Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale sie Zuza uśmiałam :lol2::rotfl::rotfl:

Nooo ci faceci to w ogóle kobiet nie rozumieją....

A co do żyrandola w salonie... to u nas nadal jedna żarówka na drucie oświetla 50m2 salonu...

Nie na darmo się tu na FM naoglądałam w co drugim domu taki wypaśny zwis... to co... u mnie miałby być jakiś taki od razu staroświecki żyrandol....

Nooo to jak już zrobię/ kupię cokolwiek to znowu będzie łaaaaałłłł jaki żyrandol... no pewnie, że ładny... ładniejszy niż ten obecny tak już oklepany... czyli żarówka...

Nawet markety sprzedają już żyrandole w kształcie żarówki...

O jakim chlebaku Wy tu rozprawiacie??????? może u mnie to jest ... tylko gdzie tego szukać?

Jeżeli to jest ten ,o którym wczoraj rozmawiałyśmy, to gratuluję:wave:Będzie pięknie wyglądał !:yes:Masz niesamowitą zdolność wyszukiwania nietuzinkowych rzeczy:yes:

Dziękuję Beatko:hug: Tak, to ten. W czwartek będzie już u mnie, a w weekend może zawiśnie:)

Arniko- chlebaczek jest w dzienniku Beatki:D

jezdem ,jezdem:Dmiałam wczoraj urodzinki:wiggle:a więc trochę mało czasu na fm...

Jejku ,ale u Ciebie się wszystko szybko dzieje.Zaraz popędzę pooglądać .A lampa nad schody jest taka piękna w realu jak na obrazku?

no wiesz !!!!!!!!! i nic nie postawiłaś ;)

Zdrówka kochana - Zdrówka !!!!!!!!!!!!!!!!!

http://bi.gazeta.pl/im/0/8820/z8820940Q,Kompozycja--tajemniczy-ogrod-.jpg

Jejku ,ale u Ciebie się wszystko szybko dzieje.Zaraz popędzę pooglądać .A lampa nad schody jest taka piękna w realu jak na obrazku?

Ha, ha i kto to mówi??? u mnie szybko? Nieeee:no:

Beatko ta lampa z BM też jest fajna, tylko mąż musi się trochę nagimnastykować, żeby ją zawiesić. tam są ponad 4 m wysokości:lol2:

Beauty u Ciebie jak zwykle przepięknie tyle cudnych rzeczy. Gratuluję jest ślicznie a konsolka i tapeta u córki wymiatają )

Widzę że temat lamp się pojawia wobec tego zerknij na tę stronę

http://www.kutek.com.pl/index.php?go=produkty&lamp=abazurowe#galeria

Byłam widziałam na żywo lampy cudowne tylko ceny mniej (

Dziękuję dziewczyny za życzenia o oczywiście zapraszam na torcika.Zuza ,te moje urodziny to już zawierają takie cyfry,że wolałabym o nich nie pamiętać:(:D

http://przepisy.net/img/przepis/4233/tort-waniliowy-z-migdalami_1203_7.jpg

http://www.tapeta-kolorowe-kwiatki-drinki.na-pulpit.com/zdjecia/kolorowe-kwiatki-drinki.jpeg

Edytowane przez Beauty

To i ja dołączam się do życzeń urodzinowych Wszystkiego Najlepszego. Wszystkie osoby urodzone w listopadzie jakie znam to fajni ludzie :-))

Co do lamp Kutek jakość super- teściowa ma i sobie bardzo chwali. Co do cen wszystko zależy od tego kto ile może wydać na lampę .Ceny są bardzo różne trzeba pytać .Akurat ta która mnie interesowała kosztowała ok 8 tyś. więc na moje możliwości zdecydowanie za dużo. ( szkoda że nie ma cen na ich stronie)

A co do mojego dziennika to mogłabym się za niego zabrać tylko nie wiem jak to ugryźć . Potrzebuję porady w sprawie schodów. Gdzie należy się z tym udać- nie jestem zbyt obcykana z forum.