Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aga , wiesz ja już dmucham na zimne ,bo z moim pechem to mogą być jakieś niespodzianki,dlatego się tak dopytowuję.W końcu nie będzie chesterów,,tylko taka prosta sofa ,którą zamieściłam w dzienniku,trochę w stylu art deco...chyba ,że mi się jeszcze odmieni,co nie jest wykluczone.:)zobaczę jak dojdą próbki ,,bo Pani zapewniła mnie ,że ma bardzo pięke tkaniny w odcieniu zgaszonego ,pastelowego fioletu ..zobaczymy...Też nie uśmiecha mi się wygdawać tyle kasy na sofy ,bo potem za parę lat będzie szkoda je wyrzucić ...ale sporo wody musiało upłynąć bym to w końcu zrozumiała:lol2:

Beatko, pytaj mnie o co chcesz i ile chcesz:) Może Ci nawet jakieś foty szczegółów szczelić:lol2: Stelaże podobno są dębowe. Taka sofka w stylu art deco i to w pastelowym fiolecie będzie cudna!:rolleyes::rolleyes: Zobacz sobie u nich na stronie tkaninę York- no boska jest, ale kosztuje 320 zł/m:bash: więc i sofa będzie odpowiednio droższa.

18 tys to sporo za sofkę, ale wszystko zależy od zasobności portfela. Mnie właśnie najbardziej było by ją szybko wymienić i została by z nami do końca życia:rotfl:

A i jeszcze Ci powiem, że ostatnio w Almi stał chester- niby podobny do naszego, ale o niebo brzydszy- niskie oparcie, twarde siedzisko i cena 7800:sick: Także ja się cieszę z naszych:wiggle:

Beatko, pytaj mnie o co chcesz i ile chcesz:) Może Ci nawet jakieś foty szczegółów szczelić:lol2: Stelaże podobno są dębowe. Taka sofka w stylu art deco i to w pastelowym fiolecie będzie cudna!:rolleyes::rolleyes: Zobacz sobie u nich na stronie tkaninę York- no boska jest, ale kosztuje 320 zł/m:bash: więc i sofa będzie odpowiednio droższa.

18 tys to sporo za sofkę, ale wszystko zależy od zasobności portfela. Mnie właśnie najbardziej było by ją szybko wymienić i została by z nami do końca życia:rotfl:

A i jeszcze Ci powiem, że ostatnio w Almi stał chester- niby podobny do naszego, ale o niebo brzydszy- niskie oparcie, twarde siedzisko i cena 7800:sick: Także ja się cieszę z naszych:wiggle:

Te 18 patyków to jest suma za dwie sofy ,ale mimo wszystko strasznie dużo...dlatego chyba skuszę się na tę firmę .Wycenili mi obydwie na 5,5tys,Aguś ,jakbyś mogła ,to zrób mi proszę zdjęcie ,oparć bocznych -podłokietników z bliska ,chodzi mi o szycie właśnie.

Te 18 patyków to jest suma za dwie sofy ,ale mimo wszystko strasznie dużo...dlatego chyba skuszę się na tę firmę .Wycenili mi obydwie na 5,5tys,Aguś ,jakbyś mogła ,to zrób mi proszę zdjęcie ,oparć bocznych -podłokietników z bliska ,chodzi mi o szycie właśnie.

18 za dwie, to jeszcze znośnie, myślałam, że za jedną:lol2:5,5 za dwie to super cena- masz taniej niż my- pewnie przez brak pikowań:) Dobrze Beatko jutro cyknę fotki, tylko u mnie same pikowania, szwy będzie lepiej widać chyba te z tyłu.. Coś wymyślę;)

W living roomie m podobała się taka kanapa nero sandwich w rozmiarze 3 xlrs ona jest taka półokrągła póki co toczymy boje..

Pokaż jaka, jaka ta z Living? Też na kilka fajnych się kiedyś napatoczyliśmy, ale już po zakupie swoich:) W Living oferują bardzo ładne materiały:rolleyes:

Można tu też wybrać co nie co ,

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7ec741065fe76ddc.html

W tej wybranej przez m nero ,ale zaokrąglone(ma szer.3m) ,można zamówić toczone nóżki ,bez fartucha .Wygodna jest bardzo, tylko przeraza mnie ilość poduch ,czy to w praktyce jest takie wygodne? i o dziwo M nie lubi zwykle poduch ,co mu się porobiło ( Już nie powiem ,że na stare lata)?:lol2::lol2:

i o dziwo M nie lubi zwykle poduch ,co mu się porobiło ( Już nie powiem ,że na stare lata)?:lol2::lol2:

:rotfl::rotfl:

Jakie stare:eek::eek: Beatko?Nadal w fotosiku jest to Twoje zdjęcia na leżaczku, a co miało być?:)

Szczerze, to też bym się poduch bała- siedziałam na takiej w Farmie i to wszystko chodzi, jak człowiek się oprze. Nie wiem, może ta Twoja jest wygodna?:rolleyes:

:rotfl::rotfl:

Jakie stare:eek::eek: Beatko?Nadal w fotosiku jest to Twoje zdjęcia na leżaczku, a co miało być?:)

:rolleyes:

:lol2::lol2: a Ty mówisz ,że nie stare? kliknęłam w niewiemco i zamiast kanapy wyszedł leżaczek:lol2::lol2: Miało byc to

http://www.livingroom.eu/produkt.php?id=17

wydaje mi się ,że ze względów praktycznych poduchy odpadają ,rzeczywiście się w nich tonie.Przez chwilę mogło by być fajnie ,ale na dłuższa metę by mnie wkurzały.

Beatko

Widzę że u

ciebie temat sof na tapecie :wiggle:Będę się przyglądać bo sama obecnie się rozglądam i tez myślę o fioleciku. Tez biorę pod uwagę te firmę co Agahttp://www.matrax.net/forum/images/keny/oczko.gif

Tak kochana ,sofki są teraz u mnie priorytetem.Muszę wymienić te co mam obecnie ,bo ja już ich zdzierżyć nie mogę.Też fioleciki Cię interesują ?Pani ma mi wysłać próbki w poniedziałek ,tylko u mnie nie będzie raczej pluszu ,chciałabym coś podobnego do lnu.