Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiesz co ? przy niższych pomieszczeniach może być inne wyjście ,,pomalowanie z wejściem paska koloru na sufit:yes:widziałam takie rozwiązanie i jest jak najbardziej ok,,z tym ,że pasek wtedy musiałby mieć przynajmniej 10cm,wtedy optycznie pomieszczenie będzie wydawało się wyższe.

Wiesz co ? przy niższych pomieszczeniach może być inne wyjście ,,pomalowanie z wejściem paska koloru na sufit:yes:widziałam takie rozwiązanie i jest jak najbardziej ok,,z tym ,że pasek wtedy musiałby mieć przynajmniej 10cm,wtedy optycznie pomieszczenie będzie wydawało się wyższe.

Qrcze, stara jestem, ale w domu mieszkalnym nie widziałam jeszcze...masz może fotkę do pokazania? chętnie zerknę, bo ja wzrokowiec jestem...

Beatko zazdroszczę Ci tej konsolki :rolleyes: - jest wręcz IDEALNA :o

spokojnej nocy i udanej niedzieli życzę :)

Fajnie ,że się konsolka spodobała ,mnie się tez podoba ,ale m kręci nosem ,że jest trochę za szeroka i na razie chcąc przejść do łazienki potyka się o nią ....przyzwyczai się :D

a niedziela upłynie mi przy garach ,,jutro mamy gości

aguś ,jakja tam posucha ,dopiero co kupiłaś jadalnię a już się przymierzasz do gabinetu....:D

Miałam na myśli Beatko posuchę w ilości ścian na parterze, ale w urządzaniu też przodownikami nie jesteśmy:lol2:

I co tam upichciłaś kochana? Nie zdążyłam Ci nic podpowiedzieć, bo dopiero przyszłam:(

Beatko czy macie może odkurzacz centralny?

Ojjj to szkoda z tym odkurzaczem, bo chcemy właśnie jakiś wybrać i chciałam się poradzić...:(

Beatko, Ty zrobiłaś świąteczne menu:eek::lol2: Ale mieliście wyżerkę... i na dodatek weselicho Wam się szykuje, tak?:D

Do nas jutro ma przyjść ten facet w sprawie reportażu i zdjęć, muszę jeszcze pochować kilka fatałaszków:lol2:

Nie zrobiliśmy odkurzacza c ,bo mnie nie jest potrzebny:lol2: ja mało sprzątam ,a co będę komuś ułatwiała ,:Da za tę kasę to można kilka odkurzaczy kupić :D

Z tym jedzonkiem to jakoś tak samo wyszło...bigos "chodził " za mną już jakiś czas.A w sumie podczas świąt nie mam pojęcia jakie dania nam zaserwują .Wesel ci u mnie w tym roku dostatek ,na razie doliczyłam się trzech i najgorszy dylemat mam z prezentami ,bo ja lubię dawać konkrety ,a z zaproszenia wynika ,że młodzi chcą kasę .Ile się teraz daje (od-do?)

A na jutrzejszą sesję co Ty chcesz jeszcze sprzątać ??? masz przecież wychuchane ,wydmuchane:Dpowodzenia życzę ...

Mój luby twierdzi, że centralny nie rozdmuchuje tak kurzu jak zwykły i ładnie wszystko wciąga. :) Masz racje może, że nie ma co komuś robić prezentów. U nas rożnie z tym sprzątaniem bywa- ja strasznie nie lubię jak mi się ktoś obcy krząta po domu, ale czasami korzystamy z pomocy z braku czasu. W tygodniu p. Swietłana, która sprząta u mojej babci pomyła u nas wszystkie okna:D

Beatko nie mam teraz wychuchane-serio. Pochowam trochę rzeczy, wstawię tulipany do wazonu i gotowe. Będzie kilka fotek, na których pewni i tak niewiele będzie co widać. to nie jest profesjonalna sesja, tylko reportaż-artykuł:) Dzięki za jutrzejsze kciuki:hug:

U nas w tym roku wesel brak, za to w zeszłym miałam 2 komunie i 2 chrzciny:sick: Co do kaski to na serio wszystko zależy jakie zasady panują w Waszej rodzinie no i od własnych finansów oczywiście. Jeżeli to nie chrześniak to u nas daje się ok. 1000zł...