Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ps. Ależ masz cuuudną baletnicę!!!:jawdrop::cool::cool::cool:

I jaką podjęłaś decyzję co do lampy? Bo bi się ten komplet wazon+lampa wazon szalenie podoba:).

Rasiu ,baletnica może i cudna ,ale charkterek to Ci ona ma już nie taki cudny.:);)Zdecydowałam ,ze lampa będzie identyczna z wazonem ,,,kupię ją po świętach. Może cena trochę spadnie?

Edytowane przez Beauty

Beauty,

obłędny żyrandol, ale..........ten kolor mebli do łazienki:jawdrop: - normalnie ledwo żyję, odkąd go zobaczyłam!!!

Nie mogę się doczekać efektu u Ciebie!

Fotki i mebli już są w dzienniku:wiggle:według mnie wyszło ok....tylko ,żeby w tej łazience nie było skosów to już byłabym wnieb owzięta ,ale cóż ...ciszmy się z tego ,co mamy...;)

Hop, hop, a gospodyni gdzie? Jak tam łóżko Beatko przyjechało?:)

A pierniki popieczone? Ja swoje skończyłam i pierniki i pierniczki. Lukrowałem je 2 dni:bash:

aguś ,brakuje mi ostatnio czasu na fm.Zabieganam ci ja:)ale ciesze się ogromnie ,że już Święta nadeszły ,bo wiąże się to z kilkudniowym odpoczynkiem ...może w koncu podopieszczamy domek ,bo żyrandola nie zdążymy już powiesić i jeszcze wielu innych duperelek...

Spokoju i radości,

tylko miłych gości!

Smacznej Wigilii i całusów moc

- w tę najpiękniejszą w roku noc!

Szczęścia kilogramów,

ze śniegu bałwanów!

Życzliwych ludzi wokół,

żadnej łezki w oku,

Przyjaciół jakich mało.

Przez życie idźcie śmiało!

Beauty nie wiem czy tu już byłam (chyba nie :oops: ), więc póki co na szybko nadrabiam tylko, że: piękna córcia i jaka zdolna :), obłędne mebelki do łazienki i wieszaczki his hers (skąd? :D), super wygląda też ten fotel w łazience :yes: Łóżko trochę chyba przy ciemnym świetle robione co? Ale też wygląda świetnie :yes:

Życzę szybkiego pozbycia się zapaszku z mebli :)

Resztę obejrzę w wolniejszej chwili :)

Alunku ,dziękuję za życzenia:hug:

Pysiaczku,faktycznie, jeszcze u mnie nie byłaś .alr tym bardziej zapraszam wieszaczki kupione są w almi decor ,są w ciągłej sprzedaży już od bardzo dawna ...nie będzie więc kłopotu z ich kupieniem ,jak sadzę.Fotel tez mi się bardzo podoba ,ale dzisiaj brat zasiał ziarenko niepokoju ,że nie wiadomo jak się będzie zachowywał w łazience ,czy nie będzie chłonął wilgoci?wtedy będzie jescze lepszy zapach niż teraz;)

Sharlotko,jakoś tak czułam ,ze mebelki będą Ci się podobały:DJa też jestem z nich zadowolona ...chyba tej patyny nie dawać ,co?A nazwę płytek sprawdzę ma fakturze...upłynęło już sporo czasu i jakoś ta nazwa wyleciała mi z pamięci....starość

moniu,dziękuję ...stwierdziłam ,że zamówię go w tej firmie ,która robiła meble ..żeby był takim samym kolorze no i w sumie dobrze wyszło..A w łóżku śpi się fenomenalnie ,chociaż tak jak już pisałam ,dziwny zapach (żeby nie powiedzieć smród)od niego emanuje,całe szczęście ,że mam katar.:D Z tym łóżkiem to muszę jednak coś pokombinować ,bo coś mi nie leży.Niby ogólnie jest fajnie ,ale myślę ,że lepiej wyglądało by z przyklejonym gzymsem ma górze i delikatnymi rzeźbami wspierjącymi go.I w zwoązkuz tym moje pytanie do Ciebie ,czy te rzeżby do kuchni kupowałas tam ,gdzie gzymsy?No i muszę tę ramę zagłówka postarzyć ..oni mieli to zrobić nie zrobili,,tylko pobielili dąb;)

Beatko wreszcie do Ciebie dotarłam po świątecznej przerwie:wiggle:

Wszystko obejrzałam i... muszę ochłonąć:jawdrop::jawdrop::jawdrop:ale po kolei:) Turkusowe mebelki piękne:eek:- ja bym nie dawała już żadnej patyny;)

Fotelik do łazienki pięknie się wkomponował, kolorek cudny:wiggle:Wieszaczka zazdraszczam- jest śliczniutki. No i na końcu łóżeczko- wspaniałe! Beżyki kocham, więc kolorek jak dla mnie cacy:D Masz rację, ze ten materiał ma specyficzny zapach, ale szybko wietrzeje- u nas już dawno nic nie czuć;) podsumowująć uważam, że wszystkie zakupy bardzo udane i chyba jesteś zadowolona? Pech poszedł sobie w las:lol2::lol2:

Kuruj się Beatko, ale nie sama tylko idź koniecznie do lekarza- jakiś paskudny wirus panuje- wylecz się, żeby nie było powikłań. Zostawiam dużo zdrówka:hug:

Beauty no w sumie nie wiadomo jak to z tym zapaszkiem może być. Faktycznie wigloć może go jeszcze wyciągnąć. Ale może nie będzie tak źle? Bądź dobrej myśli i obserwuj na bieżąco :yes:

Dzięki za cynk o wieszaczkach. Patrzyłam właśnie na stronie almi decor ale niestety dział dodatków do łazienki jest w budowie. Pamiętasz może po ile je kupowałaś? Mama dziś będzie chyba w mieście to bym jej zleciła żeby za nimi dla mnie popatrzyła :wiggle:

Aga,cieszę ,że i Tobie się nowe nabytki podobają .Co do łóżka to jednak będę starała się troszkę ten zagłówek przyozdobić po swojemu:)generalnie nie mam zastrzeżeń co do wykonania .jest zrobione solidnie ,tylko mieli mi dąb na zagłówku postarzyć ,a nie zrobili tego .Przez to ,że jest bielony ,zlewa mi się trochę z materiałem.;)

Zła jestem a tę swoją chorobę ,bo tyle rzeczy zaplanowałam zrobić podczas tych wolnych dni, a ja ledwo żyję ...dzisiaj zaniemówiłam...muszę sobie zaaplikować antybiotyk ,mam klasyczne zapalenie krtani.Dobrze ,że chociaż M już wydobrzał ,to choć żyrandol już wisi:wiggle:

Pysiaczku ,pocieszyłaś mnie ,że ten zapach wkrótce zniknie ...fotelik nawet aż tak bardzo "nie jedzie" ,jak łóżko...Za wieszaczki płaciłam coś ok 35zł za jeden...ine na pewno są w sprzedaży ,tylko nie są aż tak bardzo wyeksponowane.Niech mama szuka na dziale z tkaninami

Moniu ,dzięki za namiar...myślę ,że coś pokombinuję z tymi rzeźbami.Ale na stronce tego Pana nie widzę propozycji ..pewnie trzeba dać mu coś na wzór?Drogo jest bardzo?