Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beatko piękna ta sofa :jawdrop:

A w granacie i z fioletowymi lamówkami będzie boska

Już nie mogę sie doczekać kiedy ją u Ciebie będziemy oglądać :wiggle::popcorn::popcorn::popcorn:

A podałabyś mi na priv ile za takie cudeńko trzeba zapłacić???

Co do tapety to ja chyba wytapetuje na styk - juz liczyłam że z 10m położę 912 cm - i w tym odetnę 8 buziek u góry żeby uzyskać wysokość 2 metrową :yes:. Forumowa Hazel po położeniu swojej będzie miała chyba wolne pół rolki :yes:

Zastanawiam się czy nie wziąć drugiej rolki i sprzedać za rok z podwójnym zyskiem :lol2:

Teraz widzę, że na forum zapanowały szybkie decyzje...tradycja się zrobi za chwilę http://supergify.pl/images/stories/Buzia/0304a.gif

Ty kanapy, agawi stolik...SUPER wybór dokonany. Ta lamówka taka niepowtarzalna, a wybór kolorów wydaje się być trafiony...To teraz do kiedy czekamy ?

Amtla ,wydaje mi się ,że te zakupy robione spontanicznie okazują się najbardziej trafiione...oby tak dalej... Będę czekać do Świąt

skubusiu,lampy robione były na zamówienie...linka do sklepu wysłałam Ci na pw

admet ,cieszę się ,że sofka się podoba ...najważniejsze ,że jest tez bardzo wygodna.A do do Twojej tapety..na pewno będzie pieknie....ja to wiem

agawi ,karolku .salon według rozkazu wymierzony.Stwierdziliśmy ,że bezpieczniej będzie wybrać opcję ,3+2. Początkowo chciałam ,aby te sofki ,2 trójki były ustawione na przeciw siebie ,bo tak najbardziej mi się podoba ,ale było by niemożliwe oglądanie tv,niestety

wydaje mi się ,że te zakupy robione spontanicznie okazują się najbardziej trafiione...

Oby to się nie sprawdziło w przypadku moich krzeseł i stołu, które wybierałam nie powiem ile:rotfl::rotfl:

agawi ,karolku .salon według rozkazu wymierzony.Stwierdziliśmy ,że bezpieczniej będzie wybrać opcję ,3+2. Początkowo chciałam ,aby te sofki ,2 trójki były ustawione na przeciw siebie ,bo tak najbardziej mi się podoba ,ale było by niemożliwe oglądanie tv,niestety

Może to i lepiej Beatko, że 3 +2. Dwie 3 mogły by wyglądać ciężko... U nas można ustawić sofy na przeciw siebie, ale wtedy tv jest z boku:mad:

Beatko coś nie mogę wysłać priva więc przeklejam tu :)

Beatko dziękuję Ci bardzo :hug:. Musze mojego J pomału oswajać z ceną za wypoczynek do salonu :yes:

Mój J o dziwo nie oponował widząc inne ceny sof,,,byliśmy potem jeszcze w Ikei i tam stwierdził ,że ta nasza jest stosunkowo tania ,ale w I są jeszcze tańsze:lol2:dobrze ,że byliśmy już po zakupie

Dobrej i spokojnej nocy życzę

Nie siedź długo przed komputerem tylko nóżki do góry i wypoczywaj

Aga

Pomogło ,dzięki:hug:

Oby to się nie sprawdziło w przypadku moich krzeseł i stołu, które wybierałam nie powiem ile:rotfl::rotfl:

Będzie dobrze aguś ,na pewno.... a ile jeszcze będziemy czekać ?

Może to i lepiej Beatko, że 3 +2. Dwie 3 mogły by wyglądać ciężko... U nas można ustawić sofy na przeciw siebie, ale wtedy tv jest z boku:mad:

Ze z boku to dobrze ,bo po wyłożeniu się mielibyście tv na wprost.U nas ustawieni bokiem wiązało bys ie z siedzeniem plecami do kominka ,natomiast ułożenie równoległe ,tak jak mi się podoba ,uniemożliwiałoby swobodne oglądanie z pozycji horyzontalnej(druga sofa zasłaniałaby ekran ,lub jego cześć) Tak naprawdę nie mogę się tych sof doczekać ....myślę ,że będą pasowały ,,,nawet dzisiaj oglądając jakieś czasopisma stwierdziłam ,że idę z duchem czasu ,bo lamówki sa "na czasie":lol2:

Będzie dobrze aguś ,na pewno.... a ile jeszcze będziemy czekać ?

