Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,Beauty.Kuchnia bardzo mi się podoba,tez chce miec białą z dębowym blatem,ale zastanawiam się nad zlewem.Twój-biały-wygląda ładnie i pasuje do białych mebli.Jak się go użytkuje-łatwo czyści,widac zacieki,brud-bardziej niz na innych?Czy jest praktyczny?Pozdrawiam Magda

Mój zlew jest najcudowniejszy na świecie:Djest bardzo praktyczny i nieuciążliwy w utrzymaniu czystości.Jego powierzchnia jest nieskaziltelnie gładka w związku z czym nie ma mowy o żadnych zaciekach....polecam

Ho, ho Beatko, ale nakupowałaś:D Wszystko cudne!!! Uszak świetny i osłonki i wiklinowy fotelik i chlebaczek:lol2:

Stoliczki, które pokazałaś to kolekcja Riviera Maisona. Wklejałam to samo zdjęcie u Darcy, żeby pokazać jej dywan.

Tą kolekcję nabędziesz tu, ale na pewno nie jest tanio:no::(

http://www.houseandmore.pl/offer/show/prodid/78/back/1/backcid/1

Podobnie stylizowane stoliki możesz znalezc w sklepie Romantic-Home, robią na zamówienie:yes:

http://romantic-home.pl/index.php?cPath=27&osCsid=720c4adceabc19b9c9873ae4907e9f04

Wszystkie te sklepy znam ..ale ceny zwalają z nóg. Na razie zgłębiam temat wśród znanych mi ,sprawdzonych stolarzy .Zobaczę ,który rzuci najkorzystniejszą cenę.

Beauty,

jak tam wyniki syna ? Zadowoleni ?

Amtluś,bardzo co dziękuję za zainteresowanie:hug: .Myślę ,że jeszcze za wcześnie na fajerwerki ,ale jesteśmy bardzo z syna dumni.. Biorąc pod uwagę ubiegłoroczne limity na uczelniach powinien dostać się na pomorską Akademię ,do Zabrza chyba do Lublina.Mam nadzieję ,że pułapy nieco obniżą ze względu na to ,że ogólnie matura poszła kiepsko. W klasie biol .medycznej mojego syna ,tylko jemu i fenomenowi 17letniemu ,poszło najlepiej -reszcie poszło o wiele gorzej ,a przecież 3/4 klasy wybierało się na kierunki medyczne.Zobaczymy ,jak na razie jestem dobrej myśli.

Edytowane przez Beauty

Dziękuję Moniko!:hug:Bardzo się cieszę ,że choć ogłoszenie tych wyników mamy już za sobą.Teraz pozostaje nam tylko czekać na pierwsze listy na uczelniach.Byłoby o wiele pewniej jakby biologia poszła mu nieco lepiej ,ale jestem dobrej myśli ,że choć we wrześniu,ale syn się gdzieś załapie.

I ja się przyłączam do gratulacji maturalnych:wave: Zdolna bestia ten Twój synek:D

Aranżacja tarasowa z donicami przepiękna. A i stoliczek cudny.:yes:

No zdolny cholernik to jest ,nie wiem po kim?:Dść na maturę z matematyki bez specjalnego przygotowania o napisać na 80% .to chyba jest niezły:Dmógl się tylko trochę bardziej przyłożyć do biologii ,dodatkowe chociażby 5% dało by mu większą szansę w miastach w zasięgu 100km .Ale już mi jest wszystko jedno ,byle by się tylko dostał.:yes: