Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kochana ,musiałam wytrzeźwieć ,bo dzisiaj już musiałam stawić się w pracy .Nie powiem żeby mi było lekko....;)

My dzisiaj mieliśmy jeszcze ostatni dzień luzu, a od jutra...:sick: Luby miał mieć wolne do końca tego tygodnia, ale jakiś projekt wymaga poprawek i musi iść na kilka godzinek:rolleyes:

A żyrandol fajny ...cieszę się ,że i Tobie się podoba:wiggle: tak sobie pomyślałam ,że też nie byłby głupi nad stół taki też kuty ...on jest tylko w jednej płaszczyźnie ..myślę ,że nie gryzły by się wzajemnie .

Byłoby fajnie, kuty będzie pasował:wiggle:

Byłaś dzisiaj? są jakieś wyprzedaże bombek?ja sie wybieram w sobotę

Beatko, dzisiaj wyciągnęłam lubego na zakupy ciuchowe, tym bardziej, że zaczęły się przeceny. O dziwo sama nic nie kupiłam:mad:, a on dwie pary spodni i jakieś bluzy:jawdrop:W sumie to dobrze, bo mąż rzadko coś sobie kupuje, więc niech ma na dobry początek roku:lol2: Do Almi wdepnęliśmy, ale bombek nie zauważyłam...:oops: Ogólnie są jakieś przeceny, ale bez szaleństw. Ja oczywiście oglądałam mebelki...:rolleyes:

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No faktycznie ,zaczął się szał wyprzedaży...jest okazja ,żeby odświeżyć sobie garderobę.Ja z M nienawidzę chodzić po sklepach ...on za bardzo konkretny jest;)żadnego szaleństwa ,jak ma kupiś sobie spodnie to będzie łaził tylko za spodniami ,a ja to przy okazji jeszcze tysiąc rzeczy kupię i każdą wezmę w rękę.To akurat jego wnerwia.Więc najczęściej się rozdzielamy i każde chodzi własnymi ścieżkami.

A co sądzisz na temat tego żyrandola do sypialni?

Edytowane przez Beauty

Ja z M nienawidzę chodzić po sklepach ...on za bardzo konkretny jest;)żadnego szaleństwa ,jak ma kupiś sobie spodnie to będzie łaził tylko za spodniami

Jakbym mojego widziała:rotfl: W ostateczności łazimy razem, ale jak ja coś szukam dla siebie, to on siedzi na ławeczce przed sklepem:lol2::lol2:

A co sądzisz na temat tego żyrandola do sypialni?

Żyrandol super, zastanawialiśmy się nad nim do salonu, ale był trochę za mały. Do sypialni jest w sam raz. Moim zdaniem ma lekko prowansalski charakter. Widziałam go na żywo w IM- wyglądał imponująco:wiggle:Na Allegro też widziałam w różnych wersjach kolorystycznych.

Edytowane przez agawi74

WSZYSTKIEGO najlepszego W nowym roku

Beatko ale u ciebie dużo nowości :-)

Upiększacze w pokoju syna świetne, niebieskie mebelki wymiatają - cudeńka i wiadać że solidnie wykonane

Super pomysł z łazienkową galerią będą Wam panienki umilały kąpiel :-)

ładniutkie łóżko też o podobnym rozmyślam tylko chciałabym pikowany zagłówek można wiedzieć skąd i za ile takie łoże?

I jeszcze - żyrandol do Waszego wnętrza pasuje idealnie tylko moim zdanie chyba za nisko wisi ? coś mi z nim nie gra nie wiem może wina zdjęć?

Podsumowując twój dom i dodatki są bardzo konsekwentne widać ze każdy szczegół jest porządnie wykonany i tak solidnie.

Jestem pod wrażeniem.

Usunęłam link do sklepu- mam nadzieję, że widziałaś:)

aguś ,przepraszam ,wczoraj bezczelnie poszłam spać ...nawet nie zdążyłam Ci odpowiedzieć .Bylam tak padnięta ,że literki już widziałam podwójnie.Zdążyłam obejrzeć ten żyrandol ,dziękuję .Myslę ,że do mojej sypialni bedzie odpowiedni ,,,chciałam ją urządzić z taka nutą prowansalską właśnie.. W tym moim sklepie był trochę tańszy .Zobaczę jeszcze ,bo kuszą mnie też jeszcze żyrandole w kształcie latarni.Nawet jedną aukcje obserwuję ,,,tylko jest on trochę może zanadto ozdobny.

WSZYSTKIEGO najlepszego W nowym roku

Beatko ale u ciebie dużo nowości :-)

Upiększacze w pokoju syna świetne, niebieskie mebelki wymiatają - cudeńka i wiadać że solidnie wykonane

Super pomysł z łazienkową galerią będą Wam panienki umilały kąpiel :-)

ładniutkie łóżko też o podobnym rozmyślam tylko chciałabym pikowany zagłówek można wiedzieć skąd i za ile takie łoże?

I jeszcze - żyrandol do Waszego wnętrza pasuje idealnie tylko moim zdanie chyba za nisko wisi ? coś mi z nim nie gra nie wiem może wina zdjęć?

Podsumowując twój dom i dodatki są bardzo konsekwentne widać ze każdy szczegół jest porządnie wykonany i tak solidnie.

