Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

PS. Jeszcze taką znalazłam (w dodatku tańsza od jednej latarenki ;)):

lampa-przeciwwaga2.jpg

źródło

Ten model chyba lepiej od poprzedniego pasuje do Twojej kutej lampy, którą już kupiłaś. I w dodatku, oprócz wysokości możesz regulować też rozstaw kloszy :) :)

Nie to, żebym namawiała do porzucenia latarenek, ale tak wrzucam na wszelki wypadek - gdybyś chciała poprzyglądać się innym opcjom.

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aguś ,jeszcze nie:(poczekam z decyzją na zdjęcia ..bo coś panowie za bardzo przekombinowują tę belkę i to przestaje mi się już podobać.

Tak, tak Beatko im prościej tym lepiej;) niech panowie przyślą rysunki, wizualki:rolleyes:

Propozycie barbe-cue ciekawe- ja tam nie chcę się wtrancać, ale latarenki fajniejsze som:D

ja tam nie chcę się wtrancać, ale latarenki fajniejsze som:D

Nie, no fajne są, to jasne! Tak wrzuciłam, gdyby Beauty poddała się z tymi belkami i kuciem ;)

Gdybym to ja podejmowała taką decyzję, to jednak chyba bym zrobiła dwie osobne latarenki - trudno, kucie jest do przeżycia, ale za to efekt - miodzio. Ale to nie moja chata, więc tylko się przyglądam ;)

Beatko ja jeszcze w sprawie tych sof. Ten sklep ma jeszcze swoja stronkę na FB. http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001820212097

Ja byłam w tym sklepie widziałam sofy na żywo i właściwie wszystkie ze stronki były na wyprzedaży ale w w takich kolorach jak widzisz na zdjęciu.

Jak dla mnie latarenki rządzą :p

Beatko ja jeszcze w sprawie tych sof. Ten sklep ma jeszcze swoja stronkę na FB. http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001820212097

Ja byłam w tym sklepie widziałam sofy na żywo i właściwie wszystkie ze stronki były na wyprzedaży ale w w takich kolorach jak widzisz na zdjęciu.

Karolku, jeśli bywasz czasem w okolicach tego sklepu, to czy mogłabyś tam zajść i poprosić o jakieś namiary - mail, telefon (inny niż podany na stronie), bo od trzech dni próbuję się do nich dodzwonić, ale mają wyłączony telefon. Na FB nie mam konta, więc tym kanałem się z nimi nie skontaktuję. Szalenie podoba mi się jedna ich sofa i chciałabym wiedzieć, czy mam do czego stratować (tj. czy mnie na nią stać). Bez obawy - inna niż ta, do której startuje Beauty ;). W razie czego prześlij mi, proszę, info na priv. Bardzo bardzo byłabym wdzięczna :hug:

Słuchajcie ,dzisiaj otrzymałam zdjęcie tej nieszczęsnej belki .Wygląda to tak...zamiast tej podłużnej podsufitki ma być ta okrągła

http://img51.imageshack.us/img51/4483/dsc0946q.jpg

Wypowiedzcie się proszę ,bo aj już kompletnie zgłupiałam ....ale chyba jednak lepiej będzie kuć sufit?

karolku,dzięki za info ...ja też kilka razy usiłowałam się do nich dodzwonić ,ale bez rezultatu...zmienili telefon czy co? !!l10 lutego będę mknęła przez Częstochowę, to może wstąpię...

Słuchajcie ,dzisiaj otrzymałam zdjęcie tej nieszczęsnej belki .Wygląda to tak...zamiast tej podłużnej podsufitki ma być ta okrągła

Wypowiedzcie się proszę ,bo aj już kompletnie zgłupiałam ....ale chyba jednak lepiej będzie kuć sufit?

zdecydowanie KUJ!

karolku,dzięki za info ...ja też kilka razy usiłowałam się do nich dodzwonić ,ale bez rezultatu...zmienili telefon czy co? !!l10 lutego będę mknęła przez Częstochowę, to może wstąpię...

A weźmiesz od nich jakiś telefon (inny), o ile Karolek do tego czasu nie podrzuci namiarów? Ja po prostu MUSZĘ mieć tamtą sofę (bez obawy, to nie ta sama, na którą Ty polujesz)

Rozmawiałam dzisiaj z facetem od tych lamp ,które mi zapodałaś ...oglądałam ich kinkiety ,,,świetne są,a szczególnie podoba mi się kolor tego mosiądzu .Wysłałam też latarenkę ..zobaczymy czy mi takie zrobią .Od razu wzięłabym kinkiety.

A do sklepu ,jak dotrę ,to wezmę jakiś inny namiar. Tylko to jest możliwe dopiero 10 ,może karolek coś wcześniej podrzuci:wiggle:

Rozmawiałam dzisiaj z facetem od tych lamp ,które mi zapodałaś ...oglądałam ich kinkiety ,,,świetne są,a szczególnie podoba mi się kolor tego mosiądzu .Wysłałam też latarenkę ..zobaczymy czy mi takie zrobią .Od razu wzięłabym kinkiety.

mówisz o tym linku z Allegro, czy lamptique? Oba fajne, ale na all. ceny jakby przyjaźniejsze ;)

A do sklepu ,jak dotrę ,to wezmę jakiś inny namiar. Tylko to jest możliwe dopiero 10 ,może karolek coś wcześniej podrzuci:wiggle:

Super!

