Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

karolku nie ma za co,jutro mogę wszystko zmierzyć ..a co do ilości materiału to najlepiej wymierzą ci w sklepie ,

aguś już wszystko wyczytałam ,ale się nie smuć ,na pewno do Świąt będziesz miała ten stół..tak to jest z tymi firmami..jak ci juz pisałam ja bez poślizgu to tylko sofy dostałam

a zasłony wpadły mi w oko w eurofiranach..Na roletki wybrałam pasy ,a na boki tkaninę w barokowe wzory,chyba premium się nazywa.Wreszcie znalazłam odpowiedni zestaw kolorystyczny i w miarę rozsądnej cenie

aguś już wszystko wyczytałam ,ale się nie smuć ,na pewno do Świąt będziesz miała ten stół..tak to jest z tymi firmami..jak ci juz pisałam ja bez poślizgu to tylko sofy dostałam

Beatko szczerze wątpię, że zdążą do Świąt... :(:(Teraz mieli 3 tyg opóźnienia... już bym nawet zrezygnowała w diabły, ale krzesła nam się spodobały- porządna robota:yes:

a zasłony wpadły mi w oko w eurofiranach..Na roletki wybrałam pasy ,a na boki tkaninę w barokowe wzory,chyba premium się nazywa.Wreszcie znalazłam odpowiedni zestaw kolorystyczny i w miarę rozsądnej cenie

Ciekawie musi to wyglądać. Ja tez planuję rolety rzymskie w gabinecie i kuchni. Materiał będę wybierały tylko w Euro. Ładne i dobrej jakości rzeczy tam mają:D

ooo to było by bardzo brzydko z ich strony... myślę ,ze taka poważna firma nie pozwoli sobie na to.Niech staja na głowie i ten stół maja Ci przywieźć,,,jejku piszę na lapku ,bo nie chce mi się iść na góre do swojego kompa i to jest dla mnie masakra jakaś..

Ale ludwiczki są piękne ,dobrze ,ze wybrałaś tkaninę taką sama jak sofy ,

A ja zawsze na lapku piszę:yes:

Beatko bardzo się cieszę, że ludwiczki Ci się podobają- po zastanowieniu tez tak myślę, że ta sama tkanina wygląda dobrze:yes:

Niby firma poważna, a jednak 3 tyg opóźnienia miała- myślę, że stąd ta pomyłka w kolorze. Śpieszyli się i wyszło co wyszło:sick:

Zobaczę czym mnie jutro oświecą i zepsują humor:(

Beatko kiedy będą foty sof w świetle dziennym?

sorki,zrobię w sobotę ....teraz mamy w salonie trzy sofy:lol2:łącznie ze starą ... starocie miały wylądować w gościnnym i cholery nie chcą przejść przez drzwi:Djedna wylądowała u Zu ,a drugą trzeba będzie wywieźć do starego domu ,,,tylko nie ma komu tego zrobić ..a Zu jest nawet zadowolona bo teraz każdy ma w salonie przyporządkowana jedną sofę:D