Jestem pod wrażeniem.

karolku również dziękuję za życzenia...:hug:i za pochwały też oczywiście...staram się jak mogę .Bardzo chciałabym w najbliższym czasie wreszcie zakończyć etap wiszących żarówek ,a resztę upiększania to już rozłożę na lata.O żyrandolu już pisałam ...zdjęcie zrobiłam z perspektywy stania na krześle ,więc faktycznie wyszedł ,jakby wisiał tuż nad ławą:Dale faktem jest ,że sporo musieliśmy go skrócić ,bo pewnie by wisiał nad podłogą:) A gdzie jest Twoja galeria?ja się zapytowywuję:)przecież już miała być!!!kontakt do firmy od łóżka przesyłam na pw

aguś ,przepraszam ,wczoraj bezczelnie poszłam spać ...nawet nie zdążyłam Ci odpowiedzieć .Bylam tak padnięta ,że literki już widziałam podwójnie.Zdążyłam obejrzeć ten żyrandol ,dziękuję .Myslę ,że do mojej sypialni bedzie odpowiedni ,,,chciałam ją urządzić z taka nutą prowansalską właśnie.. W tym moim sklepie był trochę tańszy .Zobaczę jeszcze ,bo kuszą mnie też jeszcze żyrandole w kształcie latarni.Nawet jedną aukcje obserwuję ,,,tylko jest on trochę może zanadto ozdobny.

No coś Ty Beatko, nie przepraszaj- ja też zaraz poszłam lulu:rolleyes::)

Reasumując- myślę, że ten żyrandol będzie bardzo pasował do Waszej sypialni. Latarenki też lubię, ale chyba wolę je np. w holu, wiatrołapie, nad schodami. Latarenki przeważnie nie są duże, a jak ta Twoja?;)

Beauty dziękuje za namiar tylko stronka mi się nie wyświetla jakiś błąd mają na stronie albo coś źle mi skopiowałaś?

Tak tez myślał że słabo obfociłaś ten żyrandol stąd tak wyszedł - ale teraz wszystko jasne.

A co do mojej galerii to obiecuje że już nie długo się za nią zabiorę tylko wciąż brakuje mi czasu żeby posprzątać i jako tako obfotografować te moje Dworzysko - a przy dwójce maluchów w tym jedno ząbkujące to uwierz mi chwilowo nie wykonalne.

Beatko kolorowych i wygodnych snów na nowym materacu:wiggle::lol: Napisz jak się spało?:)

aguś,zaraz właśnie pędzę testować materac.M już pobiegł ...z sypialni doszedł mnie jego głos cyt.-To nasze lóżko to jak tron jakiś.... no to się chociaż raz poczuję jak księżniczka!!:Dmam nadzieję ,ze nie na ziarnku grochu

A co do mojej galerii to obiecuje że już nie długo się za nią zabiorę tylko wciąż brakuje mi czasu żeby posprzątać i jako tako obfotografować te moje Dworzysko - a przy dwójce maluchów w tym jedno ząbkujące to uwierz mi chwilowo nie wykonalne.

Będę czekać cierpliwie...ciekawa jestem...:)a ząbkujący maluch???,Jeeeeesuuu ,ile bym dała ,żeby wróciły się te czasy... dzisiaj oglądałyśmy z Zu filmik nagrany na Boże Narodzenie ,gdy ona miała 4 latka a jej brat 10....same łzy pociekły

aguś,zaraz właśnie pędzę testować materac.M już pobiegł ...z sypialni doszedł mnie jego głos cyt.-To nasze lóżko to jak tron jakiś.... no to się chociaż raz poczuję jak księżniczka!!:Dmam nadzieję ,ze nie na ziarnku grochu

No to ciekawie się zapowiada:lol2::lol2: U nas też mam wrażenie, że mamy tron, a lubemu ostatnio powiedziałam, że prawie go nie widać w tym łóżku jak leży, co jest bardzo dziwne przy jego wzroście:rotfl:

No to ciekawie się zapowiada:lol2::lol2: U nas też mam wrażenie, że mamy tron, a lubemu ostatnio powiedziałam, że prawie go nie widać w tym łóżku jak leży, co jest bardzo dziwne przy jego wzroście:rotfl:

Wreszcie choć na chwilę może poczuć się jak krasnoludek ,,,,widzisz ile radości może przynieść takie łóżko?:lol2:melduję ,że księżniczka Beata wstała dzisiaj bez odleżyn, tudzież innych znaków na ciele wyspana i zadowolona...:)a raczej w ogóle nie mogłam się obudzić ... jeszcze nie spytałam m o wrażenia .bo wyjechał wcześne ...ciekawa jestem ,bo on cierpi na bezsenność ,może choć materac mu pomoże;)

Wreszcie choć na chwilę może poczuć się jak krasnoludek ,,,,widzisz ile radości może przynieść takie łóżko?:lol2:

Fakt:lol2:

melduję ,że księżniczka Beata wstała dzisiaj bez odleżyn, tudzież innych znaków na ciele wyspana i zadowolona...:)a raczej w ogóle nie mogłam się obudzić ... jeszcze nie spytałam m o wrażenia .bo wyjechał wcześne ...ciekawa jestem ,bo on cierpi na bezsenność ,może choć materac mu pomoże;)

To suupeerrr:wiggle::wiggle:Oby tak dalej:) Mężowi wspólczuję bezsenności, my oboje śpimy jak zabici i raczej trudno nas dobudzić:rotfl:

Nie widzę żyrandola :(

Pysiaczku, bo to było secret;) Ja dostałam na priv, poproś Beatkę, to może Ci prześle chociaż to raczej nie Twój styl:)