Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Myślę, że to przyzwoita cena Beatko:wiggle:A proś o rabat jeszcze;) A jaki masz wymiar tego okna z roletką?

Przeczytałam o kolorze elewacji- będzie ślicznie:D Ja też chciałam białą, ale mnie przegłosowali:mad:

Aguś ,jeszcze będę negocjować ...póki co p .Kasia ma przesłać mi jeszcze próbnik tego materiału ,abym się upewniła ,czy to na pewno jest ten o który mi chodzi. Po rozmowie telefonicznej odniosłam wrażenie ,że zasłony i roletki będą uszyte porządnie ...czuć było ,że mam do czynienia z perfekcjonistką .

Te moje roletki mają wymiary 187wys,a szer-122.W sumie roletki (2szt)i zasłony (4sz) z materiałem i uszyciem wyniosą mnie 1800zł.Muszę to jakoś przełknąć .

noooooooo nooooooo noooooooooo - zapowiada się piekna elewacja :wiggle:

i zazdroszczę sztukaterii - ja niestety mieć nie będę :(

Dzięki Zuzku, ja cały czas myślałam o białej elewacji...przez moment tylko coś mi się pooprzestawiało ..bo myślałam ,że te gzymsy nie bęa widoczne na tle białej ściany ,,,ale teraz to mi lotto..Chcę mieć biały domek i już!!:Dgzymsy będą gładkie , a na ścianach będzie baranek, to może jakoś się będa jednak odznaczały...

Dziewczyny ,ale co tam elewacja ...dostałam właśnie widomość ,że córcia na Mistrzostwach Polski zdobyła 4 miejsce...:wave:ona jest niezadowolona ,bo to takie niewdzięczne miejsce ,,,ale ja jestem z niej bardzo dumna .Bałam się o nią ,bo miała od niedawna nowe ,twardsze puenty i jeszcze ich dobrze nie rozćwiczyła ,ale jednak dała radę ...w miniformacji zdobyły 1 miejsce ..jeszcze jutro i w niedzielę .Tyle emocji mam w ten weekend.Jutro teściowa przyjeżdża i kuzynka prosić znowu na wesele ,a rano jeszcze ma przyjśc płytkarz wyliczyć ile materiału potrzeba na schody..Oj będzie się działo...

Cześć Beatko

Gratki dla córeczki :wiggle:

Fajnie że domek będzie biały :rolleyes:

Zamówiłam pół metra tej twojej tkaniny zasłonowej i dziś dostałam. Piękna jest:o jestem na nią raczej zdecydowana tylko mam pytanko czy twoja była idealna? Moja posiada wadę :jawdrop:śmiać mi się chcę bo to tylko skrawek i z wadą!!! To co będzie jak zamówię większą ilość :confused:

Cześć Beatko

?Moja posiada wadę śmiać mi się chcę bo to tylko skrawek i z wadą!!! To co będzie jak zamówię większą ilość :confused:

Karola ,no coś Ty,pewnie specjalnie Ci dali taki próbnik z wadą ,bo szkoda im było marnować dobrego kawałka :D

Moja była idealna.Tylko mi tego materiału dość dużo zostało,nawet muszę jutro zmierzyć ile?

A w imieniu córy dziękuję :hug:choć tak jak mówiłam ona jest wielce niezadowolona ,bo miała apetyta na podium.

Aguś ,jeszcze będę negocjować ...póki co p .Kasia ma przesłać mi jeszcze próbnik tego materiału ,abym się upewniła ,czy to na pewno jest ten o który mi chodzi. Po rozmowie telefonicznej odniosłam wrażenie ,że zasłony i roletki będą uszyte porządnie ...czuć było ,że mam do czynienia z perfekcjonistką .

Te moje roletki mają wymiary 187wys,a szer-122.W sumie roletki (2szt)i zasłony (4sz) z materiałem i uszyciem wyniosą mnie 1800zł.Muszę to jakoś przełknąć .

Beatko, dzięki za wyliczenia- ja będę miała 2 szt rolet na dwa najmniejsze okna 150x150cm, więc i cena będzie poodbna do Twojej. Co do jakości moich zasłon w sypialni, to są uszyte bardzo porządnie, a p. Kasia zachowała się bardzo fair- nie chciała żadnej zaliczki i powiedziała, że wszystko zapłacę jak dostanę i mi się spodoba. Jakby mi się nie spodobało, to mogłam nie brać:no: U Ciebie 1800 mówisz?:sick: U mnie na cały dół zasłony + dwie rolety wyniosą pewnie jeszcze więcej:spam: Póki co zamawiam karnisze, może zasłony szybciej wtedy będą:lol2::lol2: Mój luby traktuje zasłony jak zło konieczne, na które szkoda kasy:evil:

Dziewczyny ,ale co tam elewacja ...dostałam właśnie widomość ,że córcia na Mistrzostwach Polski zdobyła 4 miejsce...:wave:

Ale super wiadomość:lol::wave: Beatko gratulki dla córki-mówiłam, że zdolna jak diabli- przecież to nie pierwszy sukces na Jej koncie, prawda?:wiggle::wiggle:

agawi jeszcze dopowiem w kwestii rolet ..bo zapomniałam Ci napisać ,że P.Kasia liczy 70zł za m2 rolety.Do tego dochodzi mechanizm 122zł i tkanina.

Dzięki kochana:hug: zapiszę sobie;)

Dzięki Zuzku, ja cały czas myślałam o białej elewacji...przez moment tylko coś mi się pooprzestawiało ..bo myślałam ,że te gzymsy nie bęa widoczne na tle białej ściany ,,,ale teraz to mi lotto..Chcę mieć biały domek i już!!:Dgzymsy będą gładkie , a na ścianach będzie baranek, to może jakoś się będa jednak odznaczały...

jak mogę coś podpowiedzieć : zrób gładkie glify skoro listwy będą będa gładkie :) bardzo elegancko wygladają ;)

i gratulacje dla Zuzki !!!