Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny ,przepraszam ,ale odpowiem hurtowo.ostatnimi czasy coś nie nadanżam:Dw sobotę mam zjazd absolwentów ...będzie zlot pudernic:Di ja trochę się musze wyszykować W wolnej chwili gnam do fryzjera i kosmetyczki .Dzisoaj wzięłam 4 kiecki do przymierzenia w domu i najgorsze jest to ,że wszystkie doskonale leżą ,jakby dla mnie szyte o mam dylemat ,którą wybrać...

aga ,cieszę się bardzo ,że już złożyłaś zamówienie.Ja zamówiłam fotel ...na razie ...tylko teraz gryzę się co do koloru...ta zieleń jest fantastyczna ,ale fotel planuję postawić na tle okna ,zasłony maja tez lekki odcień takiej szarej zieleni i nie wiem teraz ,czy to ze sibą zagra ...może lepiej wziąć beż ,podobny do ścian?bbaeczka przysłała mi wycenę łóżka ... na wzór tego z farmy-1,9 tys.,pasuje...tylko teraz mi zamąciła w głowie ,bo powiedziała ,że takie z zagłówkiem tapicerowanym w drewnianej ramie tez mogą zrobić i już sama nie wiem....

moniu ,dzięki za opinię w sprawie odkurzacza,bo już o mały włos kupiłabym elektryczny .... ale może Gosiek ma rację ,że może lepiej podziałać grabiami ,tak dla zdrowotności:Duchwyty kupiłaś w madronie? ja je tam nabyłam ,jak dotąd jestem bardzo zadowolona z zakupów w tej firmie ,

kalu ,nie grzesz kobieto ...Twoja trawa też tak będzie wyglądać ...przecież sporo później ją siałaś ...zobaczysz jak wybuja ma wiosnę... a swoją drogą to nie wiem ,czy trzeba teraz jeszcze jakimś nawozem ją potraktować?

Iwonko ,chodzi mi po głowie to siedlisko ,bo słyszałam ,że wtedy mniejszy podatek od nieruchomości się płaci ...my płacimy 1,2tys ...szukam oszczędności:Dczasy ciężkie:(

A aaa ,zapomniałam powiedzieć ,ze jutro spodziewam się otrzymać dwie lampy przed wejście...żeliwne i cięzkie ....boję soe ,że moga być za ciężkie i za wielkie... mam w sumie niewiele miejsca między drzwiami i tymi małymi okienkami..z mniej przyjemnych wieści,,,,zaczeliśmy grzać i pękły mi dwa fronty w szafkach dolnych w zabudowoe salonu,,,wykończę się przez tę zabudowę...:yes:

A aaa ,zapomniałam powiedzieć ,ze jutro spodziewam się otrzymać dwie lampy przed wejście...żeliwne i cięzkie ....boję soe ,że moga być za ciężkie i za wielkie... mam w sumie niewiele miejsca między drzwiami i tymi małymi okienkami..z mniej przyjemnych wieści,,,,zaczeliśmy grzać i pękły mi dwa fronty w szafkach dolnych w zabudowoe salonu,,,wykończę się przez tę zabudowę...:yes:

O mama mia bardzo pękły? zbyt sucho się zrobiło?

Jak masz możłiwość, to kupuj sąsiednie działki. Zawsze możesz posadzić drzewa liściaste i zrobić park.

już jedną kupiłam w czasach kiedy jeszcze miałam kasę:Dnie jest w bezpośrednim sąsiedztwie tylko następna.Rosną tam topole i już się bardzo zagęściły.Ta obok nas tez jest do sprzedania ,ale coś nie chcą spuścić z ceny...zresztą teraz to ja nie mam kasy:(ale na łąki czy jakieś nieużytki było by mnie stać,do hektara brakuje mi tylko 1000m2,tylko czy warto w to wchodzić ...głównie chodzi mi o ten podatek,muszę zgłębić ten temat

U nas też jest do sprzedania działka, którą bardzo chcę dokupić, ale z ceną zaszaleli tak, że nie ma szans na zakup, przynajmniej teraz :( Ogromnie nad tym ubolewam, bo bardzo mi na tym zależało. Mam jednak nadzieję, że nie znajdą nabywcy i zejdą z ceną (działka przylegająca do nas, bez dojazdu, wąska na 12m, a długa na ok.80m.

A czemu masz taki wielki podatek?

w sobotę mam zjazd absolwentów ...będzie zlot pudernic:D

Beatko, ja Ty coś napiszesz to...http://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/rofl.gifhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/rofl.gif A sukienkę wybierz najbardziej kolorystycznie twarzową:yes:

Ja zamówiłam fotel ...na razie ...tylko teraz gryzę się co do koloru...ta zieleń jest fantastyczna ,ale fotel planuję postawić na tle okna ,zasłony maja tez lekki odcień takiej szarej zieleni i nie wiem teraz ,czy to ze sibą zagra ...może lepiej wziąć beż ,podobny do ścian?

Kurczę nie wiem, co Ci doradzić... ale jak juz zamówiłaś, to możesz jeszcze zmienić? Tylko czy tych beżyków nie będzie za dużo? Taki zielony freak może być ciekawy:yes:

A co do łóżka to Twoja cena bajeczna:D jak wolisz to drewniane z pikowanym zagłówkiem to zrób- to bardzo fajny pomysł.

Mówiłam, ze firma jest otwarta i Ci zrobi wszystko:lol2:

z mniej przyjemnych wieści,,,,zaczeliśmy grzać i pękły mi dwa fronty w szafkach dolnych w zabudowoe salonu,,,wykończę się przez tę zabudowę...:yes:

Ta zabudowa rzeczywiście jakaś pechowa:(:bash::hug:Dziwne, że pękły właśnie teraz jak zaczęliście grzać. Drewno zwykle się rozłazi jak jest za mokre lub ściany mają w sobie dużo wilgoci... Mam nadzieję, ze to zgłosiłaś, przecież gwarancja jeszcze obowiązuje:)