Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przydasie upiększające ;) zwłaszcza mydelniczka :jawdrop:

A ogrodzenia już się doczekać nie mogę :no:

Dobrze,że maturalny stres odchodzi w zapomnienie :yes:

Co do sadzenia, to ja Ci nie pomogę.....i tu masz duży orzech do zgryzienia, musisz przemyśleć sprawę (ja jakem człek ślepo zakochany w bukszpanie :yes: zawsze będę za BUKSZPANEM :D )...irgi też fajowe...;), trzemieliny, kapusty ozdobne, funki och jest tego :lol::oops::lol2:

Przydasie upiększające ;) zwłaszcza mydelniczka :jawdrop:

A ogrodzenia już się doczekać nie mogę :no:

Dobrze,że maturalny stres odchodzi w zapomnienie :yes:

Co do sadzenia, to ja Ci nie pomogę.....i tu masz duży orzech do zgryzienia, musisz przemyśleć sprawę (ja jakem człek ślepo zakochany w bukszpanie :yes: zawsze będę za BUKSZPANEM :D )...irgi też fajowe...;), trzemieliny, kapusty ozdobne, funki och jest tego :lol::oops::lol2:

Powiem Ci ,że jest to dylemat niemały,,,w końcu nasadzę wszystkiego po trochu....a bukszpan też bardzo lubię ,wiec go na pewno będzie najwięcej.Myślę ,że wokół tego nieregularnego klombu właśnie posadzę bukszpan ,a po prawej stronie chodniczka z kamienia polnego trochę pomieszam ,ale tak by nie zrastał mi chodnik:)

Jeszcze Wam napiszę , jak zniknęła po sprzątaniu moja długowyczekiwana buteleczka na płyny .Otóż odnalazłam ją (na szczęście w postaci niezmienionej)w koszu na śmieci:lol2::lol2:chuba nie wszystkim się tak podobała jak mnie ,bo skoro płyn się skończył ,to pani ja po prostu wyrzuciła....:D

Jeszcze Wam napiszę , jak zniknęła po sprzątaniu moja długowyczekiwana buteleczka na płyny .Otóż odnalazłam ją (na szczęście w postaci niezmienionej)w koszu na śmieci:lol2::lol2:chuba nie wszystkim się tak podobała jak mnie ,bo skoro płyn się skończył ,to pani ja po prostu wyrzuciła....:D

:rotfl::rotfl:

Właśnie dlatego nie znoszę, jak mi się ktoś obcy po chałupie kręci:lol2:;)

Dobrze, że ją znalazłaś:yes::D

Zakupiony stoliczek cudny, na pewno znajdziesz na niego miejsce.

Pisałaś coś o nasadzeniach- jestem za bukszpanami- pięknie wyglądają, ale sceptycznie jestem nastawiona do irgi. Lubią przemarzać i ja bym na Twoim miejscu Beatko posadziła tam coś mało wymagającego i łatwego w uprawie:D

:rotfl::rotfl:

Właśnie dlatego nie znoszę, jak mi się ktoś obcy po chałupie kręci:lol2:;)

Dobrze, że ją znalazłaś:yes::D

U mnie to raczej konieczność. A co do butelki- to jakos mnie tak tknęło ,że może być w kuble na śmieci ,.Wcześniej obleciałam cały dom..

zakupiony stoliczek cudny, na pewno znajdziesz na niego miejsce.

Potrzebuję jeszcze kilka takich stoliczków .Zawsze gdzieś je wetknę ,lubię stoliczki

Pisałaś coś o nasadzeniach- jestem za bukszpanami- pięknie wyglądają, ale sceptycznie jestem nastawiona do irgi. Lubią przemarzać i ja bym na Twoim miejscu Beatko posadziła tam coś mało wymagającego i łatwego w uprawie:D

Zdecydowanie będzie to coś mało upierdliwego w uprawie.A co do irg to mnie zadziwiłaś,bo ja mam dość sporo w straym ogrodzie ,ale tam to jest specyficznie ...teren jest otulony z każdej strony.Mój ogrodnik się nawet dziwi że wszytko tak tam szybko rośnie i bezproblemowo.

Potrzebuję jeszcze kilka takich stoliczków .Zawsze gdzieś je wetknę ,lubię stoliczki

Zdecydowanie będzie to coś mało upierdliwego w uprawie.A co do irg to mnie zadziwiłaś,bo ja mam dość sporo w straym ogrodzie ,ale tam to jest specyficznie ...teren jest otulony z każdej strony.Mój ogrodnik się nawet dziwi że wszytko tak tam szybko rośnie i bezproblemowo.

Stoliczki fajne SOM:D Też muszę kupić co najmniej 2:yes:

A co do irg, to nie wiem... Mojej mamie zmarzły dwie tej zimy i teraz wyglądają tragicznie. Może rzezcywiście w miejscach bezwietrznych rosną dobrze? Popytaj jeszcze tego ogrodnika;)

ps. Właśnie doczytałam, że system korzeniowy irg jest dość wrażliwy na mróz...