Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Beatko gratulacje dla córci:wave: Rośnie Ci gwiazda pod nosem:yes:

Ja zresztą wiedziałam, ze tak będzie:D

:hug:dzięki!!

Jak tam łóżko, wiesz już coś? U nas ze złych info jest taka, ze nie wiem czy będę miała narzutę i zasłony przed Świętami, bo są problemy z materiałem:cry::cry::evil: Babka sprowadza go przez Eurofirany zza granicy i wszyscy czekają... No wściekła jestem:spam:

A jeżeli chodzo o łóżko to najprawdopodobniej będzie w niedzielę ,bo chca jednym transportem obskoczyć kilku odbiorców .Obiecali ,że na Święta na pewno będzie i nie pozostaje mi nic innego jak im uwierzyć:D

aga ,wiem ,że przez eurofirany zamawiając, trzeba czekać minimum 2 tygodnie ,a przy niektórych tkaninach nawet dłużej.A teraz jest gorączka przedświąteczna . Ale się nie przejmuj ,kto tam do sypialni Co będzie zaglądał,powiesisz sobie zasłony na 3 króli:D,w końcu to też jest święto

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A jeżeli chodzo o łóżko to najprawdopodobniej będzie w niedzielę ,bo chca jednym transportem obskoczyć kilku odbiorców .Obiecali ,że na Święta na pewno będzie i nie pozostaje mi nic innego jak im uwierzyć:D

Jak obiecali, to będzie:yes:

aga ,wiem ,że przez eurofirany zamawiając, trzeba czekać minimum 2 tygodnie ,a przy niektórych tkaninach nawet dłużej.

Qrczę, to babka tez powinna to wiedzieć:mad:

powiesisz sobie zasłony na 3 króli:D,w końcu to też jest święto

Rozbroiłaś mnie takim tłumaczeniem Beatko:rotfl::rotfl:

w pierwszy dzień Świąt prawdopodobnie będziemy mieli mnóstwo gościóff, więc do sypialni pewnie też zajrzą:D

Witaj Beauty,

próbowałam wysłać wiadomość na pw ale chyba masz pełną skrzynkę :)

dostałam namiary od BetiB choć nie ukrywam, że już kiedyś zaglądałam do Twojego dziennika. Jest PIĘKNIE!! :)

poszukuję stolarza który zmieni kolor naszym meblom a Ty chyba z kimś takim współpracowałaś :)

dodatkowo zapytam - kto Wam robił drzwi wejsciowe i garderoby?

Będę bardzo wdzięczna za odpowiedz :)

Ppozdrawiam

Witaj Beauty,

próbowałam wysłać wiadomość na pw ale chyba masz pełną skrzynkę :)

dostałam namiary od BetiB choć nie ukrywam, że już kiedyś zaglądałam do Twojego dziennika. Jest PIĘKNIE!! :)

poszukuję stolarza który zmieni kolor naszym meblom a Ty chyba z kimś takim współpracowałaś :)

dodatkowo zapytam - kto Wam robił drzwi wejsciowe i garderoby?

Będę bardzo wdzięczna za odpowiedz :)

Ppozdrawiam

kajka dzięki za odwiedziny i za miłe słowa...ich nigdy nie jest dość..odpowiedzi na Twoje pytanie wysyłam na PW...no i zapraszam,wpadaj częściej.

No to będą miały super zabawę w sypialni ...oj poskaczą sobie na łożu i porzucają cudnymi poduszkami...aż im zazdroszczę:lol2: .A moje łózko będzie dopiero we środę,niestety .... pewnie będzie jednocześnie z meblami do łazienki..u mnie zawsze wszystko wychodzi"na ostatnią chwilę":yes:

No to będą miały super zabawę w sypialni ...oj poskaczą sobie na łożu i porzucają cudnymi poduszkami...aż im zazdroszczę:lol2: .

:mad::mad: A niech sobie poskaczą:lol2: W końcu Święta:wiggle:

A moje łózko będzie dopiero we środę,niestety .... pewnie będzie jednocześnie z meblami do łazienki..u mnie zawsze wszystko wychodzi"na ostatnią chwilę":yes:

Oj, Beatko coś mi to się zaczyna nie podobać:no::mad: żeby tylko dowieźli, przekładają i przekładają:sick:

Twierdzą ,że będzie wtedy większy transport do Warszawy....a dzisiaj byłam obejrzeć meble do łazienki .Miałam zaakceptować kolor ...położyli na froncie patynę na całej powierzchni i ten turkus został lekko przyćmiony.Myślę ,że tak nie może być ,patyna powinna być tylko delikatnie na gzymsikach :mad:i znowu nie będę pewna jaki będzie finał tego malowania ,bo już nie będzie czasu by pojechać i sprawdzić

Dobrze, że na czas interweniowałaś w sprawie tej patyny :wiggle:i mogłaś tam pojechać. Aż strach pomyśleć, co by było, gdybyż zamawiała to wyłącznie wysyłkowo:eek:

Ale jestem ciekawa tych mebelków no i łóżeczka ma się rozumieć:popcorn:

A o moich zasłonach i narzucie cisza:cry::cry:

Na szczęście mam do nich blisko(60km):)wiesz ,te meble całe spatynowane wyglądały by pięknie ,ale w innym pomieszczeniu ,a nie w mojej małej łazience ,gdzie ściany są szare i tylko niewiele jest płytek białych.Gryzłoby się się to kolorystycznie....prosiłam ,żeby przesłali mi zdjęcie mebli pomalowanych na ten turkus ,jeszcze przed nakładaniem patyny .może zostawię tylko w tym kolorze....????ja to tak szumnie nazywam meble ,ale to jest tylko jedna szafka i konsolka.:D

mam nadzieję ,że się obie doczekamy tych naszych zamówień...teraz to jest szał przedświśteczny , więc firmy się opóźniają, a później się będą prosić ,żeby ktoś coś kupił...

Edytowane przez Beauty

prosiłam ,żeby przesłali mi zdjęcie mebli pomalowanych na ten turkus ,jeszcze przed nakładaniem patyny .może zostawię tylko w tym kolorze....????ja to tak szumnie nazywam meble ,ale to jest tylko jedna szafka i konsolka.:D

Ciekawa jestem jak ten turkus wygląda?:rolleyes: Myślę, ze bez patyny może być elektryzująco- taki mocny akcent;)

mam nadzieję ,że się obie doczekamy tych naszych zamówień...teraz to jest szał przedświśteczny , więc firmy się opóźniają, a później się będą prosić ,żeby ktoś coś kupił...

Beatko, Ty się na pewno doczekasz, moje zasłony będą na pewno po Nowym Roku:bash:Wkurza mnie takie długie czekanie- zamówienie złożyłam pod koniec listopada. Wszystko przez te Eurofirany.:p

Kupiłam już nawet poszewki na poduszki ozdobne do narzuty i chwosty do upięcia zasłon- wariatka ze mnie:lol2::D

Dzisiaj kupiliśmy choinkę:wiggle: Dopiero poczułam, ze Święta nadchodzą:rolleyes:

Śliczne te nowe nabytki do pokoju syna, a lampy obie są piękne:yes:

Świetne te upiększacze...propozycje lamp też oki. Teraz tylko podjąć decyzję...ale chyba lepiej poczekać na synka?

Mój też nie przyjechał...

na syna to raczej bym nie liczyła ,on jakiś taki ascetyczny jest i upiększacze w ogóle nie są mu potrzebne....;) zapytam go dla zasady ,ale i tak pewnie wybór pozostawi mnie.

Aga moje założenie było ,aby ten kolor był lekko spatynowany ,tak jak na tym zdjęciu

http://www.grange.fr/catwebiframe/ImgHandler.ashx?id=8852&Detail=2

ale zaczynam się zastanawiać ,czy nie lepszy byłby bez patyny do tej mojej łazienki??????????

http://www.grange.fr/catwebiframe/ImgHandler.ashx?id=8819&Detail=2

Edytowane przez Beauty