Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A z fotelem to normalka ;), też się nie zdziwiłam....:p a tak na poważnie, myślę, że się przyzwyczaiłaś do różnych numerów....

Wszystko wymaga czasu, i staw także...pewnie zagospodarowanie i tak nie wyszłoby na lato w pełni. Ale za rok o tej porze...:yes::yes:

Ja tak ostatnio kupiłam kinkiety na allegro i również się denerwowałam. Prawie 3tyg. bez kontaktu ze sprzedawcą, brak odpowiedzi na maile, nie odbierał tel. W końcu, gdy się dodzwoniłam po tych 3tyg., to najpierw udawał, ze nie bardzo wie o co chodzi, a w końcu usłyszałam, że wysłał. No, wysłał, po naszej rozmowie dopiero, niestety. A zasadzie na szczęście, bo trochę kosztowały, a poza tym ładne i szkoda by było, gdyby nie doszły. Beatko, a może lepiej nie odbierać i czekać na sygnał sprzedawcy? Albo może dopytaj kierowcę na czym polega to uszkodzenie? Może jest niewielkie i stolarz Ci to za grosze poprawi?

Fajny chlebaczek sobie sprawiłaś. Ja też muszę kupić (nawet mam wypatrzony), bo poprzedni wyrzuciłam i teraz trzymamy chleb w jedorazówce :lol2: Podoba mi się ten:

http://allegro.pl/chlebak-z-ceramiki-ecri-i1660399283.html

Mam tylko obawy jak długo ucho wytrzyma biorąc pod uwagę codzienne korzystanie z niego dlatego też zastanawiam się nad drewnianym, choć zdecydowanie wolałabym ceramiczny.

http://allegro.pl/chlebak-debowy-z-listwa-ozdobna-lub-rzezbiony-i1680161818.html

Beatko o stawie marzę od lat :) I zazdroszczę bardzo! U nas rzeka za daleko odbija od naszej działki więc nic z tego nie będzie, ale w okolicy są stawy takie bez rzek, właśnie podyktowane poziomem wód gruntowych (po starych kopalniach piachu). I u nas w tym dole "niby oczku" tak też jest w zależności od roku. Teraz jest suchutko, a w zeszłym roku przelewało się na trawę w lesie... Fotela nie bierz, kupisz inny! Zwłaszcza, że teraz wiesz za ile taki można przywieźć ;)

Gosiu, o tym nie pomyślałam. To dobry pomysł. Lubię gadżety, ale szuflada na chleb spodobała mi się :) Super pomysł!

Może przyda się nie tylko Tobie ;)

http://www.pancegla.pl/p,11152,543,pl-PL,BAZS_600___szuflada_chlebak,2,all.html

nie zamierzam wydawać na to kasy, każdy zręczny majsterklepka zrobi coś podobnego za znacznie mniejszą kasę ;)

Wreszcie sprzedawca się odezwał i poinformował mnie ,że fotel ma niewielkie uszkodzenie i po naprawieniu przesyłkę nada jeszcze raz.No i dobrze ,bo już się na ten fotel nastawiłam psychicznie ,że go będę mieć ,a tu takie rozczarowanie nie spotkało.

Moniko ,co do chlebaczka,to bardzo mi się podoba ,tylko też mam wrażenie ,że to podnoszenie będzie upierdliwe.To oczywiście nie dotyczy mnie ,tylko znając mojego M ,będzie wiecznie zostawiał go bez pokrywki.Może z czasem się przyuczy:D

Gosiek ,patent na szufladowy chlebak świetny,ale ja już mam wsystkie szufladdy wypełnione po brzegi.Zaczynam przenosić się na parapety:D

Iwonko ,codziennie biegam sprawdzać ,ile wody przybyło....nachodzi ,ale bardzo powoli.Sąsiad mnie dzisiaj pocieszył ,że przybywa parę cm dziennie .Może do przyszłego sezonu będzie już pełny...dzisiaj były dwie burze ,więc może się proces przyśpieszy...A rodzinka pojechała w twoje strony....jutro mają zwiedzać Lublin.M chce przybliżyć synowi miasto ,gdzie może los go rzuci by studiować .Coraz większe mam nerwy ,już niedługo ogłoszenie wyników matury...ze stresu mam problem z utrzymaniem równowagi:(

a dzisiaj dostałam przesyłkę kolejnymi lampami galeryjkami ,bo mam tego od cholery

Ho, ho Beatko, ale nakupowałaś:D Wszystko cudne!!! Uszak świetny i osłonki i wiklinowy fotelik i chlebaczek:lol2:

Stoliczki, które pokazałaś to kolekcja Riviera Maisona. Wklejałam to samo zdjęcie u Darcy, żeby pokazać jej dywan.

Tą kolekcję nabędziesz tu, ale na pewno nie jest tanio:no::(

http://www.houseandmore.pl/offer/show/prodid/78/back/1/backcid/1

Podobnie stylizowane stoliki możesz znalezc w sklepie Romantic-Home, robią na zamówienie:yes:

http://romantic-home.pl/index.php?cPath=27&osCsid=720c4adceabc19b9c9873ae4907e9f04