Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Prawda? Myślę, że to zrekompensowałoby im koszty przesyłek. Zamawiałam parę rzeczy z e-baya od dostawców z HongKongu (takie różne duperelki do aparatu foto - dekielki, futerały, paski itp.) i większość sklepów stamtąd ma przesyłkę darmową na cały świat. Nawet jeśli zamawiałam drobiazg za 10 czy choćby 5 dolarów, to przesyłka free. Tak samo z kosmetycznym strawberrynet.com (też wysyłają z HK) - przesyłka za darmo. Z tym że oni mają gigantyczne obroty i widocznie to im się opłaca. W przypadku przesyłek z USA, nawet gdyby mieli darmową przesyłkę, to dochodzi 23% VAT + cło...

Beauty, piękne zakupy ozdóbkowe! Powiem Ci, że chyba niedaleko szukałyśmy, bo ja 2 tyg. temu kupiłam obrazki jak ten nad szyszkowymi ozdobami, botaniczne grafiki na jutowym podkładzie - mąż obiecał, że jutro mi poprzybija do ściany :). Pięknie u Ciebie, z każdym wpisem w Dzienniku piękniej :).

Cieakwa jestem ,czy aż tak bardzo zainteresowanie moimi lampami wzrosło ,że ich cena wzrosła?:bash:

Może firma jest w stanie kontrolować ilość wyświetleń produktu?

barbe-cueostanio mój brat kupował jakiś telefon właśnie w Hongkongu i nie dość ,że telefon świetny, to przesyłka śmiesznie tania

Beauty, piękne zakupy ozdóbkowe! Powiem Ci, że chyba niedaleko szukałyśmy, bo ja 2 tyg. temu kupiłam obrazki jak ten nad szyszkowymi ozdobami, botaniczne grafiki na jutowym podkładzie - mąż obiecał, że jutro mi poprzybija do ściany :). Pięknie u Ciebie, z każdym wpisem w Dzienniku piękniej :).

Właśniediabeł tkwi w szczegółach i teraz cały problem w tym jakie dodatki dobrać żeby odpustu nie było...:)ciekawa jestem Twoich obrazów na ścianie...moje niestety jeszcze czekają na powieszenie...;)

No i jeszcze jeden dzień harówy,,:)najgorsze jest to ,ze ja do tego wyjazdu nie jestem w ogóle jeszcze przygotowana ,,jak zwykle wszystko czeka do "ostatniej chwili" ,,,a tu Zu trzeba nowy stój kupić ,bo spodnie narciarskie do połowy łydki sięgają ,a to synowi rękawice ,bo w aktualnych marzną mu palce itd...muszę to sobie spisać na kartce ,bo znowu będzie tak ,że musieliśmy ostatnio Zu nowy kask pod stokiem kupować ,bo zapomniałam .:bash:

Aguś cieszę się razem z Tobą ze stołu i krzeseł .Piękny komplecik się szykuje:wiggle: ,to znowu miesiąc oczekiwania ,? ale na pewno się opłaci,"będzie Pani zadowolona' na pewno:yes:

Edytowane przez Beauty

Aguś cieszę się razem z Tobą ze stołu i krzeseł .Piękny komplecik się szykuje:wiggle: ,to znowu miesiąc oczekiwania ,? ale na pewno się opłaci,"będzie Pani zadowolona' na pewno:yes:

Dzięki Beatko, mam nadzieję, że będzie jak piszesz:wiggle: tylko to oczekiwanie...:bash: 4 tyg niestety:(:(

Jedziecie w sobotę? Tak pytam, żebym Ci zdążyła pożyczyć udanego, wypasionego wyjazdu:D

Tylko kiedy Ty zdążysz z tymi zakupami?:(

Cóż to jest 4 tygodnie wobec wieczności?hi hi,...ja na razie zawieszam tematy wnętrzarskie i zaczynam rozkoszować się białym szaleństwem.Jak przyjadę to może zamówię wreszcie jakies sofy,,,eeee tam ,nie chce mi się nawet już o tym myśleć .A zakupy zrobię po drodze ,w łodzi,syn jeszcze musi się wstrzelić na jeden egzamin,a my w tym czasi wpadniemy do sportowego w manufakturze i tyle...

Czytałam u karolka ,że cena krzeseł też Cię zadowala ,jak i cena i wykonanie dobre, to faktycznie dobrze że się już zdecydowałaś ...nie było na co czekać.

Cóż to jest 4 tygodnie wobec wieczności?

Oho, widzę szampański nastrój się zaczyna:lol2::lol2:no i dobrze, musisz się wyluzować i odpocząć. My planowaliśmy wyjazd w góry, ale luby nie bardzo może wziąć teraz urlop i na razie nici z wyjazdu:cry:

Zakupy zrobicie w minutkę- myślałam, ze będziesz jutro ganiać po sklepach:eek:

Beatko, cena krzesła z tym samym materiałem co na sofach wyszła ok. 700 zł, wieć chyba ok. Zawsze to znacznie mniej niż 1280/szt z Almi.:sick: Po prostu nie lubię tak świadomie przepłacać i wyrzucać kasy w błoto. Mogę za tą różnicę kupić jeszcze coś innego:)

Beatko, nie wiem czy jutro będziesz miała czas na forum, więc już dzisiaj życzę Wam cudownego, wspaniałego i szalonego wyjazdu rodzinnegohttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/winter-sports/smileys-winter-sports-432791.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/winter-sports/smileys-winter-sports-374507.gif

Baeuty,

przyszłam za agawi z jej galerii.

To i ja przyłączam się do życzeń świetnego wypoczynku, czego i sobie życzę :D

A ja już dzisiaj poszalałam po sklepach sportowych. Zakupiłam dla Młodego bieliznę termoaktywną, bo i tak nigdy nie wiem jak go ubrać ;)

Przy okazji jakieś skarpety i inne pierdoły mi się trafiły. My ruszamy w sobotę i znacznie bliżej, bo bez Starszego. Jestem ciekawa kto będzie z Młdym jeżdził :rotfl::lol2: Wyjdzie na to, że ja po 8 latach przerwy :lol2:

agawi,karolku ,amtluś , bardzo Wam dziękuję ...właśnie usiłuję się spakować:yes:narciary juz spakowane.. jeszcze tylko parę ciuszków i w drogę .Planujemy o 15 stej wyjechać pod warunkiem ,że chłopy dojadą z tej Łodzi.;)

amtla ,ja Tobie tez życzę udanego wypoczynku...tylko sie nie połam kochana ,,chociaż z nartami to jest tak ,jak z jazdą na rowerze ...tego się nie zapomina ...założysz dechy na nogi i pomkniesz zostawiając kurz za sobą :).......a Młodego odstaw do szkółki narciarskiej ,przynajmniej trochę odsapniecie i jemu z dziećmi będzie pasowało ....no to na razie...:bye:

• 2 weeks później...