Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fakt:lol2:

To suupeerrr:wiggle::wiggle:Oby tak dalej:) Mężowi wspólczuję bezsenności, my oboje śpimy jak zabici i raczej trudno nas dobudzić:rotfl:

)

M też jest bardzo zadowolony ,śpi o wiele lepiej ...nie wiem ,czy to jest spowodowane ty ciągłym moim gadaniem o świetności tego materaca ,czy tak jest w istocie .:D

Tera to ja już wiem ,że podstawą dobrego snu to jest dobry materac....chociaż ja ze snem nigdy kłopotów nie miałam...mogę spać na beleczym i to tak mocno ,że kule armatnie mnie nie ruszą...

Ja też:) Mój M szybko zasypia, ale lubi wygodę, więc jak miał za krótkie łózko to codziennie narzekał:sick:

Faceci to jednak delikatni są, nie to co my:D

Beatko ty nawet nie wiesz jak ja czasem mam ochotę choć na trochę komuś sprzedać te moje pociechy i marze już kiedy będą duże :-))

ciesz się karolku każdą chwilą,bo zobaczysz sama jak to szybko wszystko zleci...ani sie nie obejrzysz, a już z domu wyfruwać będą.Ale oczywiście jak sa ,malutkie ,to naprawdę nie raz już sił brak ,dlatego uważam ,ż od czasu do czasu trzeb babciom dać sie wykazać:wiggle:

to i może nowy członek rodziny się pojawi :-))
co Ty mówisz????? :lol2::lol2:ja to już powoli wnuków będę wyglądać ...synuś już w tym roku będzie miał 20lat,gdzie mi tu do dzieci!!!!!

Oj tam oj tam ja mam siostrę 19 lat młodszą A mój wujek brat mamy tylko 3 lata straszy ode mnie :-))

także jeszcze nic straconego.

A z tymi babciami ciężka sprawa bo obie pracują .Do tego dzieciaki załapały ospę !! Ale udało mi się wczoraj pojechać na budowę pocykałam trochę fotek także nie długo spróbuję z tą galerią

co Ty mówisz????? :lol2::lol2:ja to już powoli wnuków będę wyglądać ...synuś już w tym roku będzie miał 20lat,gdzie mi tu do dzieci!!!!!

Oj Beatko, nigdy nie wiadomo:lol2: Co się tak śpieszysz do tych wnuków, jeszcze zdążysz:D

To prawda....jacyś tacy z Marsa ,czy co??:)

OOo mądrze powiedziane- są z innej gliny to pewne:yes::D

,,,jak jest różnica wieku miedzy dziećmi?

3 lata - starszak ma 4 młodszy za moment skończy rok.

Tylko że te moje babcie to nie są takie typowe babunie - w weekendy przeważnie pracują a jak się trafi wolne to ,,odpocząć muszą ,, Jeszcze nigdy żadna sama od siebie nie zaproponowała że zajmie się wnukami . Wiec podrzucam na siłę :-)

3 lata - starszak ma 4 młodszy za moment skończy rok.

Oj ,to jeszcze maleństwa...musisz być mocno zmęczona

Tylko że te moje babcie to nie są takie typowe babunie - w weekendy przeważnie pracują a jak się trafi wolne to ,,odpocząć muszą ,, Jeszcze nigdy żadna sama od siebie nie zaproponowała że zajmie się wnukami . Wiec podrzucam na siłę :-)

I tak rób...w końcu się do tego przyzwyczają:)moje też jeszcze pracowały ,jak syn był mały ,ale ich pomoc była niezbędna. Pomimo tego ,że miałam nianię,3 razy w tygodniu moja mama musiała (Tzn ,nie musiała ,ale sama zaproponowała) przyjeżdżać do mnie ,by popilnować wnuka ,,bo niestety w tamtych czasach pracowaliśmy z m całymi dniami.Odkąd urodziła się córka ,to pracowałam już mniej a i babcie były wolniejsze ,tak ,że było już o wiele łatwiej.

To miłe, że tak piszesz o babciach:wiggle: Mnie też wychowywała przed przedszkolem babcia z dziadkiem- niewiele z racji wieku pamiętam z tego okresu, ale jakieś wspomnienia są no i zdjęcia:)

Kurczę internet działa mi dzisiaj jak krew z nosa- może przez ten wiatr?:confused::bash:

Melduję, że fotki zasłon już SOM (dzisiaj przyszły):wiggle: Wyszły fajnie moim zdaniem:rolleyes: Jeszcze tylko narzuta i będzie komplecik:D

Beatko widziałam Twoją listę w dzienniku- imponująca, choć moja jest znacznie dłuższa:lol2::lol2: Teraz będziemy zamawiać stół i krzesła- czekam na kilka wycen. Nie mogę się zdecydować co do krzeseł:sick: Szkoda, że jednak nie będziesz zamawiać chesterów, choć te prostsze sofki tez są piękne:rolleyes: W Innych Meblach jest kilka w tym stylu:yes::D