Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

My raczej tam nie pojedziemy, bo to ponad 400 km:lol2: Szkoda... Tak mam już dość zamawiania na odległość:sick:

W tym wypadku mam jednak pewność dzięki Tobie Beatko, że to porządna firma i robi fajne rzeczy:wiggle:

Czekam na jakieś foty modeli stołu, które Pan miał mi wysłać mailem:rolleyes: Sama nie wiem jaki chcę, a krzesła to już totalna zagadka?:confused: Chciałam, żeby stół miał masywne toczone nogi i jakieś pasujące krzesła... Zobaczymy;)

Jeszcze raz dziękuję:D

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dostałam kilka fot stołów od niego- jeden nawet na toczonych nogach:wiggle: Fajne. Musze pomysleć nad krzesłami no i zacząć zbierać kupisy, żeby w przyszłym roku na spokojnie coś zamówić:rolleyes: Poczekam jeszcze na styczniowe wyprzedaże, a nóż coś się trafi... Beatko jak Ty mówisz, że dobra jakość to jestem spokojna i przekonana:yes::D

Ładny obrusik kupiłaś:wiggle: To len, czy niby len? Tak pytam, bo mam 2 podobne z prawdziwego lnu w tym jeden z Villa Italia i w domu nie sposób go uprasować:sick: Moja mama ostatnio kupiła sobie właśnie imitację lnu i re-we-la-cja- wcale się nie gniecie, a wygląda jak prawdziwy:wiggle:

Obrus bardzo ładny. Na święta jak znalazł.

Hihi, najpierw byłam u Moni a potem u Ciebie i zanim do Ciebie dotarłam to się głowiłam nad postem doctorka. O co mu chodziło? A jemu się wątki pomyliły i u Moni o obrusie napisał :lol2:

Dorotko... wiesz ... by rozszyfrować o co chodziło doktorkowi ,to ja chyba za mało inteligentna jestem:lol2:jakieś zadania matematyczne nam daje do rozwiązania ,czy cóś??

Dorotko... wiesz ... by rozszyfrować o co chodziło doktorkowi ,to ja chyba za mało inteligentna jestem:lol2:

Oj tak, ja też:lol2::lol2: U mnie też kiedyś była scysja o... ortografię. No takimi bykami zaczął mi jechać, że nie wiedziałam gdzie się schować ze wstydu...:mad: