Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzi€ki dziewczyny,dojechalam szcz€sliwie.jutro ruszam na podboj Wiednia,sorki ,ale klawiatura niemiecka mi nie sluzy.pozdrawiam serdecznie

Hej Beatko- fajnie, że do nas wpadłaś:yes::D Odpoczywaj ile wlezie i szalej z zakupami-wiedzę, że już i tak zaczęłaś z €uro:lol2:

Hej Beatko- fajnie, że do nas wpadłaś:yes::D Odpoczywaj ile wlezie i szalej z zakupami-wiedzę, że już i tak zaczęłaś z €uro:lol2:

no wlasnie tych €€€ mam stanowczo za malo....sa fantastyczne wyprzedaze..troche juz wydalam ,ale musi mi starczyc na choc 6 talerzy bialej marrii rosentahla.od czegos trzeba zaczac a tu jest to teraz wyjatkowo tanie,zal by bylo nie kupic.nie bede chyba juz üisac ,bo strasznie mi to wychodzi:(pa ,sporo sie dyisija nazwiedzalam ,wrazen moc ,ale o fm nie zapomnialam:lol2:

Dziewczyny ,co tam kwiaty ,co tam porcelana ,najwazniejsze dla mnie jest dzisiaj to ,ze syn juz dostal sie na studia...jestem bardzo szczesliwa...

Co za CUDOWNA wiadomość:wave:

Beatko ogromne gratulacje dla synka i dla Ciebie- musisz być bardzo z niego dumna:yes::D

No to pijemy?:lol2:

http://slubowisko.pl/files/userslibraryphoto/1289821875_31848_drink-waniliowotruskawkowy-crush_0_2.jpg

Witaj, Beauty, podczytuję od jakiegoś czasu i podziwiam piękny dom. Do odezwania się skłonił mnie fotel przez Ciebie kupiony. Możesz zdradzić, skąd on? Mój mąż o podobnym marzy, zrobiłabym mu niespodziankę (rozglądam się od dawna, do używanych nie jestem przekonana, a żaden nowy uszak nie zrobił na mnie większego wrażenia). Z góry dziękuję.

Mam nadzieję że odpoczywasz na wakacjach :yes: Te stoliki - bajka..To one kosztują te 4,8 ? i to za jeden jak rozumiem...cena tak ładna jak i stolik. A kompozycje kwiatowe..aż się oczu nie chce odrywać. To niesamowite jak kilka doniczek i kwiatów potrafi zmienić otoczenie..

Oj coffe .miło ,ze wpadłaś po tak dłuuuugim niebycie.Właśnie wróciłam z krótkiego urlopu ,myślałam.,ze zastanę suszki ,ale jakież było moje zdziwienie ,gdy zastałam pięknie rozrośnięte kwiatki .Panowie widać się starali i nie zapomnieli o podlewaniu.:D

Przybiegłam gratulować!!! :lol: Brawo dla Młodego!!! :wave:Teraz to faktycznie musisz z cała stanowczością zaszaleć w Wiedniu.:yes: A ogrodzenie piękne i doniczki też...:D

Dzięki rasiula.moje zadowolenie jest podwójne ,bo ciesze się z tego ,że i Twojemu się powiodło .a i właściwie potrójne ,bo córka kuzynki tez się dostała na lekarski..... wiadomośc dostałam w momencie kiedy się napawałam widokami Hofburga i cieszyłam oczy wystrojem apartamentów cesarzowej Sisi. Zawsze kiedy jestem w Wiedniu staram się zobaczyć cos nowego ,ale też wracam w znajome mi miejsca.:yes:

Gratulacje dla Syna!!!! Beauty, śliczny kącik tarasowy z maszyną i kwiatami. I cudne wszystkie Twoje zakupy! Dworek musi powalać wszystkich, którzy go odwiedzają :)

Dzięki Nelli ,za odwiedzinki .Muszę przyznać ,że i ja wpadam do Ciebie od czasu do czasu ,tylko się nie ujawniam....:oops::oops: czy dworek powala ? tego mi nikt nie mówi ,ale chyba wszystkim się podoba ,bo często mnie odwiedzają.Fajnie się siedzi wśród tych moich kwiatków,nawet na betonie:D