Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

agawi ,pocieszyłaś mnie ,jak zwykle...:hug:muszę jednak być konsekwentna i trzymać się obranego azymutu,,bo jak tak zacznę zmieniać, to w końcu faktycznie zostanę przy tym lampionie na dłużej.Podobają mi się latarenki ,będą latarenki ,już wysłałam kolejne zapytanie.

Beauty i tak trzymać , nie kombinować!!!! Latarenki są fantastyczne - trochę z nimi zachodu masz ale zobaczysz że znajdziesz to czego szukasz i będziesz w 100% zadowolona :yes:. Ja tez chce latarenkę na hol więc bardzo Ci kibicuję żeby się wreszcie udało :yes:

Ta latarenka baaaaaaaaaaaaaaardzo mi sie podoba

http://st.houzz.com/simages/140982_0_8-3735-eclectic-dining-room.jpg

Teraz tak sobie myślę..........jak byłam pytać u mnie u kowala o tralki to pytałam też o konsolke, ale oni tez robią oświetlenie - zaraz poszukam adresu

Dziewczyny widzę ,ze latarenki wzbudziły zainteresowanie .Dziękuję za wszelkie podpowiedzi ,każdą z nich będę po kolei sprawdzać ..

karolku ,byłam w sobotę w Częstochowie na kursie ,ale w takich godzinach ,że niestety do sklepu z sofkami nie było kiedy zajrzeć ...może jak będziemy jechać na ferie ,to wtedy się uda

barbe -cue ja też już jestem zdecydowana na dwie oddzielnie ,Ty tylko mnie w tym utwierdziłaś ...choć te lampy ,które pokazałas ,akurat na drążku lepiej wygladają

amtla ,dziękuję za cudne zdjęcia ...nie tylko lampy na nich sa piękne...

aguś ,dziękuję ..już wysłałam do nich zapytanie...

admet,również dziękuję ....na hol będziesz potrzebowała większej ,bardziej okazałej..ta ze zdjęcia Amtli jest idealna

Jeszcze mam pytanie niewnętrzarskie..Dziewczyny może któraś wiem co zrobić z lodówka będącą w garażu podaczas tych mrozów ...wyłączyć ?

Beatko, każda lodówka ma przydzieloną tzw klasę klimatyczną w jakiej będzie poprawnie pracować. Jest to zakres temperatur pomieszczenia dla których producent przewidział poprawną pracę.

Istnieją 4 klasy z których w Polsce można spotkać dwie:

N (umiarkowana): od +16 st. C do +32 st. C

SN (rozszerzona umiarkowana): od +10 st. C do +32 st. C

Sprawdź dane z tabliczki znamionowej chłodziarki i sprawdzić czy pomieszczenie będzie spełniać warunki temperaturowe.

barbe -cue ja też już jestem zdecydowana na dwie oddzielnie ,Ty tylko mnie w tym utwierdziłaś ...choć te lampy ,które pokazałas ,akurat na drążku lepiej wygladają

:D No to super! Ne pewno pięknie to będzie wyglądało. A te lampki faktycznie fajniejsze na drążku, ale one same w sobie są takie skromniejsze i mniejsze, i chyba potrzebują jakiejś dodatkowej oprawy, dopełnienia.

Beatko dzisiaj dostałam wycenę z wiadomego Ci sklepu. Sprawa się trochę komplikuje, bo nie robią krzeseł z podłokietnikami:bash:

Cena stołu to 4 tys, a krzesło bez podłokietników 750zł (wersja tapicerki A). Na razie wysłałam jeszcze 2 wyceny- nie jest to wszystko takie proste-tym bardziej, ze boję się zamawiać z zupełnie nieznanej i nie poleconej firmy:(

barbe -cue...miotam się jeszcze z tymi latarenkami...dwie firmy mi odmówiły robienia na wzór ,chociaż się ogłaszają ,że robią .Ostatecznie kupię te ,które pokazywałam na samym początku tylko bez drążka .Czekam jeszcze na zdjęcia z firmy podanej przez agawi .Babka się bardzo przejęła i dzwoniła ,że dzisiaj mi prześle jakieś fotki ,bo w katalogach włoskich coś niby znalazła .Zobaczymy ,czy nie będą nazbyt ozdobne,bo takich nie chce

agadzięki za info w sprawie lodówki ...muszę sprawdzić jaka temperatura panuje u nas w garażu ,ale obawiam się ,że może być minusowa...chyba wyłączę tę lodówkę .. a ta wycena jest z J?ceny chyba dość przyjazne ,prawda?Tak sobie myślę ,że nawet jak nie robią z podłokietnikami ( a chcesz tylko dwa) to jeżeli Ci krzesła odpowiadają ,to je kup a te pozostałe dwa kupisz nawet inne ,to nie przeszkadza...zobacz na inspiracji od Amtli powyżej...super to wygląda..Ale tak sobie myślę ,że na tej ekspozycji Jafry widziałam chyba z podłokietnikami ...może to nie był ich wyrób?

Beatko, zdjęć tez nie widzę, a i linki nie działają- bo otwiera się strona do logowania google...

Może spróbuj wstawić fotkę przez ImageShackR?

Ta wycena jest z J:) Masz rację- ceny przyjazne:wiggle: ale luby się uparł, ze chce komplet krzeseł. Czekam jeszcze na 2 inne wyceny i jak nie będzie wyboru, to go przekonam do wersji różnych krzeseł:rolleyes: