Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wszystkie pewnie odsypiają ....ja też jakoś szybko odpłynęłam,,,ale miałam dość męczący ,aczkolwiek miły weekend,,,sobota u jednych znajomych ,a niedziela u drugich.

Tak, ja też wczoraj szybko się zmyłam:lol2: Fajny miałaś weekend Beatko:wiggle:

Nie wiem, czy z tymi zdjęciami był dobry pomysł, bo dzisiaj nic innego nie robię, tylko ciągle wysyłam i wysyłam i odpisuję na priv:lol2: bo dziewczyny proszą:rolleyes:

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Beatko.

Dawno mnie tu nie było... a tu tyle ciekawostek... Nie wiem od czego zacząć. Wszystko jest cudowne. Sofy bajkowe.

Mogła byś podać namiar na sklep może i ja jak będę w weekend w Poznaniu to zrobię sobie przerwę w wykładach i podjadę pooglądać sofki.A przy okazji dla siebie coś wypatrzę. Na żywo wszystko wygląda inaczej niż na fotkach w necie. Nie zawsze moje wybory były trafione. Widzę że grono znajomych się powiększa. Pozdrawiam wszystkich.:)

, a do Carlotty też wzdychałam ;),

Też mi się bardzo podobała ,ale mówię Ci jest niewygodna jak diabli,bardzo sztywna ....tak by wypić kawkę to ok ,ale poleżeć to już niekoniecznie.

Łazienkowe przydasie bardzo ładne. Zastanawiałam się, co to wystaje z kubka, ale to chyba szczoteczka?

Mówisz o tej szczotce do wc?:lol2::lol2:

Tak, ja też wczoraj szybko się zmyłam:lol2: Fajny miałaś weekend Beatko:wiggle:

Fajny ,ale dość męczący.. No i przez to mi jakoś za szybko minął...

Nie wiem, czy z tymi zdjęciami był dobry pomysł, bo dzisiaj nic innego nie robię, tylko ciągle wysyłam i wysyłam i odpisuję na priv:lol2: bo dziewczyny proszą:rolleyes:

:lol2::lol2: fdobry ,dobry ...przynajmniej jesteśmy już sobie bardziej bliskie:lol2:

A Ty kochana uchodzisz za gwiazdę na fm ,to się wcale dziewczynom nie dziwię

Witaj Beatko.

Dawno mnie tu nie było... a tu tyle ciekawostek... Nie wiem od czego zacząć. Wszystko jest cudowne. Sofy bajkowe.

Mogła byś podać namiar na sklep może i ja jak będę w weekend w Poznaniu to zrobię sobie przerwę w wykładach i podjadę pooglądać sofki.A przy okazji dla siebie coś wypatrzę. Na żywo wszystko wygląda inaczej niż na fotkach w necie. Nie zawsze moje wybory były trafione. Widzę że grono znajomych się powiększa. Pozdrawiam wszystkich.:)

Szafranku drogi ,faktycznie długo Cię nie było,,stanowczo za długo.Napisz kochana co u Ciebie ,jak tam budowa?

Koniecznie zajrzyj do tego sklepu ,jak będziesz miała tylko okazję,bo warto i ceny nie są aż tak powalające,jakby się mogło wydawać.

http://www.arismebel.pl/

Jadąc od strony Konina ,przed Swarzędzem (jadąc starą trasą nie autostradą _) po prawej stronie .Rzuca się w oczy ,bo jest wolnostojący ,prawie w polu.Budynek jest obłożony cegłą recznie formowaną ,dość okazały

Fajny ,ale dość męczący.. No i przez to mi jakoś za szybko minął...

Oj tam, zaraz będzie następny weekend:lol2:

:lol2::lol2:dobry ,dobry ...przynajmniej jesteśmy już sobie bardziej bliskie:lol2:

No tak:rotfl::rotfl:

A Ty kochana uchodzisz za gwiazdę na fm ,to się wcale dziewczynom nie dziwię

No właśnie Karolka tak palnęła i się ciągnie:mad::mad:

A ja z kolei zakupiłam kilometry lnu i będę szyła obrusy...jak czasu starczy kiedyś tam....

Amtla kupiłaś czysty len?:o:o Szalona. Ja mam wszystkich swoich lnianych obrusów powyżej dziurek w nosie i większość wywalam:mad: Nawet z magla nie wyglądają na dobrze uprasowane.:no::sick:

Beatko, ładny ten obrusik- wygląda na len ze sztucznym, tak?:wiggle:

Właśnie mi przypomniałaś, że tez muszę kupić kilka szt, bo nowy stół o nowych wymiarach będzie lada chwila, a obrusów brak:lol2:

Dzięki za namiary.... Na pewno odwiedzę ten sklepik. Pytasz co u mnie napiszę w skrócie dom, budowa, praca, studia:) i tak w kółko. Pozwolę sobie wkleić link do fotki ze stanu mojej budowy na dzień 16.12.2011r

http://forum.muratordom.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.fotosik.pl%2Fpokaz_obrazek%2F5dfd7284610ab687.html

