Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aguś ,najważniejsze ,by mebelki dotarły do wielkanocnego śniadania .Pamiętasz ,te moje łazienkowe dostałam w wigilie Wigilii,radość była jeszcze większa.

Pamiętam Beatko, ale mam nadzieję, że moje jednak nie przyjdą w Pierwszy Dzień Świąt:lol2: tylko w ten piątek:mad::mad:

Mam nadzieję ,że migrena już poszła w cholerę .Współczuję Ci ,bo swego czasu też miałam straszne bóle głowy ,ale pociesze Cię ,że bliżej 50-tki przechodzi:lol2::lol2:

:rotfl::rotfl:

To jeszcze przyjdzie mi długo czekać:lol2::lol2: Może wymyślą jakiś skuteczny lek do tego czasu:D:D

Dzisiaj wieje i tez tak sobie się czuję:sick:

Beatko czekam z zapartym tchem na sofkihttp://forum.barcis.pl/images/smilies/jupi.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/jupi.gif Ale się uwinęli...http://forum.barcis.pl/images/smilies/balet.gif

Edytowane przez agawi74

ano już są ,,ale oczywiście nie obyło się bez komplikacji.No na szczęście nie z sofkami ,tylko z kompem ,który w momencie wgrywania zdjęć najzwyczajniej w świecie padł:(:(po konsultacji z synem okazało się ,że skopcił się jakiś zasilacz.musicie docenić to w jakich nerwach wgrywałyśmy z Zuzia korzystając z jej lapka.Nie pogadamy sobie dzisiaj bo mnie szlag najjaśniejszy trafia jak mam na tym coś pisać . podzielę sie tylko z wami moimi spostrzeżeniami...sofy wyglądają w rzeczywistości obłędnie,są perfekcyjnie wykonane ,bardzo wygodne i jestem naprawdę bardzo zadowolona z wyboru.zastanawiam się tylko nad iloscia poduch ale to akurat mozna sobie regulować ..jutro trochę z nimi pokombinuję . Ciekawa jestem ,czy wam tez się podobaja ,bo ja napatrzec sie nie mogę.

Jejku ,jak się cieszę , że i wam się podobaja !!!!!firma jest godna polecenia ,zrobili mi te sofy sporo przed czasem ,co mnie sie do tej pory jeszcze nie zdarzylo...majeczkowitam cie bardzo serdecznie i zapraszam do posiedzenia na kanapce...firma to arismebel...wydawało mi sie ,ze jest bardzo droga i nawet nie startowałam wcześniej... a tu się okazało ,ze ceny są.. zupełnie normalne.jejku nie mogę pisać na tym lapku córki ,nie dosc ,że idzie mi wolno ,pisze z błędami,to jeszcze córka za plecami cały czas mnie ustawia ,a to ,ze za mocno wale w klawisze ,a to ,ze bransoletkami porysuje klawiaturę,za duzy stres ,chyba przyjdzie mi się pożegnac ..idę wyciągnąc się na kanapce...

o ja durna pipka komentarz w dzienkiku wstawiłam:bash:

a ja druga durna pipka, bo zapomniałam, że fotki to w dzienniku, a nie tutaj, i czekać do jutra chciałam ;)

Ale już widziałam i nie mogę wyjść z podziwu. Cmoktam zwłaszcza nad tymi kolorami - jak to się wszystko pięknie zgrało: i podłoga, i zasłony, i ściany, a w tym wszystkim te obłędne sofki.

Jejku ,jak się cieszę , że i wam się podobaja !!!!!firma jest godna polecenia ,zrobili mi te sofy sporo przed czasem ,co mnie sie do tej pory jeszcze nie zdarzylo...

Beatko, no jak mają nam się nie podobać- cudne są:yes::D

córka za plecami cały czas mnie ustawia ,a to ,ze za mocno wale w klawisze ,a to ,ze bransoletkami porysuje klawiaturę,za duzy stres

:lol2::lol2::lol2:

chyba przyjdzie mi się pożegnac ..idę wyciągnąc się na kanapce...

Miłego leniuchowania na nowej sofcehttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sofa/smileys-sofa-736031.gif

Pięknie dziękuję za namiar na sofy,właśnie byłam sobie pooglądać:rolleyes::rolleyes: A z posiedzenia na kanapce chętnie skorzystam :yes:

Maju, Ty lepiej pytaj Beatkę o cenę, a nie namiar:lol2::lol2:

Oj tam Aga jak mi się sofki podobają to i do cen mogę się przekonać :lol2: Oczywiście w granicach rozsądku :lol2: