Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja się nie znam chyba... tak idealnie z ziemią? Beatko, te 10 cm chyba nie wyglądałoby źle:no:

Ja też dostałam odpowiedź i zamawiam:wave: Będzie w kolorze kawy latte z ciemno-brązową lamówką:D

Cena dość niska 100 zł + przesyłka. Zobaczymy, jak będzie ładny, to zmówię więcej w innym kolorze, na wymiar z jedną deską:yes:

Ceny rzeczywiście tam mają przyjazne,.Za ten okrągły obrus o średnicy160cm zażyczyli sobie 60zł.Pani sprzedająca też jest wyjątkowo miła...stwierdziła ,że zanim zamówię ,to najpierw przyśle mi próbkę wykończenia tego obrusa..Zastanawiam się ,czy ta propozycja wynikała tylko z jej uprzejmości ,czy wyczuła ,że ma do czynienia z upierdliwą klientką ?:lol2:

Beatko zostawiam buziaki i życzę miłego wieczorku :)

Dziękuję aguś i wzajemnie.Dzisiaj miałam dość męczący dzień ,więc pewnie zaraz pójdę spać.Przedpołudnie spędziłam z Panem od sztukaterii...nie wiem teraz na co się zdecydować .Chciałam bardzo proste podparapetniki ,ale wybór jest tak duży ,że nie wiem co wybrać.:(dookoła okien listew nie chce w ogóle ,tylko portyk chciałam trochę upiększyć ,,a to lekkie upiększenie daje też niebagatelną sumę .

no i jest tez optymistyczna wiadomość co do laternek..prawdopodobnie syn znajomej prześle mi je w dwóch paczkach za normalną cenę ..jeszcze to nic pewnego,ale jakieś światełko w tunelu się pojawiło

czy wyczuła ,że ma do czynienia z upierdliwą klientką ?:lol2:

:lol2::lol2::D Na pewno nie wyczuła. To miła babka, ja też do niej dzwoniłam. Wyobraź sobie, ze nawet jeszcze złożyłam zamówienia, tylko zapytałam- a oni już ten obrus uszyli, zanim go kliknęłam:rotfl: Także czekam teraz na przesyłkę.:yes:

Z tymi sztukateriami to niestety nie jest tania sprawa:sick: My zrobiliśmy tylko dookoła okien, bo musieliśmy ukryć rolety i tez wybrałam w miarę prościutki wzorek. Moim zdaniem im prostszy, tym lepiej wygląda:yes:

Fajnie wyszło z latarenkami:wave:

Bardzo ładne macie te listwy,:yes:ja dookoła okien nie chę ponieqważ mam nisko opadający dach i tak trochę głupio wyglądały by okna z taką uciętą optycznie górą .

Dzięki Beatko, ja swoje starałam się wybrać w miarę skromne. Te Twoje są ciut bogatsze, ale piękne:yes: Bardzo lubię takie schodki. Wiesz, nie pamiętam dokładnie ceny swoich- musiałbym pokopać w papierach, ale na pewno były z materiału StyroPlast.

przyczłapałam bo podobno rozprawiacie o sztukaterii

Beatko czyli chcesz tylko pod parapetami?

Nie wiem, czy Beatka już nie poszła- bo coś pisała, ze jest zmęczona...:(

Karolku, chyba tylko pod parapetami- tak zrozumiałam:yes:

Ja już swoje foty usuwam, jakby co;)

Jeszcze chwilkę będę..karolku ,tak chce tylko pod parapetami i na na portykach,Ten mój dom ,z wyglądu to jest taka wsiowa chałupa i nie chciałabym z niej zrobić takiej klasycystycznej willi,ale portyk musi mieć gzymsy i ta belka nad kolumnami (zapomniałam ,jak to się fachowo nazywa:oops:)kolumn nie będę ozdabiać ,bo one są grube ,proste i stosunkowo niskie Aguś ,materiał z którego mam to mieć robione to jest mieszanka gipsu z cementem...cena za podparapetniki to 60zł za m bieżący ,a listwy gzymsowe 130zł .próbuje wysondować ,czy to jest dużo ,czy normalnie. Edytowane przez Beauty

Beatko dowiedz się jeszcze jakie te listwy mają przekrój i skład, bo czysty gips z cementem to niemożliwe- byłyby za ciężkie:yes: W środku też jest chyba styropian- przynajmniej ja tylko z takimi się spotkałam...

Pa, śpij dobrzehttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/asleep.gif