma piękny połysk na zdjęciach czy to grazia bianco(lub beż) mat czy craquele(bo te mają połysk) a może jakaś inna seria ?Głosuję za ramką szerszą:)

Jest to beige-craquele.

Witaj Tutli w moich progach .Przyznam się ,że i ja po cichu do Ciebie zaglądam.... ciekawa jestem jaki ostatecznie kierunek wybierzesz w urządzaniu swojego domu ,bo kusi Cię nowoczesność ...jak się zdążyłam zorientować. Powiem Ci ,że zadałaś mi nielada zagwozdkę z tym antycznym srebrem ramek...o tym nie pomyślałam ,a kto wie ,czy nie lepiej by wyglądały....tylko gdzie takie ładne ramki dostać?

Ooo... bardzo mi miło, że zaglądasz do mojej przygody z domem z płaskim dachem, który tak naprawdę jest bardzo mało płaski :D

Zdecydowanie zmieniam kierunek urządzania wnętrz mojego domu, i będzie bardziej eklektycznie. Może gdzieś tam przemycę jakieś nowoczesne elementy, ale z pewnością w mniejszym stopniu niż planowałam.

Co do ramek popatrz na allegro, ewentualnie w sklepie internetowym VOX czasem mają w dodatkach ciekawe ramki.

osobiście często zamawiam ramki w stanie surowym (i sama maluje)tutaj:

http://www.ramexpol.com/katalog.asp - bardzo solidne ramy w dobrej cenie (zwróć uwage na ramkę O.K)

Na szybko znalazłam np. w sieci takie:

http://allegro.pl/trol-70-gr-ramy-stylowe-plaskie-i1512580852.html kolory : 811, 813, 818, 817

http://www.oprawiamy.pl/p683,ramy+ext+0s

http://www.oprawiamy.pl/p616,ramy+drl+g+s

http://www.oprawiamy.pl/product_info_2.php/products_id/490/page/3

Edytowane przez tutli_putli

Trudno mi się wypowiedzieć w kwestii uszaków, bo ja jestem z tych co muszą wszystko pomacać, gdyż na obrazku to wielerzeczy pięknie wygląda....Jedno jest pewne: frędzlę są beeeeeeeeee. Kształt fajny, ale faktyczne czy nie za niskie ?

W łazience z kolei widziałabym galeryjkę przynajmniej trzech obrazków. Czy te ramy są czarne? Tak u mnie wyglądają...a jak czarne - to wcale bym ich nie rozpatrywała..

\

...tyle ja...decyzje Twoje Beauty...

Mój syn też miał angielski na końcu..