Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beauty u mnie też przy tym zapaleniu krtani skończyło się na atybiotyku. Nie pamiętam już nazwy - coś na A. Obyś szybko doszła do siebie :hug:

pewnie Augmentin?mam nadzieję ,że jakoś się wykuruję ...zawsze się śmiałam ,że mnie jakieś błahe przeziębienie nie dopada ,jak już to coś poważniejszego ..a tu proszę

Dzięki za info o wieszaczkach - może uda mi się w końcu coś kupić :)

Moje już wiszą:wiggle:

Aga,cieszę ,że i Tobie się nowe nabytki podobają .Co do łóżka to jednak będę starała się troszkę ten zagłówek przyozdobić po swojemu:)generalnie nie mam zastrzeżeń co do wykonania .jest zrobione solidnie ,tylko mieli mi dąb na zagłówku postarzyć ,a nie zrobili tego .Przez to ,że jest bielony ,zlewa mi się trochę z materiałem.;)

Tak bardzo się nie zlewa, ale jak masz w głowie swoją wizje, to ja poczekam:wiggle: Co do solidności się zgadzam, jest super. Stelaż fenomenalny:)

Zła jestem a tę swoją chorobę ,bo tyle rzeczy zaplanowałam zrobić podczas tych wolnych dni, a ja ledwo żyję ...dzisiaj zaniemówiłam...muszę sobie zaaplikować antybiotyk ,mam klasyczne zapalenie krtani.Dobrze ,że chociaż M już wydobrzał ,to choć żyrandol już wisi:wiggle:

Rozumiem Cię doskonale, bo spraw do załatwienia jest zawsze co nie miara:o My też latamy codziennie i tak prawie tydzień zleciał:bash:Beatko, antybiotyk weź koniecznie, żebyś szybko wydobrzała:)

Beatko mam jeszcze pytanie do Ciebie pytanie na temat stołu- czy Twoj jest rozkładany? Jeśli tak to na ile?

Aga ,mój stół poszerza się 50cm.

Dzięki Beatko:) Dobrze, że robi też rozkładane:wiggle:

Augmentin kiedyś brałam i dostałam jakiś bąbli:sick: Odpisałam Ci u siebie w sprawie materaca:wiggle:

Edit:coś mnie tknęło i zajrzałam do dziennika, a tam takie cccuuuuuddaaaaaa:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Beatko pięknie! Wszystko mi się podoba- żyrandol rzeczywiście pasuje jak ulał:wiggle: Ja też mam nisko i jeszcze wzrost lubego:bash: także nie przejmuj się:) Galeryjka w łazience wyszła cudnie- też taką planuję;) Czajniczek z aukcji śliczny- w sam raz może być do ogrodu:yes::D

Jedynie rzeczywiście to lustro w górnej łazience mało pasuje- możesz poszukać innego- widzę tam coś w bieli:rolleyes:

Edytowane przez agawi74

Stół Ci zrobi jaki będziesz chciała ...niekoniecznie musi być to taki sam model jak mój.Moja siostra zamawiała u niego bardzo nietypowy stół i jest megazadowolona.

Na razie obeszło się bez antybiotyku .Piję syrop Supremin ...polecam na suchy kaszel ,jest rewelacyjny. ,na noc Aspirin C,spore dawki wit c i trochę mi już przechodzi ,tylko zawsze o tej samej porze ,wieczorem kicham bez opamiętania:)

To zdjęcie żyrandola jakoś tak niefortunnie zrobiłam ,że wygląda jakby był b.nisko zawieszony .Tak źle nie jest ,ale na pewno prezentowałby się jeszcze lepiej, jakby pomieszczenie było choć o 15cm wyższe.Do holu też by mi pasował..mawet jest taki sam ,tylko o większej średnicy:)cieszę się ,że galeryjka Ci się podoba ,bo toczyłam dzisiaj boje z M o symetrię i odległości .Według niego wszystkie powinny być takie same;)

A lustro w łazience zmienię ,tylko na jakie?

To fajnie z tym stołem. Nie wiem tylko czy zrobi mi krzesło takie jakie chcę, bo coś kręci nosem. No nic na razie zbieramy fundusze:sick: Dostałam dzisiaj info, że wreszcie dotarł materiał i moje zasłony i narzuta będą po Nowym Roku:wiggle::wiggle:

Co do Twojego lustra, to sama nie wiem, ale chyba postawiłabym na białe... drewniane:rolleyes:

Beatko kuruj się, kuruj bo Sylwester już blisko:) Wybieracie się gdzieś?

