Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Beauty

mamy takie same typy co do sof;-);-) Bardzo podoba mi się ta wklejona przez Ciebie :-)

Wiesz w mieści w którym mieszkam jest taki sklep z cudnymi sofami byłam wczoraj maja wyprzedaż ekspozycji ceny z 12 tys na 4 tys. Brałabym tylko że kolorystyka mi nie leżała :no: zresztą ja na razie muszę skupić się na schodach i drzwiach.

chesterfielda nie wykluczam

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

agawi jeszcze raz się powtórzę ..zasłony u Ciebie wyszły fenomenalnie...widać ,że masz rękę do urządzania ,bo wszystko do siebie pasuje ,nie ma żadnych wtop,decyzje podjęte po głębokim przemyśleniu .U mnie niestety tak nie jest ...nie raz pochopnie coś kupię ,a później tego żałuję.

A z tymi sofkami to jeszcze nic pewnego .. Póki co chestery zostały wykluczone przez M ,który stwierdził ,że drzemanie nie będzie już takie wygodne:mad:

Ach, te babcie. My już takimi babciami nie będziemy mogły być. Pracując niemal do 70-ki, to raczej prawnukami się zajmiemy, jeśli nam zdrowie pozwoli. Smutne to, ale tak się zapowiada.

Szczerze powiedziawszy nie wyobrażam sobie pracować do 70 tki w moim zawodzie ...toż to będę zagrożeniem dla ludzi..:lol2:zresztą oby tylko dożyć tego wieku;)

Beauty

mamy takie same typy co do sof;-);-) Bardzo podoba mi się ta wklejona przez Ciebie :-)

Wiesz w mieści w którym mieszkam jest taki sklep z cudnymi sofami byłam wczoraj maja wyprzedaż ekspozycji ceny z 12 tys na 4 tys. Brałabym tylko że kolorystyka mi nie leżała :no: zresztą ja na razie muszę skupić się na schodach i drzwiach.

chesterfielda nie wykluczam

Co Ty powiesz... takie obniżki?to jest jakiś sklep firmowy?muszę w koncu się wybrać ..tylko ja niestety mam wolne wtorki .. a że za wiele spraw do załatwienia mam w tym dniu , to nie zawsze zdanżam

aguś ,olżyło mi ,że tę kolędę mam już z głowy ,,trochę mnie to stresowało. Ksiądz jest po historii sztuki ,więc porozprawialiśmy sobie trochę ...no i ma zapędy dizajnera:lol2::lol2: bardzo mu się podobała nasza kostka z kamienia polnego...powiedział ,ze zrobi taką przy kościele:lol2::lol2:

agawi jeszcze raz się powtórzę ..zasłony u Ciebie wyszły fenomenalnie...widać ,że masz rękę do urządzania ,bo wszystko do siebie pasuje ,nie ma żadnych wtop,decyzje podjęte po głębokim przemyśleniu .U mnie niestety tak nie jest ...nie raz pochopnie coś kupię ,a później tego żałuję.

Beatko dziękuję:hug:Zasłonki się udały, a tak się bałam:sick: Nieprawda, że u mnie wszystko cacy:no: Parę baboli by się znalazło:sick: Ja uważam, że to Ty masz wyjątkową rękę do wnętrz:wiggle:

A z tymi sofkami to jeszcze nic pewnego .. Póki co chestery zostały wykluczone przez M ,który stwierdził ,że drzemanie nie będzie już takie wygodne:mad:

No do drzemek, to tak sobie ale siedzi się bosskkooo:rolleyes:

Szczerze powiedziawszy nie wyobrażam sobie pracować do 70 tki w moim zawodzie ...toż to będę zagrożeniem dla ludzi..:lol2:

:rotfl::rotfl:

aguś ,olżyło mi ,że tę kolędę mam już z głowy ,,trochę mnie to stresowało. Ksiądz jest po historii sztuki ,więc porozprawialiśmy sobie trochę ...no i ma zapędy dizajnera:lol2::lol2: bardzo mu się podobała nasza kostka z kamienia polnego...powiedział ,ze zrobi taką przy kościele:lol2::lol2:

To super, że wizyta się udała:D Kamień polny jest cudny i ponadczasowy, więc wcale się nie dziwię:no:

Beatko, a Ty gdzie zniknęłaś?:( Rzuciłaś się w wir pracy, czy co:mad:

aga masz to wyczucie ...pracuję ostatnio więcej i jak przychodzę do domu ,to jestem tak padnięta ,że nie mam siły klikać...snuję sie tylko po domu ,by w nim choć trochę pomieszkać.Jutro znowu jedziemy do syna ...zaczynają mu się już zaliczenia i zbliża się sesja ,więc na razie on do domu nie przyjeżdża i przez to jakoś tak szybko mija ten tydzień.

