Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej, ja regularnie podczytuję ale rzadko piszę.

U mnie trawa w dwa tygodnie dogoniła "starą" ale dzieki podlewaniu wodą z oczyszczalni. Jeśli masz taką możliwość to lej tą, jeśli nie masz moze ktoś z sąsiadów ma POŚ ze studnią chłonną. Bardzo polecam do wszelkich kwiatków i trawy.

Niestety Wiolu , mam tylko dwóch sąsiadów i żaden z nich POŚ nie ma:(

Jak sie ma trawniczek?:p:D

Beatko, miałam się spytać i ciągle zapominam- skąd masz ten materiał na zagłówek łóżka? Bardzo ładny ma kolor. Czy to ten z Ikei?

Aga ,trawniczek robi się coraz bardziej zielony...Na klombie środkowym praktycznie trawka wzeszła ,ma już 2 cm...chociaż niepokoją mnie jeszcze puste place ...tam są pojedyncze źdźbła...no i po lewej stronie od bramy wschodzi gorzej ,ale tam była siana 3 dni później

Jeżeli chodzi o ten materiał ,to kupiłam go w hurtowni w Swarzędzu (ale nie w Decomie). Cena była bardzo atrakcyjna 15zł za metr:D

Aga ,trawniczek robi się coraz bardziej zielony...Na klombie środkowym praktycznie trawka wzeszła ,ma już 2 cm...chociaż niepokoją mnie jeszcze puste place ...tam są pojedyncze źdźbła...no i po lewej stronie od bramy wschodzi gorzej ,ale tam była siana 3 dni później

Jeżeli chodzi o ten materiał ,to kupiłam go w hurtowni w Swarzędzu (ale nie w Decomie). Cena była bardzo atrakcyjna 15zł za metr:D

W takim razie czekamy na fotki młodej trawki:);) A pustymi miejscami się nie przejmuj. Też tak mieliśmy a teraz jest gąszcz jak nie wiem co:lol2:

Materiał rzeczywiście w super cenie, jest piękny:D

A kiedy nam się pochwalisz łóżkiem, Beatko? Nasze sofy będą na początku października:wiggle:

Czyli co- w weekend świętujecie?http://www.polishbikers.com/images/smilies/upload1/zakochani.gif

Edytowane przez agawi74

W takim razie czekamy na fotki młodej trawki:);) A pustymi miejscami się nie przejmuj. Też tak mieliśmy a teraz jest gąszcz jak nie wiem co:lol2:

no to mnie uspokoiłaś.UFFFF

Materiał rzeczywiście w super cenie, jest piękny:D

Spodobał mi się ,a jeszcze bardziej cena

A kiedy nam się pochwalisz łóżkiem, Beatko? Nasze sofy będą na początku października:wiggle:

Czyli co- w weekend świętujecie?http://www.polishbikers.com/images/smilies/upload1/zakochani.gif

Aga ,w ogóle nie pytaj o łóżko ,bo kolejny stolarz mnie mocno wkurza .To jakaś dziwna nacja fachowców ci stolarze.Łoże już miało być dwa tygodnie temu :mad: ale nie, ja jestem baaaaardzo spokojna ,w ogóle się nie denerwuję,przecież jutro mam rocznicę ślubu.:wiggle::wiggle:i właśnie czekam na synusia ,szczęśliwie wylądował i za dwie godzinki się zobaczymy:wiggle:

Alle fajnie:wiggle: Jednak Kazimierz! Uwielbiam:yes: Mieliśmy jechać w ostatnią sobotę, ale niestety montaż napędu się przeciągnął:sick: W tą też nie pojedziemy, bo mamy imprezkę urodzinową a potem to nie wiadomo jaka pogoda będzie:no:

Bawcie się dobrze Beatko, no i na sam weekendzik, to dużo ciuszków chyba nie potrzebujesz?:p

Beauty, to znowu ja z pytaniem :). Tym razem o drzwi wejściowe - jaki to kolor? Orzech? Przyszło nam w końcu wymieniać drzwi odziedziczone przy zakupie domu, obecne są minimalnie ciemniejsze od Twoich, do nowych stolarz namawia nas na orzech właśnie, ale wydaje mi się, że na jego próbniku (małym) wyglądał jakoś dziwnie (może dlatego, że mała powierzchnia). Idealne byłyby właśnie w takim kolorze, jak Twoje (reszta stolarki jest w takim kolorze). Twoje są przepiękne - ten kształt, ach... cudo.