Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ooo,to tak jak mnie!!!:wiggle:te włoskie z katalogu są za bardzo wydziwione.;)Pani powiedziała ,że mogą mi spatynować bardziej te latarenki... jeszcze tylko zadałam jej pytanie ,czy ewentualnie zrobili by mi taką, jak na fotce od Amtli ,szczerze powiedziawszy ona najbardziej mi się podoba ,,,tylko musiała by być w mniejszym rozmiarze

kolejny to już nas umeblują na cmentarzu:lol2:

Nawet takich głupotek nie mów:mad::mad: Do takiego umeblowania to jeszcze hooo, hooo i jeszcze trochę:)

U nas to drugie umeblowanie, pierwsze miało tylko 80m;) A ja i tak mam już dosyć. Może jakbym miała kasę na wszystko od razu było by lepiej, a tak...:sick:

Z drugiej strony na to popatrz ,kupiłabyś wszystko i co ?nuda .a tak to każdy zakupiony drobiazg niesamowicie cieszy:):yes:

http://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gif

Święta racja:)na taki pocieszający tekst i ja się muszę wtrącić:)może lepiej będzie mi się spało...:)

Witam się serdecznie!

Z drugiej strony na to popatrz ,kupiłabyś wszystko i co ?nuda .a tak to każdy zakupiony drobiazg niesamowicie cieszy:):yes:

O to to! Ja uważam, że najładniejsze, najcieplejsze domy to te, które ewoluują, zmieniają się tak, jak zmieniają się ich domownicy, są w stanie ciągłego urządzania. Dlatego też nie wyobrażam sobie, żebym mogła powierzyć urządzenie mieszkania od A do Z projektantowi. No i co potem? Nie przestawię doniczki, nie dodam obrazka, a nie daj Boże - nowego fotela, bo zrujnuje mi się dizajn...

Jeśli chodzi o latarenki, to mnie się najbardziej podoba taka prosta z katalogu, okrągła, ale u Ciebie chyba faktycznie bardziej by pasowała kanciasta.

I jak tam egzamin?:) Można kciuki już puścić?:rolleyes:

Beatko dopytałam lubego o ten termostat i pierwszy wniosek jest taki, że ktoś próbuje Was naciągnąć niestety:bash:bo on tyle nie kosztuje. Zaraz podam Ci szczegóły, tylko musisz wiedzieć, że my wszystko kupowaliśmy i montowaliśmy razem z pompą ciepła, także lekka różnica w kwocie powinna być, ale nie aż taka:no:

Termostat jest w sterowniku pokojowym i powinien być umieszczony w tzw. miejscu reprezentatywnym - z dala od przeciągów ale i od miejsc zbyt nagrzanych (np. kominkow) Wszystko po to, żeby pomiar temperatury był jak najbardziej rzeczywisty.

Nasz sterownik pokojowy razem z termostatem VR90 do pompy ciepła Vaillant geoTherm VWS 62/2 kosztował 560zł.

Podzwońcie w kilka miejsc, bo ta kwota, którą podałaś jest mocno zawyżona:sick:

Amtluś ,bardzo dziękuje Ci za te propozycje ,.są piękne ,ale dzisiaj już dostałam definitywną odpowiedz od firmy...niestety nie zrobią mi takiej prostej...chyba zdecyduję się już na tę pierwszą .Jakby nie było ..trzeba osnieść się do zasady "pierwsza myśl najlepsza":)

barbe -cue ,też myślę ,że dom powinien "obrastać" latami ,wówczas tak czuje sie jego kimat i tak naprawdę odzwierciedla duszę domowników .Ja nie jestem za zlecaniem projektantowi,na pewno taki projekt wiele ułatwia,ale czułabym się w takim domu, mimo wszystko, nieswojo

aguś,ten termostat to jest na jedno pomieszczenie ? ja mam już wyjścia porobione ,tylko pozostaje kwestia zakupu samych termostatów.

A synuś ? zdał ,cwaniak jeden ..nastraszył mnie tylko ...nie tylko zdał ,ale jeszcze dostał 4...mówiłam ,że przerósł mistrza ,bo ja ledwie trójczynę miałam z tego gó...go przedmiotu.:Dbawi się teraz w akademiku ...ja tez sobie przypomniałam te czasy i też piję:lol2::lol2:ale trzeba przyznać ,że trochę mnie wczoraj nastraszył ...w jego głosie słyszałam lekką panikę ,a to u niego rzadkość :lol2:

Ta jest dla mnie wręcz idealna

http://st.houzz.com/simages/439143_0_8-2361-modern-chandeliers.jpg

:bash::bash::bash:

Amtla to jest zdjęcie z jakiegoś konkretnego sklepu ,czy z cyberprzestrzeni? jeżeli ze sklepu to zapłacę prawie każde pieniądze by je mieć:lol2::lol2:rzeknij słowko

Edytowane przez Beauty