Opiszę dzisiaj zdarzenie,które nam się przytrafiło,a które też nie daje mi spokoju.Otóż nasz stary dom stoi przy dość ruchliwej ulicy w centrum naszego maisteczka>parkuje tam też sporo samochodów .Okazało się dzisiaj rano ,że w samochód parkujący obok naszego domu uderzył rozpędzony inny samochód i cała kolizja zakończyła się na naszym domu .Nikt nie ucierpiał ,na szczęście ,ale wskutek tego starcia z naszym murem zostały uszkodzone schody i elewacja.W związku z tym moje pytanie do zaglądających ....czy policja powinna się z nami skontaktować ,bo o zajściu wiemy z plotek ...minął cały dzień ,a tu nikt nawet telefonu do nas nie wykonał.Jak powinniśmy się w takiej sytuacji zachować .

Znowu ściągnęłam myślami to zdarzenie ,bo wczoraj oglądaliśmy film"Wypadki chodzą po ludziach" ....co mnie skłoniło do pewnych refleksji;)Jest to już drugie takie ostrzeżenie w tym miesiącu ,,,,na początki grudnia mieliśmy w tym starym domu straż pożarną ,Na szczęście obyło się bez lania sikawką ..Było sporo dymu..no i afera na całą mieścinę.Trzeba dostarczać społeczeństwu atrakcji....a teraz znowu to ....:Dmam nadzieję ,że teraz będzie trochę spokoju

f:sick: Dostałam dzisiaj info, że wreszcie dotarł materiał i moje zasłony i narzuta będą po Nowym Roku:wiggle::wiggle:

No to suuuper,bardzo jestem ciekawa .Może jak już kupię ten materac ,to też zamówię szytą narzutę ,bo chce taką do saaaamej ziemi,a o gotową w tym rozmiarze dość ciężko

Beatko kuruj się, kuruj bo Sylwester już blisko:) Wybieracie się gdzieś?

Wybieramy się w tym roku do znajomych ,na "domówę" .Jakoś te bale już mnie nie kręcą ,nachodziłam się już .A wY?

czy policja powinna się z nami skontaktować ,bo o zajściu wiemy z plotek ...minął cały dzień ,a tu nikt nawet telefonu do nas nie wykonał.

Beatko jak to z plotek? To nie widzieliście tego?:omam na myśli szkód... Nie wiem czy policja powinna się z Wami skontaktować, czy to Wy z policją jako poszkodowani... ale do tego są oczywiście potrzebni świadkowie. Współczuje zajścia:(

No to suuuper,bardzo jestem ciekawa .

Ja bardziej:lol2:

Wybieramy się w tym roku do znajomych ,na "domówę" .Jakoś te bale już mnie nie kręcą ,nachodziłam się już .A wY?

Bali nigdy nie lubiłam:P My mamy paczkę znajomych z którymi przeważnie wyjeżdżamy w góry. Jako, że w tym roku nie ma śniegu to zostajemy w Warszawie i jedni z nas robią imprezkę w domu- jedziemy do nich z nocowaniem, czyli nasz Sylwester przeciągnie się do Nowego Roku:rotfl:

Tzn, żle się trochę wyraziłam .M zobaczył praktycznie po zajściu szkody ,bo jeździ tam co rano do sklepu obok na poranne zakupy .Całe szczęcie ,że nie parkował tam pół godziny wcześniej .Z plotek wiemy o samym zajściu ,bo stał tylko wrak jednego z samochodów i policji już nie było .M się z rana wybiera na posterunek ....zobaczymy co z tego wyniknie...

:o Beauty,

tak na mój rozum - to Wy powinniście zgłosić szkodę policji. Baaardzo współczuję:(

Dzięki ,zaskoczyła nas ta sytuacja na tyle ,że nawet nie wiemy jak się zachować...

ale z drugiej strony jednak my tam nie mieszkamy .Mogło się zdarzyć ,że obejrzelibyśmy te szkody dopiero za jakiś czas ,i wtedy mogło by być "po ptokach".No nic ,tak czy owak M jutro się wybierze na policję.