Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nieeee:no: I może lepiej- więcej kaski w kieszeni:lol2: Beatko, to jest chyba firma, która zajmuje się metamorfozą starych i nowych wnętrz oraz handlują mebelkami. Zawsze możesz zapytać...:rolleyes:

aga ,ja już się z nimi kontaktowałam ,:)nie wszystkie meble z katalogu sa sprzedawane "od ręki",na niektóre trzeba czekać nawet 7 miesięcy.Spoglądając na ceny tych które a aktualnie w sprzedaży(chodzi mi o drobne meble typu konsolki) nie sa aż atak bardzo wygórowane.Dość zdobiona konsola kosztuje 1,5tys.a dla przykładu dostałam wycenę od innej firmy podobnej konsolki-2.9tys.:mad:

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To już moje ostatenie podejście do zamawiania mebli przez internet .Resztę już kupię w sklepie

Tylko w jakim, w jakim Beatko? Jak ostatnio byliśmy w Domotece, to stwierdziliśmy, że totalne dno:bash: Dlatego sofy też zamówiłam wysyłkowo, teraz łóżko i fotel i myślę, że na tym nie koniec. Szukam fajnego stołu np. i też nic nie widzę w tych cudownych sklepach w stolycy:sick:

Dobrze, że zdecydowałaś się na łóżko:yes: Cena przystępna i myślę, ze będzie ładne:wiggle:

aga co ty powiesz ....a ja już wyznaczyłam sobie termin do objazdówki ...:Dwiesz ,może by się coś wybrało ,tylko ceny kosmiczne!!!

Ja aktualnie negocjuję ceny z moją kuchenną firmą odnośnie konsolki i szafki do górnej łazienki .Na nich jestem pewna... gdyby mnie tylko było stać, to robiliby mi wszystkie meble....w łazience dolnej meble stoją już prawie 2 lata i nic się nie wydarzyło , a zabudowa salonowa już jest spękana:yes:

To jedź koniecznie Beatko:yes: Może coś znajdziesz:D Masz racje, że albo ceny kosmiczne, albo nie ten styl...:sick:

Kuchnię masz piękną i nie dziwię się, że inne meble też są cudne z tej firmy:) A ta zabudowa salonowa, to jakiś jakościowy niewypał chyba... Szkoda, bo wygląda całkiem ładnie:) A naprawili Ci chociaż ją? Ja bym ich chyba pozabijała:mad:

Trza zabrać wór pieniąchów i ruszyć na Warszawę....:D

a co do mojej zabudowy-zero odzewu ze strony wykonawcy... Przypuszczam ,ze po zakończeniu sezonu grzewczego przyjdzie mi samej kitować....:D

i zapraszam na kawę jak już będziesz we Stolicy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pokoju gościnnego nie mam ale pokój Jula jest wolny więc noclegiem tez służę ;)

Łąłłłłłłłł

Powiem tylko tyle oglądając cały dziennik.

Gratuluję domku, bardzo mi się podoba.

I gratuluję baletnicy :)

Masz super urządzony domek :)

Powiedz co to jest za żyrandol ten czarny ze świeczkowymi żarówkami?

I ten stary żyrandol w holu jest boski :)

i zapraszam na kawę jak już będziesz we Stolicy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pokoju gościnnego nie mam ale pokój Jula jest wolny więc noclegiem tez służę ;)

Zuza ,no może ta nasza kawa wreszcie dojdzie do skutku...:wiggle::wiggle:dzięki wielkie za zaproszenie...jak tylko się będę wybierać to dam sygnał.

Zamawiaj ten zagłówek Beatko w lnie:yes: Będzie pięknie, zobaczysz:D

Ja nadal nie wiem czy łóżko przyjdzie w tym tygodniu... czy nie... W sumie parę dni mnie nie zbawi, niech spokojnie skończą:)

Pewnie ,niech się nie śpieszą.... tyle czekałaś to jeszcze trochę wytrzymasz.Ja dzisiaj znowu rozmawiałam z p.Iwoną...ona tego materiału nie kojarzy więc nic nie umiała mi na jego temat powiedzieć .Ciekawa jestem ,czy się nie "mechaci".Wczoraj byłam w takim fajnym sklepie z materiałami ,gdzie szyłam lambrekiny .Kurczę, był fajny materiał ,ale trzeba za nim czekać dwa tygodnie ,no i cena....nieprzyjazna;)