A co do wizyty księdza ,to mnie rozbawił di łez mówiąc ,że ogłosi na ambonie ...jakby parafianie chcieli zobaczyć co będzie przy kościele ,to mogą sobie pod moją bramę podjechać ... spodziewam się pielgrzymek ,a tak na marginesie to mam nadzieję ,że tylko żartował:lol2:

karolku, sofy są bardzo interesujące ...szkoda ,że nie jest to sklep internetowy.:(

pysiaczku mówisz ,że zdążę ? ja już nie wiem ,bo m wymyślił w tym roku rozbudowę naszego starego domu pod kątem działalności gosp..Powiedział ,że tarasy mogą poczekać , a my musimy coś wymyśleć ,by mieć na emeryturze za co utrzymać te domy... no ma rację :yes: i znowu jestem na etapie pozwoleń na budowę...:lol2:kiedyś wróżka powiedziała mi ,że będziemy całe życie budować i cholera wszystko się sprawdza

aga masz to wyczucie ...

Aj tam wyczucie:lol2: Wiem coś o tym:( Mnie jest łatwiej, bo ja mam pracę przy komputerze, więc szybciej coś skrobnę na forum. Zresztą w branży reklamowej panuje duży luz i nikt nikomu nie patrzy na ręce:D

A co do wizyty księdza ,to mnie rozbawił di łez mówiąc ,że ogłosi na ambonie ...jakby parafianie chcieli zobaczyć co będzie przy kościele ,to mogą sobie pod moją bramę podjechać ... spodziewam się pielgrzymek ,a tak na marginesie to mam nadzieję ,że tylko żartował:lol2:

Żebyś tylko się nie zdziwiła jak zobaczysz kolejki:lol2::lol2: Aaa i trzymam kciuki za sesję synka- da radę:yes::D

Kurcze nigdy nie byłam u wróżki i chyba bym się bała, szczególnie jakby tak naprawdę zaczęło mi się sprawdzać :lol2:

A ja chodzę sobie regularnie ,tak w ramach psychoterapii ,bo moja wróżka mówi mi tylko o dobrych rzeczach ,które mnie spotkają...lub mają spotkać:lol2::lol2:

żartuję ,kiedyś poszłam tak sobie dla relaksu ,właściwie z nudów ,bo byłam wtedy w sanatorium i wszystkie kobitki poszły więc i ja poszłam:D już na wstępie mnie bardzo zaskoczyło ,bo powiedziała mi o wielu rzeczach ,które mnie spotkały w przeszłości m.in o operacji ..Było to pare lat temu i właściwie to co wtedy powiedziała, powoli się realizuje...Więc ja naprawdę nie wiem jak to jest ..niby podchodzę do tego z przymrużeniem oka ,ale jednak.....

Aj tam wyczucie:lol2: Wiem coś o tym:( Mnie jest łatwiej, bo ja mam pracę przy komputerze, więc szybciej coś skrobnę na forum. Zresztą w branży reklamowej panuje duży luz i nikt nikomu nie patrzy na ręce:DD

Fajnie ,że masz niestresującą pracę ...ja niestety o swojej tego powiedzie nie mogę.

Żebyś tylko się nie zdziwiła jak zobaczysz kolejki:lol2::lol2: Aaa i trzymam kciuki za sesję synka- da radę:yes::D

No mam nadzieję ,że nie powiedział tego poważnie :lol2:

a synuś bardzo dobrze sobie radzi póki co...uczeń przerósł mistrza:lol2:mam nadzieję ,ż będzie tak dalej...

Fajnie ,że masz niestresującą pracę ...ja niestety o swojej tego powiedzie nie mogę.

Taka całkiem bez stresu to nie jest:no: Czasami jest gorąco:lol2:

a synuś bardzo dobrze sobie radzi póki co...uczeń przerósł mistrza:lol2:mam nadzieję ,ż będzie tak dalej...

No widzisz, a tak się martwiłaś, zupełnie niepotrzebnie. Zdolniach z niego i już:D:lol2:

Co do wróżek, to ja nie chodzę, ale moja siostra była kilka lat temu i cholercia wszystko jej się sprawdza:o:o

Nawet rozwód:(

Wiesz ,ja się do nich dopiero przymierzam...chciałabym ,aby w jakiś sposób nawiązywały do żyrandola ,więc i kolor tez musiałby być bardziej w brązie. Ale nie wiem czy dwie to już nie za wiele?

A wazon będzie ten

http://www.sklep.rosenthal.pl/media/products/e2e2123997ccedeb407c9bcdd974a460/images/thumbnail/large_36040-110002-47024.jpg?updated_at=1320957726

Śliczny ten wazon:o Uwielbiam taki kształt:yes: Myślę, ze dwie takie to nie będzie za wiele, bo one nie są aż tak wielkie- mają 25 cm szerokości, salon masz duży, stół też, więc powinno być ok. U nas mamy jedno światło- lampę naftową, która jest dość duża i długa, ale ostatnio zaczęłam żałować, że jest tylko jeden punkt świetlny nad stołem:( Szczególnie jak kupimy stół i go rozłożymy na 3 metry jeden punkt może wyglądać słabo:(