Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ha , oglądam te płytki od miesiąca :) poważnie się zastanawiam cementowe 90euro metr, glazurowane 114 e. Ale tyle głosów za bardzo mnie ucieszyło:) znaczy że się podobają ;) Znalazłam też podłogę z Grazi RETRO , płytka oktagonalna co mnie zdziwiło ale brak w Polskiej ofercie czekam na odp. od dystrybutora

Beatko bardzo ale to baaaaardzo Wam gratuluję sukcesu!!!!! Ja jestem po pierwszej traumie i jeszcze czekamy ....

Ha , oglądam te płytki od miesiąca :) poważnie się zastanawiam cementowe 90euro metr, glazurowane 114 e. Ale tyle głosów za bardzo mnie ucieszyło:) znaczy że się podobają ;) Znalazłam też podłogę z Grazi RETRO , płytka oktagonalna co mnie zdziwiło ale brak w Polskiej ofercie czekam na odp. od dystrybutora

Beatko bardzo ale to baaaaardzo Wam gratuluję sukcesu!!!!! Ja jestem po pierwszej traumie i jeszcze czekamy ....

Jeżeli stoisz przed wyborem płytek a te Ci się podobają to je bierz.Bezapelacyjnie są to najpiękniejsze płytki,które w swoim życiu widziałam.:yes:no ,cena trochę zabija ,ale te Grazi też do najtańszych nie należą ,a w końcu płytek nie zmienia się co roku .te są ponadczasowe.

Jo@nno,jeżeli chodzi o studia ,to przecież jeszcze nie wszystko stracone.Obserwujemy listy i do września progi bęa o wiele niższe niż w roku ubiegłym .Bądź dobrej myśli ,do córki moich znajomych dzwonili jeszcze w październiku z uczelni ,by zechciała być studentką .:yes:Ale jeżeli się nie uda ,to rada jest moja taka by Twoje dziecię nie szło na przypadkowy kierunek ,tylko skupiło się na poprawie tego ,co nie poszło..Ale myślę ,że wszystko będzie dobrze...

Płytki bajeczne!!! Qrcze ale ceny już nie bardzo :( Serwis też mi się podoba, choć ja poluję na taki:

http://deco-01.slide.com/r/1/00fc/dl/7NB2Eo9j4T9orb9w7NyWEbhhIXq0_cTF/item

http://deco-00.slide.com/r/1/00af/dl/DHpUzJ0P1T-XcrIXhpveTZr5BdL5H126/item

12 osob. komplet obiadowy + herbaciano-kawowy ;)

Ale, ale Beatko co ja czytam - zamówiłaś łóżko?:o Pisz mi tu zaraz jakie, gdzie, za ile:lol2:

No,można powiedzieć ,że zamówiłam .Jeszcze negocjuję ,choć przyznam szczerze ,że po ostatnich przebojach ze stolarzem podchodzę do tego jak do jeża.Coś tam ustaliłam ...póki co ,żeby nie zapeszać ...bo wiesz jak to u mnie jest....pary z gęby nie puszczę:D:D

Płytki bajeczne!!! Qrcze ale ceny już nie bardzo :( Serwis też mi się podoba, choć ja poluję na taki:

http://deco-01.slide.com/r/1/00fc/dl/7NB2Eo9j4T9orb9w7NyWEbhhIXq0_cTF/item

http://deco-00.slide.com/r/1/00af/dl/DHpUzJ0P1T-XcrIXhpveTZr5BdL5H126/item

12 osob. komplet obiadowy + herbaciano-kawowy ;)

Iwonko serwis jest cudny ....tez poluję na podobny ze scenkami rodzajowymi ,ale w niebieskim kolorze .Jak coś będziesz miała na zbyciu ,nawet niekompletnego to daj znać.....

No,można powiedzieć ,że zamówiłam .Jeszcze negocjuję ,choć przyznam szczerze ,że po ostatnich przebojach ze stolarzem podchodzę do tego jak do jeża.Coś tam ustaliłam ...póki co ,żeby nie zapeszać ...bo wiesz jak to u mnie jest....pary z gęby nie puszczę:D:D

No to czekam cierpliwie.:yes::D Jak już będziesz mogła, to daj znać koniecznie.

Wyobraź sobie, że mnie ostatnio również wpadło w oko łózko do naszej sypialni, firma może też zrobić różne modyfikacje- jest baardzo podobne do Twojej inspiracji w dzienniku:D

No i wiercę dziurę lubemu, żeby do salonu zamówić jednak chesterfieldy. Nie bardzo mu się podobają zupełnie nie wiedzieć czemu:P

Aguś mnie też chesterfieldy się bardzo podobają ,ale Pewnie mężowi nie pasuje to ,że mają niskie oparcie ( mojemu właśnie to przeszkadza).Myślę ,że przeforsuję jednak tę kanapę,ale jedną ,druga będzie gładka i z wysokim oparciem.U nas muszą być dwie ,bo oglądając jakiś film lubimy się obydwoje wyciągnąć i musi być wygodnie .:D

Beatko, ja w sprawie zagłówka łoża. U nas jest 1,2m i wygląda podobnie wysokościowo (łóżko jednak inne, drewniane). Bardzo dobrze wygląda taka wysokość w łóżku, ale zależy jeszcze jakiej chcesz szerokości to spanie, bo nasze jest na 160cm. Myślę, że jeśli ma być na 200cm szerokość, to może być potrzebna inna wysokość zagłówka. No, a jeśli np. na 140cm szer., to wys. zagłówka 1,2m też bedzie OK :)

lampa to hollowa latarnia (są bardzo duże) a co do chesterów to mnie się to nie widzi w Twoim salonie, bardziej ludwikowskie uszaki i kanapa na nóżkach, tudzież szezlong dla męża :) :) :)

Iwonko taka lampa chodzi mi już od dawna po głowie i coś muszę z tym zrobić:Dczyt.muszę ją koniecznie mieć . Pierwotnie myślałam o takiej w holu ,ale teraz mogłaby być nawet w sypialni.Jeżeli chodzi o ludwiki ,to owszem podobają mi się ,ale nie w nadmiarze ,jakieś pojedyncze egzemplarze , a nie w kompletach.Będę zatem szukać kanap dwóch różnych ,jedna z nich na pewno to będzie "chester"(zresztą już dawno upatrzony ),a druga zapewne będzie z dość wysokim oparciem ,prosta,o gładkiej tapicerce.:)

Beatko, ja w sprawie zagłówka łoża. U nas jest 1,2m i wygląda podobnie wysokościowo (łóżko jednak inne, drewniane). Bardzo dobrze wygląda taka wysokość w łóżku, ale zależy jeszcze jakiej chcesz szerokości to spanie, bo nasze jest na 160cm. Myślę, że jeśli ma być na 200cm szerokość, to może być potrzebna inna wysokość zagłówka. No, a jeśli np. na 140cm szer., to wys. zagłówka 1,2m też bedzie OK :)

To moje łóżko też będzie drewniane (pod materac 160/200),dlatego wymyśliłam wysokość zagłówka na 130 ,ponieważ będzie on tapicerowany w ramie 10-12cmtrowej .Możesz mi przesłać na priv zdjęcie Twojego łóża? może coś podpatrzę.:)