Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Brud będzie widać, jeśli naniesie się na butach (mamy wycieraczkę latem położoną i buty raczej wycieramy) ale psy jakoś nauczyć się nie chcą i wnoszą do domu tony piachu i różne śmiecie czepiające się. Ale na naszej podłodze prawie tego nie widać, dopiero jak zamiatam to widzę jakie ilości piachu zgarniam ;).

To samo będzie na takiej Venetii albo podobnej kolorystycznie płycie. Piach jak wysycha jest właśnie taki szaro-piaskowy :yes:

Najmniej brud to chyba widać na "mazgajach" ,Mój gres na podłodze jest pod tym względem rewelacyjny

Tak jak mój:lol2: Każda płytka jest inna- on już wygląda jak pobrudzony- czasami łapie się na tym, że chcę podnieś niby paproch- a to jest coś tam postarzanego na gresie:rotfl:

Piękny masz gresik Beatko:yes: jakbym się na niego napatoczyła wcześniej to kto wie- może miały byśmy taki sam:lol2:

Ja w kuchni mam ten sam co w jadalni i holu, za to w łazienkach zrobiłam jasne fugi i często się brudzą:sick:

Szukasz szafeczek do sypialni?:wiggle:

Edytowane przez agawi74

Piękny masz gresik Beatko:yes: jakbym się na niego napatoczyła wcześniej to kto wie- może miały byśmy taki sam:lol2:

Ja w kuchni mam ten sam co w jadalni i holu, za to w łazienkach zrobiłam jasne fugi i często się brudzą:sick:

:wiggle:

Z tymi fugami to skaranie boskie... niby są zaimpregnowane ,ale i tak się brudzą .Moja P.Iwonka szoruje je co jakiś czas ,ostatnio kupiła jakiś specyfik za 3,50 i jest rewelacyjny,,o wiele lepszy niż te wszystkie HG itp...

A czym planujesz Beatko ten taras wyłożyć? Bo ja trochę boję się kamienia i jasnych kolorów...:confused:

aguś w grę wchodzą dwie opcje ,albo jasnymi płytami Libetu(zawsze będą brudne:lol2:) albo jeszcze mysłałam o bruku klinkierowym połączonym z szarą kostką granitową ,było by jakieś nawiązanie do reszty

Ja też dziewczynki myślę o jasnym kamieniu z Libetu :yes: - ale póki co kieruję się względami estetycznymi - o praktyce nie myślałam w ogóle :lol2:

Beatko a kiedy planujesz kłaść ten taras?