A, i jeszcze sobie przypomniałam, że miałam Ci podrzucić śliczne kukułcze jajo w postaci fotki mojej szafy ;)

Oto i ona (brakuje listwy wykończeniowej na dole i listew przypodłogowych). Może nie jest jakaś eksluziff, ale mnie się bardzo podoba. W dodatku kosztowała nas (w porównaniu do wypasionej garderoby robionej przez stolarza) grosze.

exclamation_mark.gif

Edytowane przez barbe-cue

Dziewczyny mogę jutro tam podjechać. Specjalnie dla Was :p ale napiszcie co was interesuje to jak pozwolą to cyknę Wam jakąś foteczke .Tydzień temu stało tam jeszcze z 5 sztuk te ze strony w cenie ok 4 tyś ( przecena z 12 tys ) Wezme Wam też jakieś aktualne namiary.

Beatko czy to twoja szafa?? taka ogromniasta?? cudeńko .zazdroszczę.

ciekawe ile ty masz ciuszków moja droga :p

Dziewczyny mogę jutro tam podjechać. Specjalnie dla Was :p ale napiszcie co was interesuje to jak pozwolą to cyknę Wam jakąś foteczke .Tydzień temu stało tam jeszcze z 5 sztuk te ze strony w cenie ok 4 tyś ( przecena z 12 tys ) Wezme Wam też jakieś aktualne namiary.

Karolku, byłoby super! Przede wszystkim - weź od nich jakiś aktualny telefon (tj. taki, który odbierają ;)), a najlepiej maila. Gdybyś widziała tę sofę:

sofa.jpg

to bardzo proszę, cyknij jakieś fotki dookoła i zapytaj o wymiary i cenę. Już z góry Ci dziękuję, kochana jesteś!

Beatko czy to twoja szafa?? taka ogromniasta?? cudeńko .zazdroszczę.

ciekawe ile ty masz ciuszków moja droga :p

Szafa jest moja ;) Do podziału z mężem, oczywiście, plus jedna część na różne domowe akcesoria typu odkurzacz, deska do prasowania, żelazko itd. Nie zostaje zatem aż tak dużo miejsca (poza tą szafą nie będziemy mieć właściwie nic "wielkogabarytowego" do przechowywania) - jedna podwójna część na krótkie rzeczy wiszące (dwa drążki - w połowie i na górze), jedna pojedyncza na wiszące długie, dwie pojedyncze z półkami i koszykami na ubrania, jedna na domowe sprzęty. Plus pawlacze - tam upchamy wszystko to, co używane jest sporadycznie.

Postaram się jutro tam podjechać ( ale nie obiecuję ) .Z tego co pamiętam ta sofka była na wyprzedaży.Wpadła mi w oko. :pWydaje mi się że jest średnio wygodna ze względu na bardzo niski tył ( a zasiadłam na niej). Ale za to wygląda cudnie. Zobaczymy czy jeszcze będzie

a szafa gites.

Ale ty mas ogromniaste pomieszczenia:eek:

Nie będziemy truć w wątku Beatki jakby coś to możesz napisać u mnie co cie jeszcze interesuje w sprawie sof

Edytowane przez karolek59

:(:(buuu,nikt się nie wypowiada na temat "piękności " moich kinkiecików łazienkowych ...pewnie nie zauważyłyście ,że już som.

Dzisiaj natknęłam się na fajne kinkiety w chromie ..może komuś się przydadzą

http://www.ebay.pl/itm/VERCHROMTE-WANDLAMPE-WANDLEUCHTE-ART-DECO-GLASSTABE-TOP-/360418188147?pt=Design_Stil&hash=item53ea991b73

Barbe -cue ale ty masz cudną szafę:jawdrop:i jaką pojemną ....w ogóle niecierpliwię się...załóż kobito wreszcie swoją galerię i nie trzymaj nas dłużej w niepewności ,,bo ja tu już widzę ,że będzie co podziwiać:)karolka udało się namówić ,to może i Ty się skusisz.

Karolku słodka jesteś....:hug:jakbyś mogła posiedzieć i przekazać wrażenia ,na ostatniej sofce ,którą mają w swojej ofercie.Cena tez jest istotna

Moniu,waham się jeszcze i na razie wstrzymuję się z decyzją .Poczekam jeszcze na odpowiedz z tej innej firmy

:(:(buuu,nikt się nie wypowiada na temat "piękności " moich kinkiecików łazienkowych ...pewnie nie zauważyłyście ,że już som.

Beatko właśnie dotarłam do Ciebie. Kinkieciki są cud, miód i orzeszki:wiggle::lol2::lol2: CUDNE!

W sprawie latarenek, to ja już sama nie wiem... Powieszone odzienie po kuciu sufitu:sick: będą pospolite, a na tym pałąku wyglądały by ciekawie i oryginalnie:rolleyes: Tak myślę:yes::D