Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Co za CUDOWNA wiadomość:wave:

Beatko ogromne gratulacje dla synka i dla Ciebie- musisz być bardzo z niego dumna:yes::D

No to pijemy?:lol2:

http://slubowisko.pl/files/userslibraryphoto/1289821875_31848_drink-waniliowotruskawkowy-crush_0_2.jpg

Dzięki aga ... jestem rzeczywiście bardzo dumna z syna i jak dotąd ise nigdy dziećmi nie chwaliłam ,to teraz się chwalę bo wiem ,jak ciężko się dostać na medyczne kierunki.Sama dostałam się za drugim razem i byłam bardzo rozczarowana ,że nie udało mi się za pierwszym ,bo wydawało mi się ,że wszystko umiem......A pijemy ...ocziwiście ,ja dopiero wytrzeźwiałam przedwczoraj ,bo w perspektywie miałam prowadzenie samochodu 750km ,a wiozłam nie tylko swoje dziecie ,ale dwie kukułki mojej siostry.Dojechałam szczęśliwie i piję znowu:D:D:D

stawiam i ja

http://shysquirrel.files.wordpress.com/2011/06/mojito.jpg

Edytowane przez Beauty

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj, Beauty, podczytuję od jakiegoś czasu i podziwiam piękny dom. Do odezwania się skłonił mnie fotel przez Ciebie kupiony. Możesz zdradzić, skąd on? Mój mąż o podobnym marzy, zrobiłabym mu niespodziankę (rozglądam się od dawna, do używanych nie jestem przekonana, a żaden nowy uszak nie zrobił na mnie większego wrażenia). Z góry dziękuję.

Witaj ewaki ,miło mi ,że ściągnęłam Cię fotelem...kupiłam go w Salonie INNe Meble w Poznaniu.Jeżeli chcesz go ibić swoją tkaniną ,to zamów w surówce,Wychodzi wyjątkowo tanio.Ale też wybór tkanin mają spory , więc na pewno coś dopasujesz....

Fajnie, że już wróciłaś Beatko:hug:

Mam nadzieję, że pochwalisz się zakupami zza mórz:lol2:

Aga,wróciłam i jestem taka już zmęczona .....na jaką cholerę w ogóle wracałam...:(:(tak mi tam było dobrze....zero obowiązków ,tylko muzea ,relaksik w basenie po zwiedzaniu i wieczorne winko na tarasie mojej siostry .Czułam się tam jak w bajce ..a tu? szara rzeczywistość.:(muszę mieć kilka dni na przystosowanie się ...a zakupy jakieś tam poczyniłam.Przymierzyłam się do serwisu Rosenthala i na początek kupiłam 6 głębokich talerzy ,6 płytkich ,salaterkę i półmisek.Żal było nie brać w cenie o 40% niższej.Moja siostra pukała się w czoło widząc mój zapał:Dpojemnik V&B sobie jeszcze kupiłam i dwa wazony

Kochana wszystko co dobre szybko się kończy niestety...:( Mam nadzieję, ze się szybciutko przestawisz:yes:

A może zaplanujesz jeszcze jakiś malutki urlopik? Wszak to dopiero połowa lata...

Matko, pojemniki CUDO:jawdrop: Rosenthal na pewno równie piękny... Zazdaszczam:p

Kochana wszystko co dobre szybko się kończy niestety...:( Mam nadzieję, ze się szybciutko przestawisz:yes:

A może zaplanujesz jeszcze jakiś malutki urlopik? Wszak to dopiero połowa lata...

Matko, pojemniki CUDO:jawdrop: Rosenthal na pewno równie piękny... Zazdaszczam:p

Zawsze po powrocie z urlopu wkurzam się przez dwa ,trzy dni ,ale później już mi przechodzi i powtarzam w kółko powiedzenie ,że "wszędzie dobrze ,ale w domu najlepiej".A na urlop wyjedziemy w połowie sierpnia ...kierunek jeszcze nieznany:Dwszystko zależy od tego, ile kasy utopię w ogrodzie, w staw już poszło6 tys:D Rosenthal to małe piwo w porównaniu do zastaw ,które widziałam w rezydencjach Franciszka Józefa,ale nie mniej jednak bardzo się cieszę z zakupu

Edytowane przez Beauty

Witaj ewaki ,miło mi ,że ściągnęłam Cię fotelem...kupiłam go w Salonie INNe Meble w Poznaniu.Jeżeli chcesz go ibić swoją tkaniną ,to zamów w surówce,Wychodzi wyjątkowo tanio.Ale też wybór tkanin mają spory , więc na pewno coś dopasujesz....

Beauty, bardzo Ci dziękuję za odpowiedź, w przyszłym tygodniu będę w Poznaniu i pierwsze kroki skieruję do Innych Mebli. Jeszcze raz wielkie dzięki! Korzystając z okazji gratuluję zdolnego syna :) (zapewne jest to kwestia dobrych genów :)).

Nie dobijajcie mnie kobitki bo jak szukalam plytek na podlogi dwa lata temu to wlasnie cementowe chodzily mi po glowie. Glupia bylam ze posluchalam kolege meza bo one sa rzeczywiscie piekne a wybor dekorow i kolorow nieziemski! wiekszosc holi w paryskich kamienicach jest wlasnie wylozona plytkami cementowymi, im starsze tym ladniejsze !

Witam,

Jestem tu pierwszy raz, akurat zaczynam wykończeniówkę. Mam pytanie dotyczące tych koziołków do biurka Twojej córki (białe, drewniane). Czy możesz podać, gdzie je kupiłaś? Dziękuję z góry,

Pozdrawiam,

Wykończeniówki nie zazdroszczę ,aczkolwiek pamiętam ,ze każda nowa rzecz w domku bardzo cieszyła.Jeżeli chodzi o kozły ,to kupiłam je w Ikei.:yes:

Beauty fotel wygląda jakby stał tam od zawsze :D a porcelana i pojemniki urocze :yes:

aby wejść w Twoje komentarze klikałam na link.... 6 razy !!!!!!!!!!!!!! dopiero z tym szóstym znalazłam się w Twoich komentach :sick:

Gosiu ,bardzo dziękuję .A do swoich komentarzy to i ja mam problem by wejść,nie wiedzieć czemu????

Beatko, dopiero zobaczyłam Rosenthala- piękny, ale co tam zastawa jaki Ty masz FOTEL!!! :jawdrop::jawdrop:Cudo!!!

Nic nie zmieniaj, tapicerka jest śliczna. Z tym stoliczkiem obok stworzyłaś piękny kącik:yes::D

Ja też muszę skołować podobny fotelik pod schody:p:D

No Rosenthal pikny ,powiedziałam sobie ,że co miesiąc będę kupować jedną rzecz ,Może do końca życia uda mi się skompletować.:DTapicerki zmieniała nie bę e,wszystkim się podoba i pasuje kolorystycznie .Jeszcze strzelę sobie przy oknie dachowym zasłonę na jedną stronę ,to hol już może być....