Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

googulku podskakuję z radości,że jesteś ....:wave:brakowało mi Cię przeogromnie:yes:

a ja tak się wypindrzyłam na zjazd( zdjęcia będą do jutra tzn,do dzisiaj)...tuż przed wyjściem na spotkanie po...latach .Muszę przyznać ,że letka trema była...

Edytowane przez Beauty

a ja tak się wypindrzyłam na zjazd( zdjęcia będą do jutra tzn,do dzisiaj)...tuż przed wyjściem na spotkanie po...latach .Muszę przyznać ,że letka trema była...

Matko!!! http://forum.barcis.pl/images/smilies/szoook.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/szoook.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/szoook.gif Ale LASKA!!!http://forum.barcis.pl/images/smilies/tak_trzymaj.gif Pewnie zrobiłaś furorę swoim wyglądem:D

:hug:dzięki dziewczyny za miłe komentarze. A irokez był wcześniej ździebko wydatniejszy,tylko przyklepałam go jadąc w samochodzie i ocierając o dach:Dulżyło mi ,że kiecka się podoba ,bo przełamałam w końcu efekt czarnej madonny:rolleyes:i do końca nie byłam tak tej czerwieni pewna.Najważniejsze ,ze ubawiłam się setnie ,powspominałam ,spędziłam w najbliższym gronie cały cudowny dzień .Było bosko!! następne takie oficjalne spotkanie dopiero za 5 lat....

Przyszłam pochwalić lampy :)

...a tu trzeba właścicielkę wychwalać :wave::wave:

Muszę powiedzieć, że mi blondynce też w czerwienii do twarzy - o czym się już dawno przekonałam i lubię czerwień.

...zapewne zrobiłaś wrażenie po latach?

Wejście prezentuje się reprezentacyjnie :rolleyes:

żeby cokolwiek otrzymać: dotacje, uprawnienia z korzystania Krusu zamiast Zusu musisz mieć 1h przeliczeniowy czyli zależy to od klasy ziemi jaką posiadasz bo czasami mając niespełna hektar masz więcej niż przeliczeniowy a może być tak że masz sporo ponad hektar a przleiczeniowego ( tego do uprawnień) brakuje...

ja tak mam w przypadku Raju gdzie jest ponad 2 h a przeliczeniowego jest niespełna a inny grunt mam 1,74 a w przeliczeniowym jest ponad 2 h :)

tak że cokolwiek chcesz uzyskać to sprawdź najpierw ile masz tego "przeliczeniowego" ale jakie są korzyści to nie wiem bo ja nie korzystam z żadnych, ale moi sąsiedzi w Raju wyciagają od UE jakieś 6000 rocznie :rolleyes:

aguś na suficie planuję plafon.bo uważam ,że zwis to było by już za dużo,co? mam tylko problem ,bo Pan plafonu nie zrobi....widziałam coś podobnego w lm ,tylko musiałabym przemalować na czarno.Ten elektryk narobił mi tych punktów,ze chyba wszyscy sąsiedzi razem wzięci tylu nie mają;)a teraz mam tylko problem z dobraniem lamp....jeszcze ewentualnie brane jest pod uwagę zlikwidowanie tego górnego oświetlenia.

amtla .dziękuję:) ja od lat "na galowo" zawsze ubierałam się na czarno ,a teraz zrobiłam sobie odmianę i bardzo dobrze się w tej sukience czułam. A czy zrobiłam wrażenie? ......wiesz jak to jest ...z reguły po latach człowiek rozpływa się w achach i ochach ,a nieraz w duchu myśli się inaczej....

dardurdko miasłam duże obawy co do tych lamp,bo zamawiałam je w przypadkowej formie w necie .Ale bardzo jestem zadowolona zarówno ze współpracy jak i z wyglądu lamp.Takie chciałam ciężkie ,masywne i teraz zamówię jeszcze na tył domu ,ale już na ozdobnych wysięgnikach.Tu z przodu takie by nie pasowały .

Zuza,wiedziałam ,że na Ciebie można liczyć...muszę się podowiadywać .... o dotacje walczyć nie będę ,bo chyba trzeba coś tam uprawiać,ale chce zminimalizować koszty ...w tym wypadku obniżyć podatek od nieruchomości za dwa domy.

aguś na suficie planuję plafon.bo uważam ,że zwis to było by już za dużo,co? mam tylko problem ,bo Pan plafonu nie zrobi....widziałam coś podobnego w lm ,tylko musiałabym przemalować na czarno.Ten elektryk narobił mi tych punktów,ze chyba wszyscy sąsiedzi razem wzięci tylu nie mają;)a teraz mam tylko problem z dobraniem lamp....jeszcze ewentualnie brane jest pod uwagę zlikwidowanie tego górnego oświetlenia.

Beatko też uważam, że plafon lepszy, choć widno będzie już od tych dwóch kinkietów:)

A elektrycy, jak to elektrycy robią ile wlezie, dla nich to większy zarobek, bo przecież liczą od punktu:bash:

Aaa i sorki, ale zlikwidowałam ten post w imieniu Anbamy, bo ona zamówiła już cały próbnik i nie chciałam Ci głowy zawracać:hug:

A co z łóżeczkiem?:p