Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki:D A ma jakąś nazwę lub numer ta tkanina?

O właśnie- zapomniałam, ze w tym roku muszę zrobić jeszcze zasłony na całym dole + 2 rolety:eek:

Qrczę ...nie pamiętam:-x:-x:-xale gdzieś wcześniej o niej pisałam...może sobie przypomnę .:yes:

A u Karoli już byłam ,swietnie sobie to wszystko wymyśliła.Na jej miejscu zrobiłabym chyba jeszcze jednego chestera o takich samych wymiarach i postawiłabym na przeciwko..

Qrczę ...nie pamiętam:-x:-x:-xale gdzieś wcześniej o niej pisałam...może sobie przypomnę .:yes:

Fajnie Beatko, to daj znać:)

A u Karoli już byłam ,swietnie sobie to wszystko wymyśliła.Na jej miejscu zrobiłabym chyba jeszcze jednego chestera o takich samych wymiarach i postawiłabym na przeciwko..

Noo fajnie wyszło. Masz rację- jeszcze jeden chesterek wyglądałby fajnie, ale nie wiem czy ma tam miejsce - tam zaczyna się chyba przejście do salonu... no i fotel jeszcze stoi...

Fajnie Beatko, to daj znać:)

Dam na pewno jak tylko w pamięci odszukam...

Noo fajnie wyszło. Masz rację- jeszcze jeden chesterek wyglądałby fajnie, ale nie wiem czy ma tam miejsce - tam zaczyna się chyba przejście do salonu... no i fotel jeszcze stoi...

Własnie ,ciekawe ile tego miejsca tam jest? Wygląda na sporawo

Ech Wy nocne marki...ja nigdy nocek nie mogłam zarywać, bo od razu jestem nieprzytomna...

Za to teraz jak wpadłam do Karolka, to dosłownie jestem w szoku...

Hej !Amtla ,ja akurat mam ten komfort ,że rano nie muszę wcześnie wstawać ..poza czwartkiem ,kiedy mam do pracy na 9.tą/W przeciwnym razie ja też chodziłabym nieprzytomna...:D

Beatko, działasz coś w ogrodzie? Jak tam staw? Rosną ubiegłoroczne nasadzenia? Udało Ci się już urządzić ładnie ten teren?

Moniko,na razie przy stawie dałam sobie spokój ...to co powsadzałam to sobie rośnie ...ograniczam się tylko do pielenia i koszenia.Mamy problem z wodą ...znowu jest suchy rok i bardzo dużo wody ubyło.Zastanawiamy się nad kopaniem studni...