Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiesz jak to u mnie jest...wszychno na łostanią minutę.:D

:lol2::lol2: No tak, ale i tak Ci zazdroszczę, że ominie Cie ta świąteczna krzątanina. Moja mama juz coś dzisiaj przebąkiwała o 100 potrawach:rotfl:

Z tą trawą to kupa roboty jest- u nas grabił prawie sam luby- kawał z niego chłopa, a i tak się umęczył:(

co ty powiesz 100potraw???:eek::eek:a co do wyjazdu ,to powiem Ci ,że byliśmy w tym hotelu już dwa razy na Wielkanoc i byliśmy bardzo zadowoleni..nie dosc ,że można jeszcze na nartkach pojeździć to gastronomia jest bardzo polska i atrakcji okolicznościowych bardzo dużo...myślę ,że i siostrze też się spodoba.Nasze dziewczyny nie mogą się już doczekać kiedy się spotkają :yes:

:lol2::lol2:

Z tą trawą to kupa roboty jest- u nas grabił prawie sam luby- kawał z niego chłopa, a i tak się umęczył:(

Ja to taki rusek na robotę jestem ,,,jak zacznę to nie ma zmiłuj...muszę skończyć ...ale padłam na Wiadomnościach ,dopiero niedawno się obudziłam...pewnie za dużo tlenu:D:D

co ty powiesz 100potraw???:eek::eek:

No z tego co mi wymieniła co już kupiła to tak wnioskuję, że ze 100 będzie:D:D

Na wyjeździe na pewno będziecie się świetnie bawić- oby pogoda tylko dopisała:yes::)

Ja to taki rusek na robotę jestem ,,,jak zacznę to nie ma zmiłuj...muszę skończyć ...ale padłam na Wiadomnościach ,dopiero niedawno się obudziłam...pewnie za dużo tlenu:D:D

Ja w sumie też nie usnę jak czegoś nie skończę:D Taka praca fizyczna bardzo męczy, dlatego padłaś:yes:

powiem Ci ,że myślałam ,że będzie gorzej .. nie jest chyba ze mną jeszcze tak źle .Jutro powtórka

Pewnie, że nie źle:lol2: Będzie już zaprawiona na cały sezon:D

Beatko sofki niezmiennie cudne- teraz dopiero widać, że to szarość, a nie fiolet. Konsolki takie uwielbiam, tylko na dole nie mam wolnych ścian na nie:cry::cry:

umknął Ci zakup ,bo dopiero ją dzisiaj przytargałam,,,to staroć .Szybki sa przeźroczyste:yes:

Aha to wszystko jasne.

Właśnie zastanawiam się czy zrobic też przezroczyste :confused:.:confused:Bardzo mi się takowe podobają:yes: ale ja je będę miała w wiatrołapie i boje się żeby nas nie było widać z zewnątrz .http://forum.barcis.pl/images/smilies/firanka.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/firanka.gifWejściowe tez z przeszkleniem

Pewnie, że nie źle:lol2: Będzie już zaprawiona na cały sezon:D

:rotfl:

.

Konsolki takie uwielbiam, tylko na dole nie mam wolnych ścian na nie:cry::cry:

Konsolki bardzo lubię ..ta może trochę jest za szeroka ,tak twierdzi m.Myślę ,że się przyzwyczaimy ,albo ewentualnie wcisnę ją obok kominka w salonie.Jutro z nią pojeżdżę.

Aha to wszystko jasne.

Właśnie zastanawiam się czy zrobic też przezroczyste :confused:.:confused:Bardzo mi się takowe podobają:yes: ale ja je będę miała w wiatrołapie i boje się żeby nas nie było widać z zewnątrz .http://forum.barcis.pl/images/smilies/firanka.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/firanka.gifWejściowe tez z przeszkleniem

Ja wogóle to jestem fanką szybek fazowanych ,mam je chyba już wszędzie...ale faktycznie jeżeli w wejściowych jest przeszklenie ,to może bedziecie za bardzo widoczni,,no chyba ,że to przeszklenie jest niewielkie