Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a no czekamy, czekamy :wink: moze BEAUTY, bedac w Egipcie, jakas klatwe mi zalatwi na skubanca, co by mu sie odechcialo tak mnie wnerwiac :evil:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tylko wcześniej mi daj znać ,czy go mam zaczarować czy odczarować ?Wymysl opcje najbardziej dla ciebie bezpieczną.. :wink:już wiem ,najlepiej to mu zadam zemstę faraona :lol: :lol:

Beatko, a do czego te inspiracje w dzienniku??? Salon? Czy ogólnie koncepcja kolorystyczna dworu??? Piękne to pierwsze zdjęcie :roll: :D A te płyteczki wyglądają jakby gwoździami ich ktoś poprzybijał :o Super :o

Mam do Ciebie prośbę, napisałam u siebie :oops:

Na tym pierwszym zdjęciu są płytki na podłodze,które będą prawdopodobnie w mojej łazience małej w połączeniu z tymi ,które sa na drugim zdjęciu.Nie wiem Iwonko ,czy bardzo ci się spieszy z tymi zdjęciami ?, Będę na działce dopiero popołudniu,to wtedy pstryknę.

Czyli po jednym zwisie w każdym oknie??? Fajnie :roll: Szkoda, że ja mam tylko jedno okienko :(

Mam trochę problem z podjęciem decyzji bo okno nie jest na środku, a główny żyrandol będzie właśnie na środku... i teraz czy zwis wyśrodkować w stosunku do pomieszczenia (w równej linii z żyrandolem) czy na środku okna???

wiesz co,jeżeli planujesz stól w kuchni ,to może nie rób centralnie oświetlenia ,tylko wycyrkluj ,aby było nad stołem ,bo mogą być za blisko siebie te dwa źródła i nic ci to nie da.,a lepiej doświetl blaty robocze.wybacz ,że piszę bez ladu i skladu ,ale wyrywam sie z pracy.Dzisiaj mam kiepski dzień pogoda tropikalna ,a ja mam cisnienie 100\65 :cry:

Czyli po jednym zwisie w każdym oknie??? Fajnie :roll: Szkoda, że ja mam tylko jedno okienko :(

Mam trochę problem z podjęciem decyzji bo okno nie jest na środku, a główny żyrandol będzie właśnie na środku... i teraz czy zwis wyśrodkować w stosunku do pomieszczenia (w równej linii z żyrandolem) czy na środku okna???

zrób go tam ,gdzie bedziesz miala jak najmniej doświetlony blat,tam ,gdzie będa wuiszące szafki ,to uważam ,że jest to zbyteczne

Witaj, Beauty - gratuluję 10-tej stronki komentarzy i ciekawego wyboru w zestawieniu szarosci i bieli/ecru - b.ładnie to wygląda :wink: Dawno nie zaglądałam, bo powiadomienia mi nie przychodziły, więc idę nadrabiać zaległości w czytaniu również u pozostałych forumowiczów :wink:

Właśnie coraz bardziej skłaniam się ku szarościom .Aktualnie jestem na etapie wyboru płytek do górnej łazienki i połączyłam biel z cementowym szarym .W późniejszym czasie będą zrobione mebelki zabudowujące skos . Myślę ,że będzie to dość ciekawe rozwiązanie ,klimatem nawiązujące do klasyki ,a jednocześnie czuć będzie nutkę nowoczesności. W końcu ma być to łazienka dla dzieciaków. :wink:

Cze ,Dziobak !Jeszcze się nie uganiam ,wylatuję z Wrocka dopiero we środę o 23.Dzisiaj ciesze się zakończonym dniem w pracy,nawet sobie nie wyobrażasz ,jak się cieszę :lol: trochę jednak te radość przyćmił fakt ,powrotu mojego syna -lat 17, z biwaku razem z kleszczem. :evil: :evil: Panika niesamowita,ściągnęłam mojego brata ,weterynarza ,który niejednego kleszcza wyciągnął ,do przeprowadzenia operacji .Ja nie byłam do tego zdolna.Zaaplikowałam synowi antybiotyk i mam nadzieje ,że nic mu nie będzie .Kurna ,zawsze przed jakimś wyjazdem ,coś musi się zdarzyć ,nigdy nie można czuć lajciku do końca. :cry: :cry: mam nadzieje ,że żar egipski zabije wszelakie wirusy i krętki ,brrrr :wink: