Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajny ten wieszak ,Moniu !!możesz mi napisać ile ten stolarz sobie za niego zażyczył?

a co d tafty....trzeba po prostu uważać ,bo później ,chcac zlikwiować tę plamę efekt jest o wiele gorszy..ja już jedną z zasłon przewieszałam chcąc ukryć właśnie coś takiego ,bo prać się na razie boję....

Czekam z niecierpliwością na te lambrekiny i poduchy... Mam nadzieję, że będą foty:wiggle:

Materiału za dużo mówisz? A może uszyć coś z tego go pokoju gościnnego?

Z kinkiecików będziesz zadowolona, mam tylko nadzieję, że będą pasowały:D Niezły masz maraton, Beatko. Pilnuj tylko chałupki, żeby maturzyści jej nie roznieśli:lol2:

co do wieszaka, którego poszukujesz, to kompletnie nic nie znalazłam. Tylko te z Wobeline, ale pewnie już widziałaś?

http://www.wobeline.pl/p/pl/c243psy2/wieszak+stojacy+paris.html

http://www.wobeline.pl/p/pl/c236qcz/stojak+na+reczniki+le+bain.html

http://www.wobeline.pl/p/pl/13046/stojak+na+reczniki.html

http://www.wobeline.pl/p/pl/4y0063/stojak+na+reczniki+retro+elegance.html

Edytowane przez agawi74

aga.kobitko miła ,Ty jeszcze nie śpisz?myślałam ,że to tylko ja się tak po nocy szlajam:DLambrekinów i ja się doczekać nie mogę..oIdbiorę je we czwartek ,bo muszę je wieźć bez pasażerów,w stanie rozłożonym...Do maturzystów mam zakaz"wjazdu " od 23 -ciej:D:Dciekawa jestem w jakom stanie zastanę jutro moją posesję...:D:D choć załapałam plusa rozdając im po lizaku do piwa, z okazji Dnia dziecka:lol2:

A ten wieszaczek pierwszy to bardzo pasowłby mi do górnej łazienki ,może sie skuszę...Tak najbardziej to podobają mi się te wieszaki z USA

No jeszcze nie śpię:D Właśnie gorąco było u MagdyZZZ, bo pokazała zdjęcia:yes:

Ja też lubię po nocy się szlajać:lol2: Pomysł z lizakiem przedni:lol2: może będą grzeczni;)

Te wieszaczki z Wobeline fajne są, ale najbardziej podoba mi się ten, który pokazała monia:yes:

Mój stolarz jest niezwykle rozsądny cenowo. Nie wiem ile powie, bo nie pytałam. Wiem, że nie będzie to kosmiczna kwota, bo za szafkę do łazienki (cała z litego dębu) zapłaciłam 450zł :) , a jestem z niej bardzo zadowolona. Sądzę, że gdzieś ok. 200-300zł.

Beauty,

ogrodzenie super :) aż za ładne jak na zewnętrzną ścianę ;) ....chyba że ja źle widzę :eek:

Wogóle to tak polski wydaje się teraz Twój dom i otoczenie...jakoś nie wpisałabym go w inny kraj...

Ostrożnie zatem z lambrekainami - już nie mogę się doczekać...

Beauty,

ogrodzenie super :) aż za ładne jak na zewnętrzną ścianę ;) ....chyba że ja źle widzę :eek:

Dzięki!:hug:

Wogóle to tak polski wydaje się teraz Twój dom i otoczenie...jakoś nie wpisałabym go w inny kraj...

.

Taki miałam zamiar.:yes:Początkowo planowałam ,aby był kryty strzechą, a zamiast muru miał stanąć najprawdziwszy płot,ale koszt dachu z lukarnami i wolimi oczami przerósł mój budżet.Dachówka okazała się być tańsza i niestety musiałam nadać domowi nieco inny charakter.Ale też mi się podoba:Dpowiem nieskromnie:D

Polecam do pooglądania,jak ktoś lubi takie klimaty

http://www.weranda.pl/component/content/article/4656

Lambrekiny i podusie już są:D,ale na razie rozciągają się na ....podłodze. Zawiesimy je chyba dopiero jutro ....wczoraj wróciłam bardzo późno ,a teraz muszę iść do pracy;)trzeba jeszcze odtłuścić szyny i przyczepić rzepy .By je założyć to trzeba dwojga;)poniewaz są sztywne i każde załamanie nie wyglądało by dobrze.Ale z wykonania jestem bardzo zadowolona .Zobaczymy jak to będzie wyglądać w zestawieniu z zasłonami. Edytowane przez Beauty

A ja myślę, że lepiej byłoby nieco zwęzić te lambrekiny - (to oczywiście moje osobiste odczucie) gdybym miała mieć takie, to jednak węższe. Poza tym super, bardzo mi się podoba, no i coraz bardziej przekonuję się do tafty, choć te plamki po dotyku (przypuszczam, że reakcja podobna jak na atłasie) troszkę mnie zniechęcają. Całość - lambrekin z zasłonkami pięknie muszą pasować do Waszego salonu.

A żyrandol bardzo ładny :)

Ja bym trochę je zwęziła (czyli skróciła ;)). Niby są proporcjonalne może, ale trochę grają pierwsze skrzypce przed zasłonami a to przecież nie o to chodzi. To skrócenie to oczywiście nie aż połowa ale nawet 1/4 wysokości zrobiłaby pewnie różnicę.

Ściskam!