Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tutli bardzo dziękuję za namiar na ramki.Skorzystam na pewno ,ceny nie są zbyt wygórowane a i kształty bardzo "pasowne":D

a co do urządzania ,to ja w moich poprzednich mieszkaniach ,domach ,przerabiałam już chyba wszystko ,ale postawiłam bezpieczną klasykę.W takich wnętrzach czujemy się zdecydowanie najlepiej.I o to przede wszystkim chodzi:yes:

amtla, ja też nie wychodzę zbyt dobrze na zakupach w necie;) ale w sumie te fotele wyglądają dobrze . Dałabym im nowe obicie przemycilabym jeden do sypialni ,a drugi do salonu .Zastanowię się jeszcze....

agawi może jest to standardowa wysokość ,ale nie raz można trafić na nieco wyższe oparcie .Było by jak znalazł w przypadku ,gdy się główka omcknie:D

Monia ,najgorsze jest to ,że ja tych upiększaczy jeszcze wszystkich nie zwiozłam ze starego domu, a ja wciąż kupuję i kupuję.... Uszaki sa kuszące ,a przede wszystkim ich cena -400zł za dwa

Nie ma za co :) Mam podobnie z tymi "przeróbkami" mieszkaniowymi. Wyszłam właśnie z podobnego założenia, klasyczne wnętrza się nie znudzą. Nie chce nikogo obrażać oczywiście ale jak patrzę na któreś z kolei, katalogowe, podobne jedno do drugiego, nowoczesne i minimalistyczne wnętrze to jakoś mnie tak już nuda ogarnia. Minął mi zachwyt tymi wnętrzami bo jest ich zdecydowanie wszędzie za dużo. ;) Coś jak z meblościankami czy lakierowanymi na wysoki połysk segmentami w latach mojego dzieciństwa :D

Szybciutko ,przyznajcie się bez bicia ,która sprzątnęła mi te uszaki sprzed nosa?:D:Dbyłam dzisiaj w kontakcie ze sprzedającą.którązapewniłam ,że decyzję podemę wieczorem ,gdyż mnie nie było w domu .Ona dzwoni do mnie z zapytaniem ,czy to ja je kupilam .....wydawało jej się to co najmniej dziwne .bo przez dłuższy czas nie było żadnego zainteresowania nimi. ,myslę ,że to siła fm zrobiła swoje....:D:D nic to ,babka podeśle mi kolejne uszaki ,jak tylko będzie w posiadaniu.Dzisiaj najważnejsze jest to ,ze mój synuś juz jest po maturze ,Zdał dzisiaj angielski na 16 punktów na 20 możliwych i jest przeszczśliwy.Jezcze do niego nie dotarło ,ze jest już "po",zresztą do mnie jeszcze też nie...

Szybciutko ,przyznajcie się bez bicia ,która sprzątnęła mi te uszaki sprzed nosa?

Nie ja;) Ale szkoda...:( Następnym razem pochwal się jak już kupisz:D Dużo osób czyta, wiesz jak jest...

Upiększacze superrr:yes:

Aaa i gratulacje dla synka- mówiłam, że zdolna bestia:wave::lol2:

A Tobie Beatko należy się małe co-nie-co:cool:

http://www.kujawsko-pomorska.policja.gov.pl/innova/assets/Lipno/wakacje2008/drink.jpg

Nakazałam synowi uświadomić mi ,jak to się robi ,by dotrzeć do sprzedawcy ,gdy zamieszczone jest tylko zdjęcie ,i da się ...jak najbardziej ....a ja taka niekumata jestem w tym względzie.To samo mi chłopaki moje mądre powiedziały ....,że mam zamieszczać to ,co już kupiłam, jak już tak mocno chcę....;) a synuś ? faktycznie zdolna bestyja,...szkoda by go było ,jakby musiał kibloac cały rok w domu ....dzisiaj to przerabialuismy....ale cóż ,co ma byc to będzie.Powiedziałam mu juz ,że zniosę te cholerne trampoliny ,baterie ,telewiozry "po dwa razy" ,by on tylko nie musiał dwa razy zdawać tej matury...:D:D Dzięki aga za małe co nie co i ja tez coś dorzucę -w końcu jak szaleć to szaleć....

http://i.pinger.pl/pgr327/c5aa21af000fe2194d1dd577/30885_nowy_rok_szampan.gif

Powiedziałam mu juz ,że zniosę te cholerne trampoliny ,baterie ,telewiozry "po dwa razy" ,by on tylko nie musiał dwa razy zdawać tej matury...:D:D

:rotfl::rotfl:Ot argument :D:D:D

A też dziękuję, chętnie się napiję :lol2:

A z Allegro nie przejmuj się- będziesz ostrożniejsza następnym razem:yes: Z drugiej strony nie ma tego złego... Może znajdziesz jeszcze fajniejsze?

Fajny ten link z meblami ogrodowymi. Niektóre trochę drogawe, ale piękne. My poszliśmy po najniższej linii oporu czyli Jysk:D

Może wystarczą na kilka sezonów. Potem wyszukam wytrawniejszych:yes:

A Ty kupujesz jakieś?

To ten ...baaaardzo mi przypadł do gustu

http://s.sklep.meble.pl/gfx/miloo/sklep_oferta/69036/mfotel_porto___marka_miloo_7722204762.jpg

Cuuudny:rolleyes::rolleyes: Uwielbiam wiklinę w ogrodzie:yes: Nawet chciałam przeforsować teraz u nas, ale mój mąż był na NIE:bash:

No taki typowo inżynierski tok rozumowania-wiklina jest niepraktyczna, lekka, chłonie wilgoć, specyficzny zapach, itd.

Nie ma chłop romantycznej duszy:D

Gosiekdziękuję w imieniu syna:yes:teraz już ma zasłużone wakacje ,ale już go zagoniłam do koszenia trawy na starej działce,bo tam "dmuchawce ,latawce ,wiatr.... dzisiaj logujemy się na uczelniach.

moniu,w sumie to też mi ich jest trochę szkoda .Zaplanowałam dla nich już miejsce i tkaniny ....za długo się po prostu zastanawiałam ,ale jestem w kontakcie ze sprzedającą .Coś ma mi wyszukać ...mimo wszystko wolałabym wyższe oparcie