Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Przegapiłam front:bash:

Jest cudny!!!!

Miałaś rację, detale podkreślił ten mały okapnik, który całkowicie zmienia proporcje portyku!!!!

Dziękuję Iwonko.. ja też z efektu jestem bardzo zadowolona:yes::yes:nie mogę się teraz na swój domek napatrzeć :DJeszcze jak tarasik będzie zrobiony ,to nabierze jeszcze większego smaczku.Materiał już kupiłam.:yes:

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No właśnie, właśnie gdzie jesteś:mad::hug:I jak roletki przyszły?:D

Jestem ,jestem...choć na trochę musiałam zniknąć ...:Dno powiedzcie ,że choć trochę się za mną stęskniłyście?:D

Roletki i zasłony doszły ,są bardzo ładne i pięknie uszyte.Jeszcze jutro p.Kasia wyśle mi mechanizmy ,bo zapomniała.Nie jest to wina p.Kasi tylko raczej mojego niefarta.:D:D

No i żal mi trochę ,że nie byłam na zlocie u Emirandy.Gdzie nie zajrzę to mowa jest tylko o nim.Na pewno było fantastycznie końcu sam kwiat forumowy się tam zjechał:DMoże jeszcze kiedyś nadarzy się okazja, by wszystkie te przesympatyczne osoby poznać w realu....

Cześć Beatko

Fajne te tkaniny widziałam ten materiał w realu :yes: Idealnie zgrywa ci się z kolorem ścian

Właśnie szukałam czegoś co by nawiązywało do moich smerfowych ścian..:D

Jak zawiesisz zasłony i rolety na pewno będzie piknie

Mam nadzieję ...myśle z,e żadnych niespodziamnek z mechanizmem nie będzie...a już najważniejsza rzecz ,której się obawiałam ,ze może po moich pomiarach nie pasować ,czyli długość -pasuje.:yes:więc chyba będzie git.

Miałam"trudne dni":lol2:a im bardziej wiekowa się robię to te trudne dni stają się coraz trudniejsze.:lol2:Jutro zasuwam do łodzi Młodego odwieźć ,to i o jakieś sklepiska zahaczę .

A ... to już wszystko rozumiem :lol2:

Jej jak ja Ci zazdroszczę tej wyprawy do Łodzi :rolleyes: Pozdrów to miasto ode mnie :D

A co fajnego chcesz kupić ???

Jest takie unorane ,że będzie wyglądało na 150 lat:Dprzypuszczam ,ze tylko mnie się będzie podobać:lol2:

Hej Beatko, ja też takie unorane zamówiłam:lol2::lol2: i to w dodatku ze starego 100-letniego drewna:cool:

Ma się ten gust:rotfl:

Kochana zasłonka i roletka CUDOWNA!!!http://forum.barcis.pl/images/smilies/oooo.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/oooo.gif Piękny, piękny ten materiałhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/zakonana.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/zakonana.gifCieszę się, że p. Kasia sprostała Twoim oczekiwaniom, bo już miałam duszę na ramieniu:D Nie mogę się doczekać, kiedy zaprezentujesz je nam już powieszone:D

Aj tam zaraz za wszystkie czasy:lol2: Wróciliśmy w niedzielę i byłam zbyt padnięta, żeby coś rozsądnego pisać na forum:lol2: A dzisiaj miałam tyleee pracy, ze :sick::sick: i dodatkowo jakaś migrena mnie dopadła- wzięłam aż 2 Ibupromy. Zwykle staram się unikać wszelkich leków przeciwbólowych, ale dzisiaj nie dałam rady:(

Beatko, nie ma za co:D bardzo się cieszę, że mogłam Ci się odwdzięczyć chociaż w malutkim stopniu:D

A lustro ma wymiar 140x100, ramę szerokości niecałe 10 cm, z lekkim frezem. Drewno ma oznaki starości, jakieś pęknięcia, dziurki- mam nadzieję, że wyjdzie fajnie:yes:

A Twoje jakie będzie - na pewno jakieś wypasione:cool:

: dodatkowo jakaś migrena mnie dopadła- wzięłam aż 2 Ibupromy. Zwykle staram się unikać wszelkich leków przeciwbólowych, ale dzisiaj nie dałam rady:

Oj bidulko ,współczuję Ci,ja masz takie silne napady to może weź sobie imigran?Mnie na szczęście z biegiem lat już trochę odpuściło ,,miewam rzadko ,ale kiedyś ...to była masakra.

Beatko, nie ma za co:D bardzo się cieszę, że mogłam Ci się odwdzięczyć chociaż w malutkim stopniu:D

A lustro ma wymiar 140x100, ramę szerokości niecałe 10 cm, z lekkim frezem. Drewno ma oznaki starości, jakieś pęknięcia, dziurki- mam nadzieję, że wyjdzie fajnie:yes:

A Twoje jakie będzie - na pewno jakieś wypasione:cool:

już to widzę ,będzie na pewno cudne...

Moje na pewno widziałąś w AD.Ono już dość długi czas jest w ofercie.Takie półokrągłe -z zaśniedziałą ramą i zaśniedziałym lustrem:DMam zamiar powiesić je sobie nad łóżkiem...

Oj bidulko ,współczuję Ci,ja masz takie silne napady to może weź sobie imigran?Mnie na szczęście z biegiem lat już trochę odpuściło ,,miewam rzadko ,ale kiedyś ...to była masakra.

Dzięki Beatko- no mnie migreny nie chcą odpuścić:mad::mad: Wiało od 3 dni i już czułam, ze się zbliża katastrofa:(

imigran mówisz? Chyba nie znam, ale zapisuję.:yes: Jest bez recepty?

już to widzę ,będzie na pewno cudne...

Moje na pewno widziałąś w AD.Ono już dość długi czas jest w ofercie.Takie półokrągłe -z zaśniedziałą ramą i zaśniedziałym lustrem:DMam zamiar powiesić je sobie nad łóżkiem...

Cudne to będzie Twoje:yes: tak, tak już je kojarzę- boskie jest:cool: Ja nad łóżkiem mam skos, więc nic sobie nie powieszę:lol2:

Ale nad komodą już tak:D zaraz wyślę Ci priva z ceną i namiarami:yes: