Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak patrzę na te propozycje...i myślę, myślę...

A tak na poważnie, to patynowanie jakoś mi do Twoich wnętrz nie pasuje: jest elegancja i...niech zostanie :bye:

Kolejny głos za " niepatynowaniem".Przyznam się ,ze już nie mam zbyt wiele czasu na podjęcie decyzji.Ale coś mi mówi,że będzie bez patyny

No fajnie ...;)mam to rozumieć tak ,że jesteś "za" a nawet "przeciw"?:Dno to mi pomogłaś....

No tak, pojechałam "Wałęsą":lol2::lol2: Miałam na myśli, że jak patyna będzie dyskretna, to może zostać, ale jak Ci znowu napaćkają to wolę bez:wiggle: Beatko, nie widziałam tego na żywo, dlatego tak trudno doradzić. Może zrób bez- wtedy wiadomo co wyjdzie:D

Zleciałam zrobienie fotki po pomalowaniu...zobaczymy jak wyjdzie . Nie ukrywam ,że jakaś delikatna patyna na krawędziach by się przydała.Zerknij do dziennika ,kupiłam se dzisiaj żyrandol ,co prawda dopiero jeden z trzech ,które mi są potrzebne ,ale zawsze to jakiś krok do przodu.Ma ciekawy kształt.

Już byłam:jawdrop:

Najpierw o córci- piękna pannica, wydoroślała:yes::D Wydaje się taka filigranowa i pięknie się porusza, choć pewnie na żywo wrażenie jest o niebo lepsze:D

Żyrandol absolutnie- BOSKI- czyżby z Almi? Ma piękny kształt i kolor:wiggle:I wydaję się ciężki:yes:

My zdecydowaliśmy się na tego flamanda- też jest ładny, ale czekam aż ten mosiądz trochę spatynuje.

Z córci jestem dumna jak paw:D

Z żyrandola również:DZebyś Ty mnie dzisiaj widziała w sklepie ,aż dostałam wypieków na twarzy jak go zobaczyłam:Dod razu wiedziałam ,że musi być mój.Tylko teraz mam kolejna zagwozdkę gdzie go powiesić ...bo dwa takie same jak na jedno pomieszczenie to chyba nie bardzo pasuje ,co?

A o flamandzie nic nie wiem , wypadłam z tematu....pokazywałaś go?

Zebyś Ty mnie dzisiaj widziała w sklepie ,aż dostałam wypieków na twarzy jak go zobaczyłam:D

Już Cię widzę:rotfl:

Tylko teraz mam kolejna zagwozdkę gdzie go powiesić ...bo dwa takie same jak na jedno pomieszczenie to chyba nie bardzo pasuje ,co?

2 takie same to chyba za dużo, no i nad stołem musiałaby chyba wisieć na innej wysokości? Powieś go na środku salonu, a nad stół znajdziesz jakaś dyskretna lampę, może z abażurem?:rolleyes:

A o flamandzie nic nie wiem , wypadłam z tematu....pokazywałaś go?

No prawie rok temu go kupiliśmy:lol2: Taki, tylko 8-ramienny;)

http://www.lampy-doniec.pl/flamand2/flamand2.htm

Edytowane przez agawi74