Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję za odpowiedź. Moja tafta jest dość sztywna, ale podszyję jeszcze jedną warstwą. Kupiłam tego sporo - 47m :lol2:, więc wystarczy.

Na pewno wystarczy:yes:jeszcze może na sukienkę zostanie:D.Jakiś czas temu kupiłam sobie sukienkę i tak w sklepie zastanawiałam się ,że coś mi ona przypomina.W domu sie okazało ,ze materiał był prawie identyczny z zasłonami.A teraz na urodziny dostałam od m komplet bielizny "pod zasłony":lol2:

Aguś,jeszcze ciiiiiisza!!pysiaczek fotelik już dostał ,to może teraz moja kolej?miało być na początku grudnia ,ale to równie dobrze może być 10-ty

To ja już przebieram nóżkami na to łoże i na konsolkę do łazienki...http://forum.barcis.pl/images/smilies/krejzi.gif

Grać w tenisa próbowałam wiele lat temu, ale to nie dla mnie...:no: Za duże ryzyko kontuzji. Z rakietą więc nie pomogę...

Ale Beatko, czy jak córka jest baletnicą, to ten tenis to dobry pomysł? Ja bym nie polecała:no:

Wiesz ,ona ma taką niespokojną naturę ...musi wszystkiego spróbować ...myślę ,że lepszy ten tenis od perkusji ,bo ostatnio i o tym przebąkiwała:lol2:

A i ja czekam na łóże jak na szpilkach ,bo już mam upatrzoną komódkę .... wstrzymuję się z zakupem ,bo do końca nie jestem pewna co do koloru ramy

myślę ,że lepszy ten tenis od perkusji ,bo ostatnio i o tym przebąkiwała:lol2:

:rotfl:sama nie wiem co lepsze:rotfl:

A i ja czekam na łóże jak na szpilkach ,bo już mam upatrzoną komódkę .... wstrzymuję się z zakupem ,bo do końca nie jestem pewna co do koloru ramy

No proszę i kto tu szaleje z zakupami?:p Ja zastanawiałam się, czy nie zrobić w tej firmie krzeseł do jadalni (w moim materiale) ale mieli przypadkowo jedno na samochodzie i stwierdziliśmy z mężem, że siedziska są trochę małe... nie to, że pupy mamy za duże:lol2: ale jakoś tak wizualnie małe były:o Może w Farmie będą jakieś przeceny w styczniu to się zasadzę i tam zamówię...:rolleyes: bo po normalnych cenach, to zgroza:sick:

A może zrobili by Ci na wymiar? Z drugiej strony w styczniu na pewno będą fajne przeceny to się jeszcze wstrzymaj!stwierdziłam ,ze trzeba dać sobie już spokój z tymi meblami na zamówienie ,,,w sklepach czasem można naprawdę fajne rzeczy wyhaczyć za rozsądną cenę.A ci stolarze to już sami nie wiedzą ile krzyczeć?

Może i by zrobili, ale cena pójdzie w górę i nie będzie to już to aż tak opłacalne:no: Chcielismy zrobić tapicerkę w tym samym materiale co sofy i to juz podnosi cenę krzesła o 150 zł (a oni odejmują tylko za swój materiał 25zł:o:mad:)

Masz racje, poczekam. W Framie też jest ten plusz haiti. Potrzebuję 6 krzeseł normalnych + 2 z bocznymi podłokietnikami.

Póki co w Farmie cena takiego krzesła to 650 zł, a z podłokietnikami 850zł czyli wychodzi ładna sumka:sick:

Chciałam coś takiego, chociaż nie jestem pewna czy z pikowaniami...

http://www.farmakolonialna.pl/attachments/product/908/thb_223_12966024504481.jpg http://www.farmakolonialna.pl/attachments/product/1215/thb_223_12966005717051.jpg

No rzeczywiście drogo ,ale z drugiej strony chłop niewyspany=chłop nerwowy ..wiec lepiej niech już sobie sam wybierze.Ja więcej jak 1,5tys zł nie mam zamiaru wydać na materac

aguś ,trza mi spać iść:goodnight: jakoś tak "materacowo 'się zrobiło:lol2:

Edytowane przez Beauty

Beatko, czy masz może fotę swojego stołu? Dzwoniłam dzisiaj do tego gościa od krzeseł, do którego dałaś mi kiedyś namiar. On na swojej stronie nie ma nawet e-maila i żadnych zdjęć stołów:mad:. Prosiłam, żeby mi coś wysłał.

Jakbyś coś miała to też poproszę o fotkę- z góry dziękuję:D:D

Aguś,tak na szybko zrobiłam Ci zdjęcie stołu ,a raczej jego części,Jak będzie trzeba więcej, to krzycz ,a zdejmę wszystko co na nim stoi i zrobię zdjęcie całości

Beatko dziękuję!!! :hug::hug::hug:Więcej nie trzeba, już z widzę, że jest piękny i ma super kolor:wiggle:

Ale szybka jesteś:lol2:

Cieszę się ,że Ci się podoba.:wiggle: jeżeli masz jakiś inny pomysł na stół ,to facet na pewno zrobi Ci taki, jaki chcesz .Byłam u Niego i pokazywał mi zdjęcia różnych stołów.Wykonanie jest perfekcyjne ,ze stołem nic się nie dzieje,a użytkujemy go codziennie i nie raz coś się wyleje.