Beatko teoretycznie jeszcze tydzień, najpóźniej mają mają być do 10.03:wiggle: zobaczymy, czy się wyrobią:rolleyes:

Ze z boku to dobrze ,bo po wyłożeniu się mielibyście tv na wprost.U nas ustawieni bokiem wiązało bys ie z siedzeniem plecami do kominka ,natomiast ułożenie równoległe ,tak jak mi się podoba ,uniemożliwiałoby swobodne oglądanie z pozycji horyzontalnej(druga sofa zasłaniałaby ekran ,lub jego cześć) Tak naprawdę nie mogę się tych sof doczekać ....myślę ,że będą pasowały ,,,nawet dzisiaj oglądając jakieś czasopisma stwierdziłam ,że idę z duchem czasu ,bo lamówki sa "na czasie":lol2:

Ja też czekam z niecierpliwością na Twoje sofki- wiem, że lamówki są bardzo na czasie i takie wałeczki zakańczające siedziska (ja takie mam:wiggle:) Ostatnio oglądałam fajne siedzisko do wiatrołapu z lamówką właśnie:lol2:

Na święta będziecie mieć piękne i nowe sofki:rolleyes::rolleyes: A ja rozglądam się powoli za kredensem, planuję zasłony na całym dole no i chcemy urządzić gabinet :sick: Kupić to jedno, ale znaleźć to wszystko to drugie...:confused:

No to już niedługo ,,,tak czy owak ,na święta już będzie:wiggle: tym bardziej miłe będzie to wielkanocne śniadanie!!

Ciekawa jestem jaki kredens wybierzesz...no i zasłony ,gabinet ,,,oj będzie się działo!!

Ja po świętach zaczynam myśleć o elewacji,tarasie i słupach ogrodowych ,,jak starczy kasy to może jeszcze kupię szafę do sypialni...

tym bardziej miłe będzie to wielkanocne śniadanie!!

Oj tak tak:rolleyes::rolleyes:

Ciekawa jestem jaki kredens wybierzesz...no i zasłony ,gabinet ,,,oj będzie się działo!!

Beatko wiem, ze nic nie wiem:lol2: Kredensy podobają mi się z Fabryki Wnętrz, ale koszt ponad 8 tys to lekkie przegięcie:sick:

Gabinet będzie raczej bez szału- biblioteka, biurko i komoda. Pokój ma tylko 10m2:confused: Najbardziej wiem jakie będą zasłony- takie jak w sypialni tylko coś w beżu chyba...

Ja po świętach zaczynam myśleć o elewacji,tarasie i słupach ogrodowych ,,jak starczy kasy to może jeszcze kupię szafę do sypialni...

Oj, to u Was będzie się działo:o:o Ja tez bym chciała taras, ale nie wiem czy damy radę w tym roku. Za to na pewno wykończymy wreszcie wejście, tylko muszę znależć glazurnika do tak małej roboty...:rolleyes:

A może w tym Radomsku mieliby coś fajnego ,patrzyłaś już?

Oni robią meble dla hoteli, restauracji, więc kredens pewnie też zrobią, ale z klientem indywidualnym nie bawią się w projekty, tylko jakieś podstawowe wzory... ale zapytam, a może?:rolleyes: Zobaczymy, czy będę zadowolona ze stołu...;)

Ja taras jeszcze muszę poprawić ,chcemy zrobić większą powierzchnię ,bo trochę się z mebelkami nie mieszczę ...niby jest duży ,ale kolumny trochę przeszkadzają ,,,

No to troszkę pracy Was czeka z tym powiększaniem, ale pewnie, ze warto:wiggle: A czym planujesz Beatko ten taras wyłożyć? Bo ja trochę boję się kamienia i jasnych kolorów...:confused:

aguś w grę wchodzą dwie opcje ,albo jasnymi płytami Libetu(zawsze będą brudne:lol2:)

Ja tez o nich myślałam, ale masz rację brud gwarantowany:lol2::lol2:

albo jeszcze mysłałam o bruku klinkierowym połączonym z szarą kostką granitową ,było by jakieś nawiązanie do reszty

O tak, taki bruk może u Was wyglądać ciekawie:rolleyes: U nas wysoki kamień odpada, bo już jest docelowa wylewka i próg- mogę mieć grubość tylko gresu lub cienkiego kamienia...