W tej chwili zastanawiam się nad płytkami i resztą wykończenia domku zaczynam od kwietnia dalszą przygodę w wykańczania domku i siebie:)

Nie potrzebnie usunęłam wszystkie zdjęcia z dziennika budowy ktoś mnie zdenerwował i poniosły mnie emocje. Założę nowy w wolnej chwilce.Nie mam czasu na przyjemności. A za moment będę zakładała ogród. Jesienią kupiłam piękne dęby szpalerowe, robinie i inne piękne drzewka nie pamiętam już nazw między innymi w moim ogrodzie będzie rósł piękny wiąz:) Ale się nachwaliłam...:)

Edytowane przez szafran77

Beatko, te szmergoły do łazienki CUDNE!!! Już znowu chcę jaśniutką łazienkę i oczywiście takie dodatki :) Drogie te cacka były...?

Iwonko ,przesyłka doszła wczoraj, w realu te szmergoły w realu wyglądają ładniej niż na zdjęciu.ale faktem jest ,że taniutkie nie były .Ta szczotka do wc dla przykładu 150zł.

Beauty bardzo dziękuję za namiar:)

Ja do Ciebie często zaglądam ale po cichutko się zachwycam.Masz obłędne mebelki w łazience,śliczne schody ..oj dużo by wymieniać:)

A ogród z bukszpanami zapowiada się cudowny:)

Za wszystkie pochwały domek bardzo dziękuje:wiggle:miło ,że się w końcu objawiłaś , :lol2:mam nadzieję ,że odzywać się będziesz częściej..

pysiaczku .dziękuję.. Problem tkwi w tym ,że mnie się sporo rzeczy podoba i później okazuje się ,ze niekoniecznie pasują do mojego wnętrza .Najczęściej okazuje się już po zakupie:lol2:

aguś ten następny weekend tez spokojnie się nie zapowiada ,bo zaczynam maraton imieninowy:rolleyes:

admet, u mnie stół musi byc zakryty,bo my przy nim spożywamy wszystkie posiłki,, i też okazało się ,że obrusów mam multum ,ale niestety nie pasują wymiarami do tego nowego...

amtla ,agawi ma rację ...z prasowaniem czystego lnu jest tragedia ,,,chyba ,że lubisz takie styrane,,,:Dten jest na pewno z czymś sztucznym i pokryty jest jakaś powłoką teflonową,co ponoć ma zabezpieczyć przed plamami.Nie widziałam go w realu ,mam nadzieję ,że się nie zawiodę ..przesyłka ma dojść za tydzień ,ponieważ firma szyje mi według własnych wymiarów

Dzięki za namiary.... Na pewno odwiedzę ten sklepik. Pytasz co u mnie napiszę w skrócie dom, budowa, praca, studia:) i tak w kółko. Pozwolę sobie wkleić link do fotki ze stanu mojej budowy na dzień 16.12.2011r

http://forum.muratordom.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.fotosik.pl%2Fpokaz_obrazek%2F5dfd7284610ab687.html

W tej chwili zastanawiam się nad płytkami i resztą wykończenia domku zaczynam od kwietnia dalszą przygodę w wykańczania domku i siebie:)

Nie potrzebnie usunęłam wszystkie zdjęcia z dziennika budowy ktoś mnie zdenerwował i poniosły mnie emocje. Założę nowy w wolnej chwilce.Nie mam czasu na przyjemności. A za moment będę zakładała ogród. Jesienią kupiłam piękne dęby szpalerowe, robinie i inne piękne drzewka nie pamiętam już nazw między innymi w moim ogrodzie będzie rósł piękny wiąz:) Ale się nachwaliłam...:)

Szafranku.fajnie ,że orionek już stoi ,:wiggle:teraz już będziez górki.. koniecznie załóż swój dziennik ,będziemy śledzić Twoje poczynania ,w miarę możliwości doradzimy...a wiesz ,że forum pod tym względem jest perfekcyjne:Dzakupy ogrodowe imponujące ..mnie też czeka dalsza część ogrodu...aż się tego boję ..na razie przedzioeliłam działkę na pół i obsadziłam żywopłotem z grabów ...mam nadzieję ,że jak się zazieleni to już będzie przyjemniej....

ten jest na pewno z czymś sztucznym i pokryty jest jakaś powłoką teflonową,co ponoć ma zabezpieczyć przed plamami.Nie widziałam go w realu ,mam nadzieję ,że się nie zawiodę ..przesyłka ma dojść za tydzień ,ponieważ firma szyje mi według własnych wymiarów

Beaty daj znać jak ta tkanina o której piszesz :) też szukam czegoś podobnego - ma wyglądać jak len a zachowywać się jak cerata :p